Keresés

Részletes keresés

pudingman Creative Commons License 2022.01.15 0 0 3899

"Teremtő szereti az ő népét !"

Ez valami szatíra akar lenni? Mert annak baromi jó! ))

Annyira szerette a népét, hogy szépen végignézte, ahogy Hitler, 6 millió ártatlan embert, köztük gyerekeket beküldte a gázkamrába és füstté váltak. 

Az egyik professzor - a nevét már elfelejtettem - mondta: ha tényleg létezett, akkor őt is megégették és a kéményen keresztül távozott. 

Előzmény: 11_11 (3896)
11_11 Creative Commons License 2022.01.15 0 0 3898

Szép hétvégét  mindenkinek!!!  

ÁMEN!!!!

11_11 Creative Commons License 2022.01.15 -1 0 3897

Ti mindannyian egyek vagytok!!!!!

Galata 3: 13Krisztus megváltott minket a törvény átkától, amikor átokká lett értünk. Hiszen az Írás szerint: „Átkozott mind, aki a fán függ.”  14 Így az Ábrahámnak ígért áldás Krisztus Jézusban a nem zsidókra is érvényes, hogy hitük által megkapják a megígért Szent Szellemet.   Galata 3:14 Hogy az Ábrahám áldása Krisztus Jézusban legyen a pogányokon, hogy a Lélek ígéretét elnyerjük hit által.

Nem  a  Vallások után fog megvizsgálni Teremtő Isten.!

Hamis vallások félrevezették az embereket ,Teremtő és Jézus,

mindenkit megvizsgál!    Jézus kijelentése !!!!

Előzmény: IaaLae (3889)
11_11 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3896

Nagyon szépek ezek az idézetek.    Teremtő szereti az ő népét !

Mindig beteljesedik  az ő szava

Második Törvénykönyv   31. fejezet :6.verse

6 Legyetek bátrak, és erősek! Ne féljetek s ne rettegjetek tőlük! Mert az Úr, a te Istened veled van

Izajás könyve 41. fejezet: 10-13 versek

10 Ne félj, mert veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok a te Istened! Megerősítelek, megsegítelek, és felkarol győzedelmes jobbom. 11 Bizony megszégyenülnek és gyalázatra jutnak, mind, akik ellened lázadoztak. Elpusztulnak és elvesznek, akik harcba szálltak ellened. 12 Keresni fogod, de többé nem találod azokat, akik ellened hadakoztak. Elpusztulnak és semmivé lesznek, akik háborgattak. 13 Mert én, az Úr, a te Istened, én ragadtam meg jobbodat. Én szólok hozzád így: Ne félj! Én megsegítelek.

ÁMEN.

11_11 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3895

Szomorú  ami a világban történik Noé idejében is ez volt, de ne csüggedjetek el.

A .bukott angyalok félrevezetése , magja él még !!  Az a SÁTÁN   akik félre vezették

az  emberiséget . SZÁMON KÉRI  MAJD  A TEREMTŐ ISTEN !!!!

Egy Isten van csak  Ő teremtett  és Ő fog ítélkezni is !!

Folyamatosan megy a feltámadás, amit nem láthat mindenki,

szellem világban vannak.

Előzmény: 11_11 (3894)
11_11 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3894

De én értem  keveset  kapott, ha pedig  adsz még többet kíván,

tudod kiről beszélek,P. de ez nem oda tartozó, sárkány póló téma,

Isten nem érdekli őt, de szerintem téged sem. Ő kedvel téged,féltékeny,

direkt  csinálja. Ne szélhámoskodjál ! Ő a harcosokat szereti  nem azt írta ?   

Kakasok nőkért ???  Vagy fordítva ???

Isten tagadó,  Istent szerető , ez nem megy a kettő együtt :

Előzmény: IaaLae (3893)
IaaLae Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3893

én mindent jól csinálok. mivel ennél ártalmatlanabbnak nem lehet lenni. talán ti nem értetek valamit....

Előzmény: 11_11 (3891)
11_11 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3892

rohadtul elegem van abból, hogy a nő szabad préda. a legdurvább az, hogy még sok nő is védi ezt az álláspontot.

Tudom !!!

Hazugságokkal, videókkal, könyvekkel , etetik az embereket !!!

Teremtő Istenhez és  Jézushoz fordulsz, az tud rajtad segíteni, mindegy Férfi vagy Nő valaki ,

Két  Úrnak   nem lehet szolgálni ,  Sátának és  Istennek !!!!

