Ha már niemoeller, hát én is elkezdtem böngészni az oldalukon. A mellékelt képen bekarikázott felső műanyag küszöbborításra van szükségen fekete színben. Sem ők, sem a gyár nem árul már ilyet. Szerintem nem egy kurrens cikk, csak éppen nekem nincs. Nektek van? Vevő vagyok egy pár jó állapotban lévőre. Vagy cserélem is valamire. Kösz. István
Az jó, nem nagyobb a tengelytáv amúgy, a fecske és a 108 tengelytávja azonos. Meg a késői fecske nyomtávja is. Eltérés feljebb van, a kasztni más teljesen, meg a motorok.
A Niemoellertől vásárolt már valaki? Megjött a visszaigazolás az online shop-ból, a végén, hogy várjak, amíg a kollégák összeállítják a számlát.... Most éppen a várok fázisban vagyok, rendeltem 3 biszbaszt, mindet raktárról, de nem jön semmilyen email vagy akármi, hogy mennyit péjpálozzak nekik. Nyilván írok nekik, hogy mi a szitu, csak gondoltam hátha van valakinek itt empirikus tapasztalata ezügyben.
Lenne egy nagyon nagy kérésem: egy fotóra lenne szükségem, hogy a 200D és hasonló baloldali akkumulátoros társaiknak az akkumulátortálcája, az hol van egészen pontosan. 4-5cm-t lehet rajta tologatni jelen állapotában előre-hátra, de a pontos helye sajnos nem ismert, mert az eredeti elrohadás miatt (gondolom) ki lett vágva és valami hókamóka szögvaskeret volt benne.
Nagy segítség lenne, ha valaki megdobna egy ilyen jellegű fotóval., vagy bármilyen adattal. Pont felülről készült képet sajnos nem találtam a neten sehol.. :(
Tegnap futottam még egy kört a műhelybe és előkerültek az eredeti csavarok., az egyik láda mélyéről. Természetesen kettőn már nem a lapított mutter volt, hanem az új fajta önszorulós. Vettem hosszabb csavarokat és lehet én is az önszorulóssal fogom feltenni... Bár majd meglátom, mert rugósalátétet is ír, illetve a régi szettet is úgy raktam össze, hogy volt alatta alátétova.
A szilent megoldódik idővel, viszont lenne még egy olyan kérdésem, hogy a hátsó hídra a lengőkarok felfogatása, az milyen csavarokkal történik?
Feltúrtam a teljes műhelyt, de nincsenek meg az eredeti csavarok... Ha veszek 4db sima 10.9-es csavart az jó lehet vajon? Csak a hossza legyen meg aztán kész nem? Ha jól emlékszem, akkor ezek sűrűmenetesek ugye?
Üdv Uraim!A helyzet az hogy eladóvá vált Barokk feli garnitúrám,szépen szinterezve,új FULDA 185-ös gumikkal szerelve ,centirozva, kb1500km-t futottan 4db, az ötödik csak ezüsre festve! ha Valaki megkívánná ferrox@citromail.hu cimen vagyok elérhető
Nincsen véletlenül valakinek elfekvőben a hátsó stabrúdhoz jófajta szilentje? Új érdekelne. Nem az ára miatt keresem, mert nudlipéz, csak a héten össze kellene rakni az alját az autónak és akárhonnan is rendelem meg, kizárt dolog, hogy holnaputánra megérkezzen...
Ha nincs más, akkor visszamegy a régi szilenttel, aztán majd megkapja az újat ha megérkezett...
Egyébként az ilyen kurrens alkatrészek keresését mindig a Mercedesnél (értem ezalatt bármelyik márkakereskedést) kell kezdeni. Ha drága, akkor kell tovább keresgélni.