1. Igen, mint ahogy írták le kell tölteni mindent, a szerelvényt, a cab-ot, meg a sound-ot is, sőt az OBB1116 - 214 railjet mozdonyt is.
Ha letöltitek, kicsomagoljátok, mehet a Trainset mappába.
A cab, és a sound egy un. common.cab mappába telepedik. Nem a normál változatban, amikor bent van a cabview, és sound mappa a vonat mappájában.
Én megnyitottam a railjet mappát, tettem bele egy új könyvtárat, átneveztem cabview-nek, és bele tettem a common.cab tartalmát. Utána megnyitottam a vezérlő kocsi eng-jét, áés kitöröltem a ....common.cab.... hívatkozásokat, simán csak az (.... .ace) maradt bent Ugyanezt a sound-dal is el követtem.
Bár az én megitélésem szerint a mozdony nagyon halk, én betettem a "régi" TAURUS hang könyvtárat, és erre írtam át az eng-et.
Szeretném megosztani egy nagyon idegesitő hiba megoldását veletek.
Ha olyat csinál a TS-etek hogy a "Vasút inicializálása sikertelen" akkor a megoldás a játékba belépve modósítani kell a
grafikai beállításokat mert valamivel nincs kibékülve, legjobb ha alapbeállítás visszaállítása és elöröl beállítani/finomitani.
Csak gondoltam megosztom veletek mert 1 hónapig szívtam vele nem akart menni az alföld 6, és játék meg windows újratelepitések után se javult meg de véletlenül ráakadtam a megoldásra.
Hello! Azt nem értem, hogy miért nem lehetett ezeket a mozdonyokat elérhetővé tenni ezen az oldalon: http://mstspainters.atw.hu/ Ott mindent értelemszerűen le lehetne tölteni meg ilyesmi, nem hogy itt ezen a szlovák rettenet oldalon összevissza értetlenkedni, hogy most mit honnan hova puzzle-ön össze az ember. Na mindegy! Én sem értem a dolgokat ezen a szlovák oldalon! Hello!
AZT irtad google a barátod lehet nagyobb barátod mert én akár hogy kerestem nem hozta be. Meg letöltöttem és hiába van mappába pakolni nem ismeri fel... miért?
Én sem így csináltam, próbáld úgy hogy egy meglévő működő Taurus vezérállásának a mappáját (pl. én a Lisztét, mert az GySEVes) átmásolod a Sisi mappájába és az Eng fájlban (jegyzettömbbel társítva meg tudod nyitni) átírod a problémás részt (a két idézőjel között) erre: 1116_ETCS_zold.cvf Utána már menni fog :)
u. i.: Jegyzettömbben szerkesztés/keresés -> oda beírod, hogy "cabview" és akkor gyorsan megtalálod, hogy hol kell átírni ;)
Sziasztok! Nem tudna nekem valaki abban segíteni, hogy letöltöttem a Sisi mozdonyt és ezt keresi a gép, és nem találom sehol a neten. ..//..//common.cab//cab1047//1047.cvf
Indítsd újra a gépedet, néha nekem is csinál ilyet, utána működik! (nekem ha a TS nem jó, más se működik, tehát olyan, mintha kikapcsolt volna vmi a rendszerben ami teljesképernyős programok futtatásához kell)
Most akartam játszani a t.S-emmel és olyat csinál hogy mielőtt betöltene teljesen Hibaüzenet nélkül kidob az asztalra!! : - ((( Ezt miért csinálja most eddig olyan szépen "MUZSIKÁLT" A Saját szerelvény összerakójában pedig olyat produkál hogy egy szerelvény összeállítása és elmentése után szintén hibaüzenet nélkül kidob az Asztalra!! vKérlek segítsen valaki!! Annyit elárulok hogy az Árnyékolás nincs bekapcsolva!!
Na ez egy jó kérdés :) A gomb mint reset-ként funkcionál a mozdonyban, ha be van kapcsolva az éberségi ezt kell megnyomni, h ne vészfékezzen a vonat! (ctr+num4 az éberségi, de nem mindenhol működik. Kicsit érthetetlen számomra a működése, mert van, ahol elég ha csak indulásnál nyomom meg, régebben ha Hernyóval mentem minden megállás után meg kellett nyomjam, h elindulhassak, manapság meg csak a kezdetkor...sőőt, volt időszak, amikor akkor se...:)
Feltelepítem a villanymozdonyokat rendesen a le írtak szerint...Semmi hibaüzenet..Majd elindítom a játékot és semmilyen villanymozdony nem indul el....Meg se moccan... De ha dizellel indulok el az rendesen működik...
OK Akkor elküldöm! Ha Később bármi kell és nekem megvan vegyél fel a címjegyzékedbe és eküldöm ha nekem megvan!! "szelezoli01982@citromail.hu az E-Mailcímem" Egy Jó tanács kapcsold ki az Árnyékolást hogy Biztos MŰködjön!!