Nekem ezzel az a bajpm, hogy nem az iszlámot kell elrendezni, hanem a terrorizmust felszámolni a köreikben. De ez senkinek nem áll érdekében, mert akkor mi leszen a fegyverbiznisszel, illetve mi lesz a szent PC-vel? Libbant módon nem fog menni. El kéne odáig jutni, hogy aki erőszakos módon határokat sért az nem menekült, hanem terrorista, pont. Akkor is, ha nő, pont.
Viszont az egészen biztosan nem megoldás, amire most Izrael készül. Jelesül, leradírozni Gázát, mert ettől a terrorizmus nem fog megszűnni, sőt. Nyilván Izraelnek sem az a célja. Amí fegyver van, addig terrorizmus is lesz.
A jelenlegi izraeli helyzetre céloztam. Most a zsidók a prioritás muszliméknak. Zsidó célpontok az elsődlegesek Közel-Keleten és Európában. Meg mindenhol. Aztán jöhet a vasárnap népe a szombat népe után.
A Hamász alapító is megmondta minap, csak a balfék marxisták azt gondolják, ők védett állatok lesznek. Hát, nem.
"Az ő szemükben zsidó, keresztény és az idióta libbant zöldbalos neomarxista között nincs eltérés." Nagyjából ez igaz, de marxistáék hamar áttérnek, ahogy Carlos is muszlim lett.
A mai fősodratú vezetők nem. Nem is ők lesznek ezek, de valamikor, valahol eljön a pillanat. Izraeltől csak tanulni lehet a probléma kezelését.
hamarosan Európában is a zsidókat fogják támadni, aztán az őslakos népességet,
Nem értek ezzel egyet: nem fognak ezek válogatni, nem olyanok ezek, mint egy ovis gyerek, hogy ma a borsószemeket nem szeretem, holnap meg a kukoricaszemeket. Az ő szemükben zsidó, keresztény és az idióta libbant zöldbalos neomarxista között nincs eltérés.
Európa egy afrikai töketlen fecske lett. Ki az, aki akár egy tűzparancsot is ki merne adni a határvédelemre? Vagy városokban élők védelmére. Még nálunk is visszavonulót fújnak, ha délen lövöldöznek a migrók ahelyett, hogy odapörkölnénk. Nyilván a progresszió szétsivalkodná az agyár Brüsszelben, meg ahol csak lehet. Pedig, valakinek meg kell lépnie ezt a precedenst.
Izrael válaszcsapása szinte bizonyosan láncreakciót indít be a muszlimoknál. Nem tudom mikor, de hamarosan Európában is a zsidókat fogják támadni, aztán az őslakos népességet, mert az állam(ok) megpróbálja megvédeni őket. A recept már kész, az üstben rotyog a káosz levese.
Hát, ha netán jövőre Trump bácsi győz, most meg Izrael elrendezi az iszlámot, akkor lehetséges , néhány, nyugati politikus is rájön, hogy be lehet menni fegyverrel, tankkal a nemlétező no-go zónákba Nyugaton is.
Hm! Bizony, nem 1% radikális az iszlámban. Szerény becslések szerint is 5-10%. Vagyis, ha az összlétszám alapján ítéljük meg, min. 50 millió emberrel kell számolni. És ott vannak a lassan de biztosan egyre fanatizálódó következő milliók is. Iszlámot jobban ismerők szerint, minden hívő szívében ott izzik a remény, hogy ismét megalakul a kalifátus. 9/11 után is örömködtek szerte a világban. Nem értem, hogy lehet ennyire zakkant a Nyugat, és tömegével importálja őket a világ minden pontján. Azt meg végkép nem értem, hogy csecsemőket lefejező csürhét, hogy ünnepelhetnek Kanadától Európán keresztül, Ausztráliáig.
Vajon a szánalmas nyomorék libcsik eltöprengenek, amikor a szállókon őrjöngve ujjonganak az arabok...? (New York, Toronto etc) - Majd azt nézd meg, hogy mekkora party lesz itt ha egyszer majd sikerül a libernyákoknak a Patást leváltani.
EUból meg ilyen olyan fedőszerveken keresztül próbálnak pénzt gyűjteni...
ps. lásd pécsi doki esete aki fennakadt az adományozásával a szűrőn... mert a hamaszhoz került volna a pénze, pedig ő egy karitatív szervezetnek szánta...
a 1918-as vérzivatrba írt Krónikás ének még passzol is a mostani Izraeli helyzethez...
a sok Q suttogó, meg konteóhívő meg szánalmas, a háttérhatalom... mert a tudjukkik... bezzeg az orkok...
értem én a modern kommunikáció, a NET, a szociális média elősegíti az idiotizmus burjánzását, és a falu bolondjai is egymásra lelnek... de attól még...
mert az EU nulla km csövet támogatott Gáza területén...
a Jordán völgybe építettek vízvezetéket, mármint fizették a vízvezeték kiépítését... (aminek a kivitelezését az Izraeli "vizes cég" végezte aki 98%-os tulaj) - azt meg a zsidó telepesek szokták megrongálni... hogy kibaccanak a palesztín farmerekkel...
Gázába tengervíz sótlanítót támogattak 10 milla euróból 2014-15-ben... azt meg Izrael lebombázta...
de legalább jó hatásvadász...
az hogy gázában a lakosság/növénytermesztés számára fontos vízhálózatot hogyan lopja és rakettásítja a hamasz az őket minősíti...
Ez így igaz! Tehát nem az egyik fél, vagy a másik fél a bűnös, hanem az, aki a szálakat mozgatja. Akiknek a fejét nem lehet lecsapni, bár az USA-ban most ezzel próbálkoznak: