Minden reményem bennetek van,már sok helyen kerestem de sikertelenül.
Szeretem a II.világháborúról szóló filmeket, mindkét szemszögből. Elég sokat megnéztem és rögzítettem.
Azonban van egy amit nagyon régen csak futólag láttam tv-ben vendégeskedés közben. A címét nem tudom de szeretném megszerezni a gyűjteményembe. A témája: Hitlernek egy titkos fegyvergyára van valahol a hegyekben,ha jól tudom atom fegyverekhez állított elő valamit. Az Angolok vagy az Amerikaiak megakarják semmisíteni de nagyon nehéz a berepülése stb. Csak
úgy tudják lerombolni ha egy szikla ormot addig bombáznak amíg az leomlik és lerombolja gyárat. Valami ehhez hasonló a történet.
Ha valakinek beugrik a film a leírtaból nagyon kérem árulja el a címét, hogy megtudjam szerezni.
Egy rédi régi filmet keresek. Már szinesben láttam valamikor a nyolcvanas években . Azt hiszem svéd vagy finn filmsorozat volt . Egy rafinált ékszertolvaj nőről szólt . A film címe ??? Igéző kék szemek vagy valami hasonló .
Nagyon tetszett a zenéje . szeretném újra hallani vagy látni az egész sorozatot .
Sziasztok, nem emlékszem a film cimére kellene, csak nagyjából a történetre, hátha valaki tudja a cimet?
M1-n vetitették jó pár éve 2 részes volt, talán péntek szombat adták le. A történet egy náci tisztről szól, aki egy koncentrációs tábort vezet, és amikor közeledik a front a tábor orvosával átoperáltatja magát, hogy zsidónak nézzen ki, és egy olyan táborba helyezteti magát, amit nem sokára felszabaditanak. De nem oda szállitják, hanem egy másik táborba, és egy jó darabig, mint zsidó fogoly éli az életét. Itt egyébként megöl egy kápót, és jó viszonyba kerül a többi fogollyal. Majd felszabadul a tábor, és páran hivják, hogy ilyen emberekre van szükség Palesztinában a megalakuló zsidó hadseregben, amit végül el is fogad. Magas rangot ér el, lesz felesége, gyereke, aki nem hasonlit rá. A gyereke dokumentum filmes, és filmet készit a koncentrációs táborokról, ahol érdekes dolgot fedez fel. Nagyon hasonlit egy náci tiszthez. Közben a D-Amerikába kivándorolt nácik is felfedezik, hogy van egy "emberük" a zsidó hadseregben, és zsarolni kezdik, hogy müködjön velük együtt. Agyjon ki infokat, ilyesmi, amibe látszólag bele is megy, de végül felrobbantja a hajót ahol találkoznak.
Most kezdek rászokni a neten letölthető dolgokra (gyerekemtől tanultam:)), tud vki egy címet Az igazságosztóhoz? Amit találtam, vagy rossz, vagy regisztrációhoz kötött. a Madsenes sorozat kellene, nem a mozifilm.
Keresem a Mihaszna Kalózok ( Veggie Tales : The Pirates Who Don't Do Anything - 2008 ) című szinkronos animációt.
Nemrég adták a Cinemax2 -őn. Innen , beltéri egységgel felvett változat is megfelelne ! :))) Legközelebb a Cinemax -on adják 2011-07-10 -én 07:50 -kor .
Engem is nagyon érdekel, mert talán egyszer láttam még anno a tv-ben. Még meg is van a vhs-en és azon már az új szinkron van. Nem egy tékát kérdeztem a film felől, nekik is ugyanaz a változat van meg, ami nekem is. Pedig szerintem kétszer adták ki kazettán!
Volt egy ehhez nagyon hasonló film, a HÁRMAS SZÁMÚ ŰRBÁZIS (Saturn 3), amely azonban csak három szereplős (+ a gyilkos robot) volt: Kirk Douglas, Farrah Fawcett és Harvey Keitel. Nálunk is megjelent DVD-n.
Egy régebbi sci-fit keresek. Valami űrbázison játszódik ahol egy nagyon fejlett robotot egy emberi aggyal összekötve programoznak. Az meg átveszi a rossz ember érzelmeit belezúg egy nőbe és kinyír majdnem mindenkit.
Még gyerekkoromban láttam egy filmet, amit azóta is keresek, mindeddig eredménytelenül:
Két öregemberről szólt, akik jósdát nyitnak a falujukban, az egyikük a "médium" a másik pedig a padlásról lefelé súgdos mint szellem.
Azonban amikor meghal a helyi maffiafőnök, és magával viszi a sírba a vagyonának a relytekhelyét, akkor a családtagjai a két öregtől várják a megoldást.
Ők persze be vannak tojva hogy mi lesz, ám a főnök tényleg kapcsolatba lép velük.
Ezen kívül annyira emlékszem még hogy a két öregnek volt egy kutyája amelyik szag alapján képes volt megtalálni a papírpénzt, illetve hogy a filmben sok helyen szólt
ír népzene.
Tud esetleg valaki mondani egy címet ezek alapján?
Milliomos öregember arra hagyja vagyonát, aki sír a temetésén, de senki nem sír, csak egy vadidegen nő, aki véletlenül a temetés közelében jár. Lefújja a kalapját a szél, siratja és ő lesz a milliomos örököse.
Tudja valaki mi a címe? Vagy legalább ki játszik benne?
szeretnem megszerezni az alkonyat sorozat filmeket, ha esetleg valakinek megvolna es el tudna kuldeni nekem vagy megmondani hol lehet letolteni oket (termeszetesen magyarul) jo minosegben megkoszonnem.
Off (Én az írekben akkor csalódtam nagyot, mikor pár éve egy budapesti éjszakai török vendéglőben összecsaptak a török felszolgálókkal - és a törökök húsvágó késekkel csúnyán megfutamították őket - vér is folyt, ír futás lettt - egy legendával kevesebb...) Egyébként az összecsapás után pár perccel a török ugyanazzal az embervéres késsel szeletelte a húst...)