Jelenések könyve:  18. fejezet:  ( Ezt is leírtam már )

A keresztények figyelmeztetése.

Egy másik szózatot is hallottam az égből, ez így hangzott: „Én népem, vonuljatok ki onnét, nehogy részetek legyen bűneikben, és benneteket is érjenek csapásaik!

Előzmény: IaaLae (3890)
11_11 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3891

Én nem találkoztam gonosz szellemekkel, én semmilyen vallás tagja nem vagyok!

Sok mindenre rájöttem, és  csak Teremtő = Istenben Jézusban bízok  senki másba!!!

Egyedül is tudok imádkozni nem kell templomba járni, Isten temploma, bennünk van.

Gonosz szellem csak, Sátán , vagyis bukott angyalok állttal  van.

Valamit nem jól csinálsz talán, gondolkozzál !!!!

Előzmény: IaaLae (3889)
IaaLae Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3890

rohadtul elegem van abból, hogy a nő szabad préda. a legdurvább az, hogy még sok nő is védi ezt az álláspontot.

Előzmény: 11_11 (3888)
IaaLae Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3889

és van arra példa, hogy jézus férfiakat szabadít meg a gonosz szellemektől?

Előzmény: 11_11 (3888)
11_11 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 3888

Lukács evangéliuma  8. fejezet : 1-56 versek

( 1-11, 13-15, 17-18. 23-24, 34,41-42, versek  )

Asszonyok Jézus kíséretében.

1 Ezután bejárta a városokat s a falvakat, tanított, és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő 2 és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított: Mária, melléknevén magdalai, akiből hét ördög ment ki, 3 Johanna, Heródes intézőjének, Kuzának a felesége, Zsuzsanna és még sokan mások, akik vagyonukból gondoskodtak róla. A magvető. 4 Amikor egyszer nagy tömeg vette körül és a városokból tömérdek nép zarándokolt hozzá, mondott egy példabeszédet: 5 „Kiment a magvető, hogy elvesse a magot. Vetés közben néhány szem az út szélére esett. Eltaposták, és az ég madarai felcsipegették. 6 Más szemek köves talajra hullottak. Kikeltek, de aztán elszáradtak, mert nem kaptak elég nedvességet. 7 Ismét más szemek szúrós bogáncs közé hulltak. A szúrós bogáncsok velük együtt nőttek, és elfojtották őket. 8 A többi mag jó földbe hullott, kikelt és százszoros termést hozott.” Amikor befejezte, fölemelte a hangját: „Akinek van füle a hallásra, az hallja meg!” 9 Tanítványai megkérdezték, hogy mi a példabeszéd értelme. 10 Így válaszolt: „Nektek megadatott, hogy megismerjétek az Isten országának titkait, de a többieknek csak a példabeszédek szólnak, hogy nézzenek, de ne lássanak, halljanak, de ne értsenek. 11 Ez a példabeszéd értelme: A mag az Isten szava. 13 A köves talajba hulló szemek azok, akik meghallgatják s örömmel fogadják a tanítást, de nem ver bennük gyökeret, így aztán a kísértés idején hűtlenné válnak. 14 A szúrós bogáncs közé hulló szemek azok, akik meghallgatják, de később az élet gondjai, javai és élvezetei meggátolják őket fejlődésükben, ezért termést már nem hoznak. 15 A jó földbe hulló szemek azok, akik tiszta és jó szívvel hallgatják a tanítást, meg is tartják és kitartásukkal gyümölcsöt teremnek.

A gyertya hasonlata.

17 Mert semmi sincs úgy elrejtve, hogy elő ne kerülne, és nincs titok, ami ki ne tudódna, és nyilvánosságra ne kerülne. 18 Vigyázzatok, hogyan hallgatjátok. Mert akinek van, még kap hozzá; akinek pedig nincs, attól még azt is elveszik, amiről azt véli, hogy az övé.”

A vihar lecsendesítése.

. 23 Míg eveztek, ő elaludt. Hirtelen szélvész csapott le a tóra. A hullámok már-már elborították őket, úgyhogy életveszélyben forogtak. 24 Odamentek hozzá, felkeltették, így szólva: „Mester! Mester! Itt veszünk!” Fölkelt és parancsolt a szélnek és a hullámoknak. Erre elült a háborgás, és minden elcsendesedett.

Az ördögtől megszállott.

34 Amikor a kanászok látták, mi történt, elfutottak és hírül vitték a városba és a tanyákra.

Jairus leánya és a vérfolyásos asszony.

