Nagyon sajnálom. Eddig szorgalmasan segítette Ullet, idén meg amikor ő az első ember, akkor nincs formában.:( Tavaly sem engedték elindulni, az nagy parasztság volt, pedig ha tavaly ő is indul, akkor nem egy Floyd Landis áll a dobogó tetején...
Vino van olyan rendes, kedves, intelligens ember, hogy nem fogja Klödent megakadályozni abban, hogy esetleg Tour győztes legyen. Nagyon örülnék ha meggondolná, és még bevállalna egy évet, vagy legalább egy Vueltát. Hiányozni fog ha visszavonul.:(
Pont most néztem egy filmet, az ausztrál bringásokról, hogy mekkora várakozásokkal tekintenek a verseny elé. Hát amúgy sem indult sok auszi, de mára már csak ketten maradtak talpon. Jobbulást O'Gradynak és mielőbb térjen vissz!
Hát, hogy Sipit idézzem Klöden nem egy "Ciceró bácsi":) Förster írása utánozhatatlan.:) Hallottam arról is, hogy O'Grady ír naplót, ő meg állítólag 2 mondatokat szokott írni. "Ma nehéz nap volt. Holnap írok még.":)
Hát valóban nem mérhető a " a második kategóriás hegyre egyáltalán nem emlékszem, de Kraussi szerint egész jók voltunk"-hoz. Viszont betekinthettünk egy olyan versenyző taktikájába, aki szerint nem perverziitás, ha valaki kétszer megy az Izoárrá.
Klöden rendszeresen ír, és szerencsére le is fodítják az egyik oldalon magyarra.:)
Ma arra kapunk választ, miért állt meg Klödi Vinonak. Frösinek sokkal élvezhetőbb az írása, de itt legalább választ kapunk néhány érdekes döntésre. Jó olvasást!
Hát, felemás nap volt a tegnapi. Nekem csak azért érdekes, hogy Klöden megállt Vinohoz, mert akkor ez mégsem egy kétfejű csapat. Klödennek kellett volna Kash helyén lenni, és Kash pedig húzhatta volna fel Vinot. Na mindegy, ma pihenjék ki magukat a fiúk, olvassanak, tévézzenek, nézzék meg a rajongói leveleket, nyalogassák a sebeiket, aztán holnap már Vino is támadjon be! Egyébként Vino, ha holnap ugyanígy marad összetettben, akkor is feljöhet a 10. hely környékére. Amúgy Vinonak a többi naggyal szemben csak 3 perc a hátránya, a Vueltán is így volt, de itt még könnyebb a helyzet! Hajrá Fiúk, bízom bennetek! Ja, és még annyi, hogy minden elismerésem Savoé, aki idén két körversenyen is szorgalmasan hordja a vizet. Tegnap is elég sokáig bírta elől. Bravó Sólyom!
1 Linus Gerdemann (Ger) T-Mobile Team 34.43.40 2 Inigo Landaluze Intxaurraga (Spa) Euskaltel - Euskadi 1.24 3 David De La Fuente Rasilla (Spa) Saunier Duval - Prodir 2.45 4 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 2.55 5 Mauricio Soler (Col) Barloworld 3.05 6 Andreas Klöden (Ger) Astana 3.39 . . .
12 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana 4.01
44 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana 5.16
76 Maxim Iglinskiy (Kaz) Astana 13.36 85 Paolo Savoldelli (Ita) Astana 17.44 86 Antonio Colom Mas (Spa) Astana 17.49 120 Serguei Ivanov (Rus) Astana 25.25 142 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana
150 Grégory Rast (Swi) Astana 31.54
Csapatverseny:
1 T-Mobile Team 104.19.04 2 Euskaltel-Euskadi 0.52 . ..
7 Astana 4.13
Ma nagy nehezen sikerült megjönni a nagyokkal, ha a holnapot kibírják a fiúk, akkor utána már nem lesz olyan elviselhetetlen a sérülés. Holnap azért jó lenne megmozdulni!
Igen, ma már más szemmel látom a világot, tegnap este egy kicsit rossz kedvem volt.:) Klöden meg igen... igaziból ha bukik, akkor nem védi meg semmi, olyan mint egy porcelán.:) Hajrá Fiúk!
Megmondom őszintén én számítottam rá, hogy Klöden megsérül. Neki ebből az irányból egyszerűen sose jön össze. Páros évben, amikor a Pireneusokban kezdenek, dobogós volt. Páratlan évben, mikor az Alpokban, pedig mindig megsérült. Még Ulle mondta róla, hogy annyira filigrán, hogy nagyon sérülékeny. Sajnálom, majd jövőre.
Vino erősebb lesz, mint valaha. Frösi is azt mondta, hogy őt az ilyesmi a dacreakció miatt csak még jobban felpörgeti.
Elhiszem, hogy csalódott vagy. Tavaly hasonlóan jártam, Basso nem indulhatott, Valverde meg rögtön összetörte magát. Na de talán nem lesz nagy baj Vinoékkal és hamar kiheverik, mindenesetre ez a tegnapi nap szörnyű volt nekik, nagyon sajnálnám ha ezen múlna a győzelem/dobogó!