Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
A visszatöltés sikeresen megtörtént. Ha ez után csatlakoztatom vagy ujraindítom akkor is kell kalibrálni a képernyőt. A telefonnal kiváloan együtt müködnek /SE k 600i/
hali! Én új vagyok itt a forumon, van egy c720- am frissítettem R40 re és most azt irja ki hogy HardwereIDerror tud nekem valaki segíteni hogy mit csináljak most. külföldön vagyok holnap indulnák haza igy jó volna ha muködne a kügyü.
hali! Én új vagyok itt a forumon, van egy c720- am frissítettem R40 re és most azt irja ki hogy HardwereIDerror tud nekem valaki segíteni hogy mit csináljak most. külföldön vagyok holnap indulnák haza igy jó volna ha muködne a kügyü.
Igor!Mit gondolsz mekkora macera majdan egy akksit cserélni rajta?Te már láttad belülről.27 dollcsiért lehet kint kapni....egyelőre csak külföldi oldalon találtam!
Úgy is kell indulnia, majd a régióbeállítást kell a telepítési útmutató szerint végrehajtani a készüléken...ezek után visszadugni az USB kábelt, majd visszatölti a miomap-et a számítógépre készített backup könyvtáról. Ezek után lehet végleg széthúzni a kábelt!Megjegyzem nekem nem backupolta a miomapet és csak a tört verzió átmásolásával lett működőképes újra az 520-as!
Más:Ami miatt ugye pár naposan gariba visszavihettem az 520-ast anno júniusban a bluetooth telefonkönyváttöltés...no az most kb 5 másodperc alatt hibátlanul átment a telefonomról Nokia 6230i-hez tehetünk egy pluszt!:-)
Azért örülök,hogy egy laza fél év elteltével ez a probléma is megoldódott!:-)
Megcsináltam a R42-re való frissítés. Sikerült, de ujra indításkor és pc-hez csatlkortatáskor mindig képernyő kalibráció jön elő. Utánna mükszik rendesen. Valakinek van ilyen tapasztalata és gyógymódja? Előr is kösz.
Eredeti verziónál a hangokat (Moha bá-Zsuzsa-Rita),kinézetet (skin PHI-Riks ) lehet törés nélkül megváltoztatni, illetve az R40-es frissítést felrakni ( de csak a frissítést térképek nélkül!!). Igy nem nyulunk a gép lelkivilágába még, és megmarad minden dolgunk.
2007-ben a Mio3,3-nak 6 féle verziója létezik (januári,februári,áprilisi,májusi,júliusi,és augusztusi).Ezt amikor elindítod a gép ki is írja.Ezeknek egyforma a Basemap-ja, de a MioMRE nem. Ezért blokkolja bizonyos gépeknél.
A legfrissebb térképeket csak tört verziónhoz lehet felrakni.
az R42-re való frissítés csontnélkül ment, a Risk v2.3-t használom, a legújabb térképek vannak fenn , a sony-ericsson w810i-vel tökéletesen működik! Összegezve: Qrva jó! Megjegyzem: a Ti segítségetek nélkül nem ment volna! KÖSZÖNÖM!!!
Az tárolja az országhatárokat. Ezek szerint meghalt az a fájlod??? :-((( Töltsd le azt is és írd felül. Nincs valamelyik országnév után egy MRE felirat??? Gondolom a térképek egy része külön kártyán van, mert az egész nem fér rá a kütyüre.
Sziasztok, meg tudna mondani valaki, hogy honnan tudok leszedni nyugat europa terkepeket? vagy valami frissitest... ippen angliaban vagyok es nemes egyszeruseggel nem ismer fel egesz varosokat. aveley pl. nem is letezik.
Ezt nem is kell látnod, ezt csak a program látja. Ez alapján fűzi össze az országutakat és autópályákat az országok között. Akkor nincs több ötletem. :-(
Na,bemásoltam a maps könyvtárba ezt az RME.fbl-t,de semmi változás. Megnéztem a térképlistám,és ezt az újonnan bemásolt térképet nem is látom,pedig már egyszer újra is indítottam a Mio-t.
Ott van a letöltő oldalon felül Major Roads of Western Europe néven. Ez az európai főútvonalakat tartalmazza. Nekem fent van ez is. Próbáld meg berakni, hátha akkor jó lesz. Több ötletem nincs, ha minden térképed friss, mert nekem nem írja ki, hogy bármelyik is régi lenne.