41 Akkor odament hozzá egy Jairus nevű férfi, a zsinagóga feje. Lába elé borult, úgy kérte, menjen el hozzá, 42 mert tizenkét éves egyetlen lánya haldoklik. Útközben a tömeg majdnem agyonnyomta.

11_11 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3887

„Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, és teljes elmédből és teljes erődből. Ez az első parancsolat.” A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.” Márk 12:30–31„Szeretteim, szeressük egymást: mert a szeretet az Istentől van; és mindaz, a ki szeret, az Istentől született, és ismeri az Istent. A ki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet.” 1János 4:7–8 „Minden időben szeret, a ki igaz barát…” Példabeszédek 17:17 Nemde öt verebet meg lehet venni két filléren? És egy sincs azok közül Istennél elfelejtve. De néktek a fejetek hajszálai is mind számon vannak. Ne féljetek azért, sok verébnél drágábbak vagytok.” Lukács 12:6–7  „Szeretem az Urat, mert meghallgatja esedezéseim szavát. Mert az ő fülét felém fordítja, azért segítségül hívom őt egész életemben.” Zsoltárok 116:1–2

11_11 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3886

Az evangélium János szerint :1:  fejezet 35-51 versek   

Az első tanítványok.

35 Másnap megint ott állt János két tanítványával, 36 s mihelyt meglátta Jézust, amint közeledett, így szólt: „Nézzétek, az Isten Báránya!” 37 E szavak hallatára a két tanítvány Jézus nyomába szegődött. 38 Amikor Jézus megfordult, s látta, hogy követik, megkérdezte: „Mit akartok?” Így feleltek: „Rabbi – ami annyit jelent, mint Mester –, hol lakol?” 39 „Gyertek, nézzétek meg!” – mondta nekik. Elmentek vele, megnézték, hol lakik, s aznap nála is maradtak. A tizedik óra körül járhatott. 40 A kettő közül, aki János szavára követte, az egyik András volt, Simon Péter testvére. 41 Reggel találkozott testvérével, Simonnal, s szólt neki: „Megtaláltuk a Messiást, vagy más szóval a Fölkentet”, s 42 elvitte Jézushoz. Jézus ráemelte tekintetét, s így szólt hozzá: „Te Simon vagy, János fia, de Kéfa, azaz Péter lesz a neved.” 43 Másnap Galilea felé tartva találkozott Fülöppel. Felszólította: „Gyere és kövess!” 44 Fülöp Betszaidából, András és Péter városából való volt. 45 Fülöp találkozott Natánaellel és elmondta neki: „Megtaláltuk, akiről Mózes törvénye és a próféták írnak, a názáreti Jézust, Józsefnek a fiát.” 46 „Jöhet valami jó Názáretből?” – kérdezte Natánael. „Gyere és győződjél meg róla!” – felelte Fülöp. 47 Amikor Jézus meglátta Natánaelt, amint feléje tartott, ezt mondta róla: „Lám, egy igazi izraelita, akiben nincs semmi álnokság.” 48 Natánael megkérdezte tőle: „Honnét ismersz?” Jézus így válaszolt: „Mielőtt Fülöp hívott volna, láttalak, a fügefa alatt voltál.” 49 Natánael erre felkiáltott: „Rabbi (azaz: Mester), te vagy az Isten Fia, te vagy Izrael királya!” 50 Jézus ezt felelte neki: „Mivel megmondtam, hogy láttalak a fügefa alatt, hiszel. De nagyobb dolgokat is fogsz még látni.” Majd hozzátette: 51 „Bizony, bizony, mondom nektek: Látni fogjátok, hogy megnyílik az ég, s az Isten angyalai föl­ s leszállnak az Emberfia fölött.”

Előzmény: 11_11 (3885)
11_11 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3885

Az evangélium János szerint :1:  fejezet 19-34 versek   

I. AZ ELSŐ HÚSVÉT

Keresztelő János első tanúságtétele.

