Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1080
24.07.2007 - Hamburg (dpa) - Radprofi Alexander Winokurow ist nach Angaben der französischen Sportzeitung «
» bei seinem Sieg am 21. Juli im Zeitfahren der Tour de France des Blutdopings überführt worden.

Wie das Blatt in der Online-Ausgabe weiter berichtete, erklärte sein Astana-Team direkt nach der Bekanntgabe den Tour-Ausstieg. Damit ist die Frankreich-Rundfahrt auch für seinen deutschen Team-Kollegen Andreas Klöden beendet.

Der 33-Jährige Winokurow, von 2000 bis 2005 für das deutsche Team T-Mobile aktiv, soll laut «L`Équipe» unmittelbar vor dem Zeitfahren eine Bluttransfusion erhalten haben. Bei einem Sturz in der fünften Etappe hatte er sich eine Knieverletzung zugezogen und musste an beiden Knien genäht werden.

radsportaktiv.de

Alexander Vinokurovot a francia sportújság, az L`Équipe om line kiadása szerint a szombati egyéni időfutam után vérdoppinggal kiszűrtek.

Ahogy az újság on-.line kiadása hírül adta, a poztív eredméány közzététele után a csapat azonnal bejelentette, hogy kiszáll a tourról. A verseny ezért Andreas Klöden számára is befejeződött.
A 33 éves Vinokurov, aki 2000 és 2005 között a T-Mobile versenyzője volt, az L Equipe szerint közvetlenül az időfutam előtt vértranszfúziót kapott. Az ötödik szakaszon elszenvedett bukása után mindkét térdét össze kellett varrni.
gugugaga Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1079
én meg Iglinskiybe fektetnék:-)

viccet félre téve, ettől függetlenül hatalmas pénz van benne, nem fognak csak úgy kiszállogatni. Vino visszavonul a többiek meg mennek tovább. ki itt ki máshol.
Előzmény: HPéter1978 (1078)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1078
Az ő szponzoruk a Kazah állam. Más a prioritás, mint egy kereskedelmi szponzornál.
A kérdés az, hogy a Miniszterelnök miként ítéli meg a pozitív és a negatív publicitás arányát.

Szerintem megmarad a csapat.
Hogy mennyire fog átalakulni, az jó kérdés.
Szerintem Kash-ra kéne építeni, ő Kazah.

Túlélték a tavalyit is, szerintem túl fogják élni ezt is.
Előzmény: JanFan (1077)
JanFan Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1077
Kuryuta!

Kitartás!!! Tapasztalatból tudom, hogy most baromi szar lehet, de idővel majd csak a jó emlékek maradnak meg, a győzelmek, feltámadások, bizonyos momentumok.

Kérdés, hogy a csapattal mi lesz Vinyó nélkül, kitartanak-e a támogatók, mi lesz a tehetséges kerekesekkel, pl Kash hol folytatja?
Sajna kártyavárként omlott össze az egész, amit Vinyó közel 2 év alatt felépített...
HPéter1978 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1076
Dehogynem.
A mai után simán el tudom képzelni, hogy az ellőte lévő négyet kigolyózzák a vámpírok.
Opsz, miket írok... csak kettő golyózható ki... asszem...
Előzmény: JanFan (1075)
JanFan Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1075
Őszintén szólva az elmúlt napok után esélye sem volt rá, hogy Tourt nyerjen.
Előzmény: ida2111 (1074)
ida2111 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1074

Most hazamegy az egész csapat.

Klödi se lesz Tour győztes :(

ccsőszami Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1073

Jenőnek volt igaza és nem Sipinek:

Alexandre Vinokourov ( Astana): " A tegnapi szakasz után, amikor semmi sem sikerült, ma nagyon motivált voltam. Meg akartam mutatni, hogy jó formában vagyok, és egy győzelemmel szerettem volna a csapat morálját is feldobni. Tegnap nagyon rossz napom volt! Bár a lábaimmal nem volt gond, inkább fejben nem voltam igazán ott, nem is próbáltam elmenni a legjobbakkal, tudtam, hogy ezt a Tour-t már elvesztettem, és így nem is erőlködtem. A Plateau de Beille-hez vezető emelkedőn egy néző elrántotta Ivanovot, aki pont előttem ment, így mind a ketten elestünk, de nem volt olyan súlyos az eset. A rajt előtt a célom az összetett győzelem volt, így bár szereztem 2 szakaszgyőzelmet, mégis csalódott vagyok. De az esésem miatt nem volt szerencsém, ez sokat kivett belőlem. Ilyen az élet! Nagyon jól ismertem a Peyresourde-i emelkedőt, tudtam, hogy ha elsőként érek a csúcsra, akkor megnyerem a szakaszt. Ezek után már a csapat és én is Andreas-t fogjuk segíteni, hogy legalább egy dobogós hely összejöjjön neki."(velo.hu)

HPéter1978 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1072
Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni rá...
Előzmény: DELPIERO1984 (1071)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1071

Úgy tűnik nem csak a lelkesedés hajtotta...

