Természetesen (műszakilag) bizonyosan lehetséges olyan beállítás, de a magyarországi követelmények szerint ezek a gépek nem használhatók pénztárgépekként.
Az lehet, de akkor már az elején tisztázni kellett volna, hogy itt aztán semmit nem lehet jegyezni, a papírokat, amit a pincérek irkáltak, a végén ünnepélyesen el kell égetni...
Én nem sokat járok puccos helyekre, de amikor betettem a lábam, és rendeltem valamit, az asztalhoz szépen először bepötyögte a pincér a gépbe, aztán ment rendelni.
Na, abból a gépből csak a Kóka tudja kiherélni a rendelt holmikat...
Szóval, akkor ezt előre kellett megbeszélni, és persze minden pincérnek is szájzár kellett volna.
Megjegyzem szerintem Kókának le kellene mondani. Már a 20-as évek amerikai maffiózói is tudták, hogy egy igazi gengszter kifizeti a parkolást, nem száguldozik és úgy általában tartózkodik a pitiánerség minden más megnyilvánulásától.
Halkan szólok, rendes üzlet esetén a nettó 90 %át kell fizetned. Merthogy így az eladó mindenféle más adókat is megúszhat, és legyen már oly bátyám, hogy a hasznon osztozzunk, az eladó így is qrva jól jár...:{{
botfül...hm az nem jellegzetes, de ha gaucher vagy tay-sachs kórban szenvedsz, esetleg neumann-prick betegségben szenvedsz, akkor nincs több kérdésem a jöttmentségedet illetően :D
Viszont a kamerák keresztüzében egy fecnit lobogtatni,olyan dél-amerikai diktátor stilus.
Valóban, vannak archív felvételek, amiken Pinochet, meg Videla tábornokok a kamerák kereszttüzében papírfecniket lobogtatnak. Rémséges! Nem csoda,hogy rettegtek tőlük.