19 János így tett tanúságot: A zsidók papokat és levitákat küldtek hozzá Jeruzsálemből, s megkérdeztették: „Ki vagy?” 20 Erre megvallotta, nem tagadta, hanem megvallotta: „Nem én vagyok a Messiás.” 21 Ezért megkérdezték tőle: „Hát akkor? Talán Illés vagy?” „Nem vagyok” – felelte. „A próféta vagy?” – Erre is nemmel válaszolt. 22 Így tovább faggatták: „Akkor ki vagy? Választ kell vinnünk azoknak, akik küldtek minket. Mit mondasz magadról?” 23 Ezt felelte: „A pusztában kiáltó szó vagyok: Egyengessétek az Úr útját”, amint Izajás próféta mondta. 24 A küldöttek a farizeusoktól jöttek, 25 s tovább kérdezgették: „Akkor miért keresztelsz, ha nem vagy sem a Messiás, sem Illés, sem a próféta?” 26 János így válaszolt: „Én csak vízzel keresztelek. De köztetek áll az, akit nem ismertek, 27 aki a nyomomba lép, s akinek még a saruszíját sem vagyok méltó megoldani.” 28 Ez Betániában történt, a Jordánon túl, ahol János keresztelt. 29 Másnap, amikor látta, hogy Jézus feléje tart, így szólt: „Nézzétek, az Isten Báránya! Ő veszi el a világ bűneit. 30 Róla mondtam: A nyomomba lép valaki, aki nagyobb nálam, mert előbb volt, mint én. 31 Én sem ismertem, de azért jöttem vízzel keresztelni, hogy megismertessem Izraellel.” 32 Ezután János tanúsította: „Láttam a Lelket, amint galamb alakjában leszállt rá a mennyből, s rajta is maradt. 33 Magam sem ismertem, de aki vízzel keresztelni küldött, azt mondta: Akire látod, hogy leszáll a Lélek s rajta is marad, az majd Szentlélekkel fog keresztelni. 34 Láttam és tanúskodom róla, hogy ő az Isten Fia.”

Előzmény: 11_11 (3884)
11_11 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3884

Az evangélium János szerint :1:  fejezet 1- 18,versek    ( 1-51.versek. )

Előszó.

1 Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, 2 ő volt kezdetben Istennél. 3 Minden általa lett, nélküle semmi sem lett, ami lett. 4 Benne az élet volt, s az élet volt az emberek világossága. 5 A világosság világít a sötétségben, de a sötétség nem fogta fel. 6 Föllépett egy ember, az Isten küldte, s János volt a neve. 7 Azért jött, hogy tanúságot tegyen, tanúságot a világosságról, hogy mindenki higgyen általa. 8 Nem ő volt a világosság, csak tanúságot kellett tennie a világosságról. 9 (Az Ige) volt az igazi világosság, amely minden embert megvilágosít. 10 A világba jött, a világban volt, általa lett a világ, mégsem ismerte föl a világ. 11 A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be. 12 Ám akik befogadták, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek. Azoknak, akik hisznek nevében, 13 akik nem a vérnek vagy a testnek a vágyából s nem is a férfi akaratából, hanem Istentől születtek. 14 S az Ige testté lett, és közöttünk élt. Láttuk dicsőségét, az Atya Egyszülöttének dicsőségét, akit kegyelem és igazság tölt be. 15 János tanúbizonyságot tett róla, amikor azt mondta: „Ez az, akiről hirdettem: Aki nyomomba lép, nagyobb nálam, mert előbb volt, mint én.” 16 Mindannyian az ő teljességéből részesültünk, kegyelmet kegyelemre halmozva. 17 Mert a törvényt Mózes közvetítette, a kegyelem és az igazság azonban Jézus Krisztus által lett osztályrészünk. 18 Istent nem látta soha senki, az Egyszülött Isten nyilatkoztatta ki, aki az Atya ölén van. 

11_11 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3883

Korintusiaknak írt I. levél  5. fejezet : 1-13 versek

Egy botrányos eset felszámolása.

1 Egyébként az a hír járja, hogy paráznaság fordul elő köztetek, mégpedig olyan, amilyen még a pogányok közt sincs, hogy tudniillik valaki apja feleségével él. 2 S ti még kérkedtek, ahelyett, hogy bánkódnátok, és kizárnátok magatok közül, aki effélét művel. 3 Én ugyan testileg távol, de lélekben közel, mintha közöttetek volnék, már ítéletet mondtam afölött, aki így viselkedett: 4 Urunk, Jézus Krisztus nevében egyesüljünk, ti és az én lelkem, Urunk Jézus hatalmával, 5 adjuk át az ilyet a sátánnak testének romlására, hogy lelke üdvözüljön az Úr napján. 6 Dicsekvésetek nem helyes. Nem tudjátok, hogy egy kevés kovász az egész tésztát megerjeszti? 7 El a régi kovásszal, hogy új tésztává legyetek, aminthogy kovásztalanok is vagytok! Hiszen húsvéti bárányunkat, Krisztust feláldozták. 8 Ünnepeljünk tehát, de ne a régi kovásszal, sem a rosszaság és gonoszság kovászával, hanem a tisztaság és igazság kovásztalan kenyerével. 9 Levelemben már megírtam nektek: Ne barátkozzatok romlott emberekkel. 10 Nem általában e világ kicsapongóira, fösvényeire, rablóira vagy bálványimádóira gondolok, mert akkor ki kellene szöknötök a világból. 11 Most azonban ezt írom nektek: Ne érintkezzetek azzal, akit testvérnek hívnak, de kicsapongó, kapzsi, bálványimádó, átkozódó, részeges vagy rabló. Az ilyennel ne is étkezzetek együtt. 12 Nem tartozik rám, hogy kívülállókon bíráskodjam. Nemde ti is azok fölött ítélkeztek, akik a közösséghez tartoznak ? 13 A kívülállók fölött majd Isten ítélkezik. Távolítsátok el a gonoszt magatok közül !