Előzmény: biki (1070)
biki Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1070

Szép volt Vinyo!!

Mekkora kitartás és lelkesedés van benne!

Szívből gratulálok, nagyon örültem.

Remélem a csapatveresenyt megynerik.

Jó pihit nekik mára:-))

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1069

Tour de France 15.szakasz, Foix - Loudenvielle - Le Louron, 196km

1 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana                                           5.34.2(35.160km/h)
2 Kim Kirchen (Lux) T-Mobile Team                                                0.51
3 Haimar Zubeldia Agirre (Spa) Euskaltel - Euskadi                                  
4 Juan Jose Cobo Acebo (Spa) Saunier Duval - Prodir                              0.58
5 Juan Manuel Garate (Spa) Quickstep - Innergetic                                2.14
6 David Arroyo Duran (Spa) Caisse d'Epargne                                      3.23

. . .

17 Andreas Klöden (Ger) Astana                                                  6.27

20 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana                                                   

22 Serguei Ivanov (Rus) Astana                                                      

52 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana                                         14.48

54 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                                     

91 Maxim Iglinskiy (Kaz) Astana                                                      28.25

94 Antonio Colom Mas (Spa) Astana                                                    

132 Grégory Rast (Swi) Astana                                                        35.45

Legélénkebb versenyző:

1 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana                                                  

Összetett:

1 Michael Rasmussen (Den) Rabobank                                           69.52.14
2 Alberto Contador Velasco (Spa) Discovery Channel Pro Cycling Team              2.23
3 Cadel Evans (Aus) Predictor - Lotto                                            4.00
4 Levi Leipheimer (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team                       5.25
5 Andreas Klöden (Ger) Astana                                                    5.34
6 Carlos Sastre Candil (Spa) Team CSC                                            6.46
7 Haimar Zubeldia Agirre (Spa) Euskaltel - Euskadi                               7.27
8 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana                                                 7.54

. . .      

23 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana                                            28.21

50 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                              1.18.59
51 Antonio Colom Mas (Spa) Astana                                             1.20.16

57 Serguei Ivanov (Rus) Astana                                                1.31.28

63 Maxim Iglinskiy (Kaz) Astana                                               1.38.10
102 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana                                        2.22.13
108 Grégory Rast (Swi) Astana                                                 2.27.49

Csapatverseny:

1 Astana                                                                    209.52.24
2 Discovery Channel Pro Cycling Team                                             2.53

Vino hihetetlen! Ő tényleg soha nem adja fel! Kash és Klödi bejöttek úgy ahogy, Klöden a dobogóért, Kash az ötödik helyért küzdhet. A csapatversenyt ismét vissaszereztük, óriási csata van a Discoveryvel.:) Holnap pihenjék ki magukat a fiúk, aztán Vino nyerjen még pár szakaszt! Hajrá Fiúk!:)

HPéter1978 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1068
Lehet, hogy igaza volt Sipinek.
Túlságosan bekötözték, és begyulladt. Mindenesetre elég gennyesnek tűnik...
Szegénynek komoly fájdalmai lehettek. :-(
Előzmény: Törölt nick (1067)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1067
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1066
Ok, meglesz!
Előzmény: JanFan (1065)
JanFan Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1065
Szeretném, ha kedden, vagy legkésőbb szerdán délelőtt is beírnál egy hszt az izomzatáról... én pedig tudnék rá este válaszolni...
:)
Előzmény: Törölt nick (1062)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1064
Ez Norbi ápdét express változatának a hatása.

Nem, tegnap még arra gondoltam, hogy az egyórás időfutamra be tudták fájdalomcsillapítózni a dokik, de a hosszú hegyi szakaszra mátr nem.
Ma meg sokat jelentett szvsz, hogy végig a saját tempojában tudott menni, nem kellett támadásokra reagálni.

Akárhogy is gyönyörű volt!
Előzmény: JanFan (1061)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1063

Szerintem pont ilyen volt négy éve Gapban, mikor drága Joseba a vesztébe rohant miatta.
Előzmény: Törölt nick (1059)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1062
Jól vanna.:) A Párizsi befutót ismét nyerje meg Vino!
Előzmény: JanFan (1061)
JanFan Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1061
Mai nap után mi is van az izomzattal?
:)

Szép volt Vinyó!!!
Előzmény: Törölt nick (1059)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1060

Csodálatos győzelem volt, gratulálok!
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 1059

Igen, azt én is nagyon szeretném!

Szintén egy másik fórumról egy felvetés, amiben lehet igazság, hogy Vinon mintha már egy kicsit sok lenne az izom. Ez már sok a hegyen. Kicsit kezd olyan Cancellaras alkatú lenni...

