Most kezdek rászokni a neten letölthető dolgokra (gyerekemtől tanultam:)), tud vki egy címet Az igazságosztóhoz? Amit találtam, vagy rossz, vagy regisztrációhoz kötött. a Madsenes sorozat kellene, nem a mozifilm.
Keresem a Mihaszna Kalózok ( Veggie Tales : The Pirates Who Don't Do Anything - 2008 ) című szinkronos animációt.
Nemrég adták a Cinemax2 -őn. Innen , beltéri egységgel felvett változat is megfelelne ! :))) Legközelebb a Cinemax -on adják 2011-07-10 -én 07:50 -kor .
Engem is nagyon érdekel, mert talán egyszer láttam még anno a tv-ben. Még meg is van a vhs-en és azon már az új szinkron van. Nem egy tékát kérdeztem a film felől, nekik is ugyanaz a változat van meg, ami nekem is. Pedig szerintem kétszer adták ki kazettán!
Volt egy ehhez nagyon hasonló film, a HÁRMAS SZÁMÚ ŰRBÁZIS (Saturn 3), amely azonban csak három szereplős (+ a gyilkos robot) volt: Kirk Douglas, Farrah Fawcett és Harvey Keitel. Nálunk is megjelent DVD-n.
Egy régebbi sci-fit keresek. Valami űrbázison játszódik ahol egy nagyon fejlett robotot egy emberi aggyal összekötve programoznak. Az meg átveszi a rossz ember érzelmeit belezúg egy nőbe és kinyír majdnem mindenkit.
Még gyerekkoromban láttam egy filmet, amit azóta is keresek, mindeddig eredménytelenül:
Két öregemberről szólt, akik jósdát nyitnak a falujukban, az egyikük a "médium" a másik pedig a padlásról lefelé súgdos mint szellem.
Azonban amikor meghal a helyi maffiafőnök, és magával viszi a sírba a vagyonának a relytekhelyét, akkor a családtagjai a két öregtől várják a megoldást.
Ők persze be vannak tojva hogy mi lesz, ám a főnök tényleg kapcsolatba lép velük.
Ezen kívül annyira emlékszem még hogy a két öregnek volt egy kutyája amelyik szag alapján képes volt megtalálni a papírpénzt, illetve hogy a filmben sok helyen szólt
ír népzene.
Tud esetleg valaki mondani egy címet ezek alapján?
Milliomos öregember arra hagyja vagyonát, aki sír a temetésén, de senki nem sír, csak egy vadidegen nő, aki véletlenül a temetés közelében jár. Lefújja a kalapját a szél, siratja és ő lesz a milliomos örököse.
Tudja valaki mi a címe? Vagy legalább ki játszik benne?
szeretnem megszerezni az alkonyat sorozat filmeket, ha esetleg valakinek megvolna es el tudna kuldeni nekem vagy megmondani hol lehet letolteni oket (termeszetesen magyarul) jo minosegben megkoszonnem.
Off (Én az írekben akkor csalódtam nagyot, mikor pár éve egy budapesti éjszakai török vendéglőben összecsaptak a török felszolgálókkal - és a törökök húsvágó késekkel csúnyán megfutamították őket - vér is folyt, ír futás lettt - egy legendával kevesebb...) Egyébként az összecsapás után pár perccel a török ugyanazzal az embervéres késsel szeletelte a húst...)
Kedves filmrajongók, keresek egy filmet, Clint Eastwood játszott benne, és egy fogjot vagy tanút kellett neki elszállítani valahová, a végén egy busszal is mentek, amit aztán ronggyá lőttek a rendőrök, sehol sem találom, mi lehetett a címe, már talán csak képzelem. Ha valaki tudja a címét küldene egy mailt a catdaga@gmail.com ra..köszönöm.
Hello szakik, olyan filmes portált keresek, amelyen több évre visszamenőleg fent vannak a Magyarországon bemutatott filmek (mozi premierek). A filmajanlo.hu jó ilyen szempontból, de alig másfél vére vissza vannak csak meg a cuccok. Az pedig nekem kevés.
Hai! Bocsi a zavarásért, de még anno 2 éve kerestél egy filmet "A medvevadász" címmel , csak kérdezném, hogy sikerült-e megszerezni, és ha igen honnan?