11_11 Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3882

1 Kor. 8.6

Mindazáltal nekünk egy * Istenünk van, az Atya, a kitől van a mindenség, mi is ő benne; és egy + Urunk, a Jézus Krisztus, a ki által van a mindenség, mi is ő általa.

Malak. 2.10

Nem egy atyánk van mindnyájunknak? * Nem egy Isten teremtetté minket? Miért csalja hát  az ő felebarátját, megrontván a mi atyáink szövetségét?

5 Móz. 6.4

Halld * Izráel: az Úr, a mi Istenünk, egy Úr!

Ján. 13.13

Ti engem így hívtok: Mester, * és Uram +. És jól mondjátok, mert az vagyok.

11_11 Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3881

Zsoltárok 23:1Dávid zsoltára. Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.Zsidók 11:1 A hit pedig a remény dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés.János 1:1 Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.

11_11 Creative Commons License 2022.01.09 0 0 3880

Timóteusnak írt I. levél 3. fejezet

Az egyházi elöljárók.

1 Igaz beszéd ez: Aki püspökségre törekszik, jó dolgot kíván. 2 A püspöknek azonban feddhetetlennek, egyszer nősültnek, józannak, megfontoltnak, mértéktartónak, vendégszeretőnek és a tanításra rátermettnek kell lennie. 3 Ne legyen iszákos vagy erőszakoskodó, hanem megértő, békeszerető s nem kapzsi. 4 Saját családjának legyen jó gondviselője, aki gyermekeit fegyelemre és teljes tisztességre neveli. 5 Aki ugyanis saját házát nem tudja rendben tartani, hogyan tudná gondját viselni Isten egyházának? 6 Újonnan megtért se legyen, nehogy felfuvalkodjék, és az ördög sorsára jusson. 7 Legyen jó híre a kívülállók körében is, nehogy megszólják, és az ördög csapdájába essék. 8 A diakónusok hasonlóképpen legyenek tisztességesek, ne kétszínűek, borisszák vagy piszkos haszonra lesők. 9 A hit titkát őrizzék tiszta lelkiismerettel. 10 Ki kell előbb próbálni őket, s csak akkor szolgáljanak, ha kifogástalanok. 11 Az asszonyok szintén legyenek tisztességesek, ne legyenek rágalmazók, hanem mértéktartók és mindenben megbízhatók. 12  A diakónus legyen egyszer nősült, s gyermekeinek és otthonának jó gondviselője. 13 Aki ugyanis jól végzi szolgálatát, nagy megbecsülésre tesz szert, és bizalmat szerez magának a Krisztus Jézusra alapozott hitben. 14 Mindezt azért írom neked, jóllehet remélem, hogy hamarosan eljutok hozzád, 15 hogy ha késném is; tudd, hogyan kell viselkedned Isten házában, amely az élő Isten egyháza, az igazság oszlopa és biztos alapja. 16 Megvallottan nagy dolog az istenfélő élet titka: Aki megjelent testben, igazolást nyert lélekben. Az angyaloknak megjelent, a pogányoknak hirdették. Világszerte hittek benne, s felvétetett a dicsőségbe.

11_11 Creative Commons License 2022.01.09 0 0 3879

Timóteusnak írt II. levél 3. fejezet 

Az igehirdetés nehézségei.

Timóteusnak írt II. levél 3. fejezet 

Az igehirdetés nehézségei.

Tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők következnek. 2 Az emberek önzők, kapzsik, elbizakodottak, kevélyek, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, istentelenek, 3 szeretetlenek, összeférhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek, lelketlenek, 4 árulók, vakmerők és felfuvalkodottak lesznek. Inkább az élvezetet keresik, mint az Istent; 5 a jámborságnak a látszatát még megtartják, de a lényeget megtagadják. Kerüld az ilyen embereket. 6 Mert közülük valók azok, akik betolakodnak a házakba, és megnyernek maguknak olyan nőket, akiket bűnök terhelnek s mindenféle vágyak hajtanak, 7 akik mindig csak tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem jutnak. Mint ahogy Jannesz és Jambresz ellenszegültek Mózesnek, úgy ezek is szembeszállnak az igazsággal – romlott agyú, ingadozó hitű emberek. De sokra nem viszik, mert ostobaságuk mindenki előtt nyilvánvalóvá válik, mint ahogy azoké is nyilvánvalóvá vált.

Kitartás az apostoli munkában.

10 Te követtél a tanításban, életmódom és életcélom tekintetében, a hitben, a kitartásban, a szeretben, a türelemben, 11 az üldöztetésekben és a szenvedésekben, amelyek Antióchiában, Ikóniumban és Lisztrában értek. Mi minden üldöztetést magamra vállaltam! De az Úr mindig kimentett. 12 S az üldözésből mindenkinek kijut, aki buzgón akar élni Krisztus Jézusban. 13 A gonoszok és csalók viszont egyre mélyebbre süllyednek: tévúton járnak és tévútra vezetnek. 14 Te azonban tarts ki amellett, amit tanultál, s amiről meggyőződtél, hiszen tudod, kitől tanultad. 15 Gyerekkorod óta ismered a Szentírást: ez megadja neked az útmutatást ahhoz, hogy a Krisztus Jézusba vetett hitben eljuss az üdvösségre. 16 Minden Írás, amit az Isten sugalmazott, jól használható a tanításra, az érvelésre, a feddésre, s az igaz életre való nevelésre, 17 hogy az Isten embere tökéletes legyen és minden jóra kész legyen.

creation of believers Creative Commons License 2022.01.09 0 0 3878

Azoknak, akiknek őszinte tudásvágyból fakadó kérdéseik vannak a Bibliával kapcsolatban.

Pál Apostolnak Timóteushoz írt második levele » 3. fejezet16A teljes írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre,17Hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített.

11_11 Creative Commons License 2022.01.04 -2 1 3877

SZABADSÁGRA  MENTEM. !!!

ÁMEN.

11_11 Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3876

Neked nem adatott, csak a tudás !!!

Nekem adatott, de nem a tudás, hanem a látás >>> !!!

Előzmény: Mustkeatly (3874)
11_11 Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3875

Kérdezd meg a lót ,  vagy a majom, hátha tudja !!!

Szamár nélkül  nálam  volt, és mikor elment,  de nem végleg,,

Így  búcsúzott  el tőlem János evangélium: 7 : fejezet : 1- 53.versek  

+ KÉP  1.     ( 2010.7.24 de.  5. 20 p ) 

Előzmény: Mustkeatly (3873)
Mustkeatly Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3874

Miket tudsz!

A fáraó is szamárháton ment Jeruzsálembe?

Ő is lopatta?

Előzmény: 11_11 (3872)
Mustkeatly Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3873

Aha.

Nincs.

Nagy kár, mert jól demonstrálná....

Pláne, ha szakállas, mint az állítólagos Krisztus!

Előzmény: 11_11 (3871)
11_11 Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3872

Eszembe jutott valami !

Ha nincs LÓ, akkor jó a SZAMÁR  is  milyen igaz !!!

JÉZUS  is  SZAMÁRON vonult be, nem úgy mint a Fáraó !

11_11 Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3871

Olyan fotód nincs, ahol a keresztény emberből jön ki a fény?

Az jobban menne a szöveghez, mint a természeti képek, hiszen ott élet-halál harc folyik, minden m2-en.

Krisztus és Követői.

Igazi keresztény csak az lehet, aki szeretetben él, és ez által hasonló lesz Krisztushoz.

JELT KÍVÁN ! !!!

"Jézus ellenben ezt mondta  nékik - E gonosz és parázna nemzetség jelt kíván; és nem adatik jel néki, hanem ha Jónás prófétának jele."

Előzmény: Mustkeatly (3870)
Mustkeatly Creative Commons License 2022.01.04 0 0 3870

Olyan fotód nincs, ahol a keresztény emberből jön ki a fény?

Az jobban menne a szöveghez, mint a természeti képek, hiszen ott élet-halál harc folyik, minden m2-en.

Előzmény: 11_11 (3865)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!