Előzmény: Törölt nick (1058)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1058
Nagyon sajnálom, hogy sérülések miatt nem tudják azt nyújtani, amit egyébként tudnak. Remélem, Vino meggondolja a dolgot, és még vállalja a következő évet is.
Előzmény: Törölt nick (1057)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1057
Egy másik fórumon egy másik Astana drukker rájött miért ilyen balszerencsések a fiúk, eszerint: az Astanások óriás létrák alatt kerekeztek éjjel-nappal majd feketemacskával a kezükben tükröt törtek ezért esett már mind a három nagy, már csak Paolo hiányzik a sorból.:) Amúgy kész hadisérültek lesznek a végére, Vinonak a két térde, két könyöke fáj. Klödinek a farokcsontja és mostmár a jobb keze és térde. Kash pedig a bal oldalára esett, nyilván ő sem élvezi...
Előzmény: Törölt nick (1056)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1056

Tour de France 14.szakasz, Mazamet - Plateau-de-Beille, 197km

1 Alberto Contador Velasco (Spa) Discovery Channel Pro Cycling Team           5.25.48 (36.28 km/h)
2 Michael Rasmussen (Den) Rabobank                                                  
3 Mauricio Soler (Col) Barloworld                                                0.37
4 Levi Leipheimer (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team                       0.40
5 Carlos Sastre Candil (Spa) Team CSC                                            0.53
6 Andreas Klöden (Ger) Astana                                                    1.52
7 Cadel Evans (Aus) Predictor - Lotto                                               
8 Antonio Colom Mas (Spa) Astana                                                 2.23
9 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana                                                    
. . .

42 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                                     11.38

79 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana                                          28.50      
80 Serguei Ivanov (Rus) Astana                                                      
81 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana                       

123 Maxim Iglinskiy (Kaz) Astana                                                     34.52

126 Grégory Rast (Swi) Astana                                                        

Összetett:

1 Michael Rasmussen (Den) Rabobank                                           64.12.15
2 Alberto Contador Velasco (Spa) Discovery Channel Pro Cycling Team              2.23
3 Cadel Evans (Aus) Predictor - Lotto                                            3.04
4 Levi Leipheimer (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team                       4.29
5 Andreas Klöden (Ger) Astana                                                    4.38
6 Carlos Sastre Candil (Spa) Team CSC                                            5.50
7 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana                                                 6.58
. . .

30 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana                                            34.12
47 Antonio Colom Mas (Spa) Astana                                               57.22
57 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                              1.09.42
60 Maxim Iglinskiy (Kaz) Astana                                               1.15.16
79 Serguei Ivanov (Rus) Astana                                                1.30.36
102 Grégory Rast (Swi) Astana                                                 1.57.35

139 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana                                        2.12.56

Csapatverseny:

1 Discovery Channel Pro Cycling Team                                        192.54.08
2 Astana                                                                         1.58

Akárhogyan is nézem ez egy szerencsétlen nap volt. Vino nem bírja. Klöden nem elég erős. Kash sem erős. Colom ma szépen ment. Sólyom is jó volt ma. Szóval körülbelül ennyi. A Discovery úgy ver egy ember kivételével mindenkit, ahogy akarja. Nagyon erős csapat lett. Klödi a dobogóért küzdhet, bár Levi ma is adott neki, és TT-n pedig ugyanolyanok. Bízzunk egy sikeresebb Vueltában, bár Contador ott viszont lehet, hogy szintén verhetetlen lesz. Legalább a dobogó legyen meg...

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1055

Hát igen, Klödi még esetleg a dobogóért küzdhet... De több már nem lesz belőle.

Amúgy pár nyilatkozat a mai nap után:

Andreas Klöden<A mai nap nagyon kemény volt a számomra. Rengeteget szenvedtem a jobb térdem miatt ami a tegnapi időfutamon történt esésem miatt sérült meg. Még kettő nagyon kemény szakasz vár ránk majd meglátjuk mi lesz.>

Antonio Colom<Mivel az én összetett helyezésem lényegtelen ezért megvártam Klöden-t és Kashechkin-t miután Contador és Rasmussen elhaladtak melettem. Az a munkám hogy a csapatért dolgozzak és így valaki a dobogón lehessen. Ma én büszke vagyok a teljesítményem miatt, de azért szomorkodom a csapatom miatt mivel reméltem hogy majd meg tudjuk ismételni a tegnapi eredményeket. De sajnos ilyen az élet…>

drummond Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1054
Én szerintem megpróbálja jövőre is, ráadásul, ha jól tudom indul a Vueltán Kasheckinnel együtt.
Előzmény: HPéter1978 (1053)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1053
Sajnálom Vinot, ezt az is az Ő éve lett volna, de megint nem...
Ráadásul úgy tűnik a csapat is ráment...

A szombati időfutam viszont az övé lesz, és tuti remek csapatfőnök lesz belőle.
ccsőszami Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1052
Hát úgy néz ki, hogy az időfutam és a sérülések elvitték az erőt !
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.21 0 0 1051

http://www.cyclingnews.com/photos/2007/tour07/index.php?id=/photos/2007/tour07/tour0713/fs009

No, én is örökre boldogtalam maradtam volna ha hosszúlábú Kashechkin nem esik ma... Remélem azért nem komoly...

Előzmény: Törölt nick (1050)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!