1. autópályákon megközelíthető legyen; 2. az autópályától ne legyen 10-15 percnél messzebb;
...mert:
1. Autópálya nagyjából mindenki felé van legalább egy; 2. Miután autózott 1-2 órát valaki, szar még menni fél-másfél órát egy falu kocsmájáig;
...de:
1. Figyelembe kell venni, hogy kb mindenki ugyanannyit kell hogy autózzon, hiszen az üzemanyag senkinek sincs ingyen; 2. Az nem kívánhatjuk senkitől, hogy mert mondjuk a tali Miskolcon van, autózzon egy negyed havi fizetést pl Szombathelyről. Vagy Nyíregyről Siófokig. Vagy Tapolcáról Kecskemétig.
...ezért: Javaslom Budapestet.
...mert:
1. Mindenkinek kb középen van. 2. Van olyan hely, ahol többen is megállhatunk. 3. Esőre is gondolni kell, erre is van mego. 4. Minden autópálya ide irányul.
Nem tudom... próbáltam leegyszerűsíteni. Van kérdés? :)))))))
Próbálunk keresni egy olyan helyet, ami mindenkinek egyforma távol van.... na jó, ez ugye lehetetlen, de a lényeg az, h senkinek se kelljen nagyon sokat autókáznia.
Jah, de engem még mindíg a Corsa váltójának típusa érdekel... Valaki meg tudja nézni a legújabb TIS-ben? Nekem egy régebbi van meg. Ugyanez a motorja van (talán) a Meriva OPC-nek is, valószínű a váltó is azonos.
Ha veciv6 itthon lesz, mindenképpen. Helység böpö. De ki lakik Balatonon, hogy eddig oda gondoljátok? Vagy nyomjuk majd egymásnak a testreklámot? :))) YMCA party? Lehetek én a bajuszos-bőrruhás rendőr???
Itt az alkatresz olcsobb az autokrol nem is beszelve,de mikor elmesz es a legkisebb szerviz falan is a 80£/ora-s rezsi dij log es az arak innet nonek-akkor nem is annira baj az olcsobb alkatresz ar..... ;-)
Ihh na arra nem emlékszem, de hátulja nem törött. :) Légy szíves hívjad fel telefonon a srácot, mert a cuccok nála vannak, s Ő bontja, Én csak segítettem bontani. Most nem elérhető, épp művelődik egy színházban :))) Köszönöm
Na igen... V6 vezérlés szettet Magyarországon meg se mutatják 45000-50000 Ft.- alatt, s Német ebayről is 40-45e között van itthon. Angliában meg 80 font, max átszámolva is 26-27e ft.
Liliiii??? Legyen inkább Laliiii :)))) Nem tudom hány km van a kocsiban, nem figyeltem bontáskor, és Én csak segítek a srácnak. Szövet üléshuzat van benne, meg kértem a srácot, hogy dobjon át nekem egy pár képet a belsejéről, amikor megvan át küldöm. Adnál légy szíves egy email címet?
A Cali / A Veki kézi váltós V6okon is van ilyen bak, sajnos ezekhez már nem lehet kapni. Így nekem maradt a csináltatás: 7500 Ft.-ért csinálták Lenkey-iék Pesten, s nem ilyen félig hasított a gumiágy, hanem teli.
Na mar azt hittuk eltuntel....... Az nagyon jo ar erte es vegul is az LG termekek nem rosszak......
Melegszik?95-nel nyit az enyem-igaz ott mar a venti is kapcsol es rantja vissza..... Eloszor nezd meg a csatit szerintem es a vizet is,hogy a megfelelo szinten all-e a kienygyenlito tartalyban......De a biztijet se hagyd ki.....
Vettem fejet a kocsiba. Új agyközpont :))) Ami elvárás volt:
Bluetooth a kihangosítás miatt PIPA USB csatlakozás PIPA AUX frontoldali bemenet PIPA Hátsó erősítőre való kimenet PIPA Legyen kompatibilis a VECTRAval PIPA (kiegészítő beavatkozással) Olcsó és jó legyen, mert asszony megöl PIPA Beépített korm.távirányító legyen OK PIPA (kiegészítővel)
Hogy mp3 at játsszon, az szvsz ma már alap. Aránylag jól nézzen ki, ne legyen ezüst, hogy valamelyest illeszkedjen az autó belterébe. Nos, ezt az LG LAC 7900R(N) fejegységet sikerült fogni 29 ezer valamennyiért, tehát 30 alatt.
Kerestem róla valami nagyobb képet:) Nagyon szépen szól, a kihangosító bele van applikálva, a telefonról direktben stream-el, és bár a Nokiák nem támogatják, hogy egy BT egység kezelje a telefonkönyvet, ez legyen a legkisebb baj. Elvileg 5 vagy 9 (több helyen olvastam, hogy ez a típus 9) különböző BT egységet képes kezelni, ezt még nem tudom megerősíteni, mert a másik telefonommal még nem társítottam. A vectrával -mondjuk- kompatibilis. A meglévő csatira bár rá lehet dugni, de nagyon feszes, le is fogom cserélni arra a kis OPEL átalakítóra, amit lehet kapni. Egy dolgot kellett megváltoztatni rajta, ez a piros vezeték és a sárga vezeték pozíciója. Kiszedtem őket az autórádió csatijából, és megfordítottam. Kicsit tartottam tőle, hogy egy barátságos kis füstcsíkocska keretében korai kapcsolatunk félbeszakad, de nem, onnantól működik minden. Valamiért az Opelokban a piros (memória 12V) és a sárga (állandó +12V) fel van cserélve. A kormánytávirányítóhoz csatlakozó(k) vannak, de vennem kell még valami Connect2 nevű kütyüt, ami kompatibilissé teszi a rendszert. A meglévő TID-em nem sötét, az óra és kikapcsoláskor a dátum megy rajta. Hát röviden ennyi. Merem ajánlani.
Tegnap írtam ide egy hosszabb kis monológot, és most látom, hogy be sem került ide... na mindegy. A lényeg, hogy kéne egy kis help. Vagy a ventillátor maga, vagy a ventillátor hőfok jeladója, vagy az egész érintkezési hibás. Nem tudom. És a legidegesítőbb, hogy nincs időm elvinni szerelőhöz!!!! És felmelegszik a motorom így... hát nem tudom, most mit tegyek. Időm nincs. Lehetőségek???
2001.12 havi B vecim van Z16XE-s! Két kérdésem is lenne!
- Tegnap kigyulladt az ABS visszajelzőm, de amikor gyújtást levettem elaludt. Ezt párszor eljátszottuk! Nem rögtön gyulladt ki, volt hogy mentem, és 1-8 perc múlva. Lehet ez a fékbetét kopásjelzője, vagy ez abs hiba, és mi lehet még?
- Hogy lehet az anyósülés elötti légzsákot kikapcsolni, mert gyerekülést (babahordozót) szeretnék oda rakni!