Jó a szótár, köszi!:) Elég mókás szavakat lehet találni a kazah nyelvben.:)
Amúgy szerintem baromság nem indulni augusztusban versenyen, mert Kashnek lehetett volna egy jó német körversenye. Klöden is indulhatott volna a Deutscland Touron, amit azért megtudott volna nyerni. Most megint az lesz, hogy Kash elég nagy versenyhiányban fog szenvedni, mert a Tourt is abbahagyta, és még augusztusban sem... Amúgy a BMC felmondta az együttműködést a csapattal. Elégggé önygilkos "taktikát" választott a vezetőség.:(
Az AStana augusztus hónapra felfüggeszti a tevékenységét!
Kerékpár: egy hónapig nem versenyez az Astana
Az Alekszandr Vinokurov doppingügye miatt címoldalakra került Astana országúti kerékpáros csapat bejelentette: a történtek miatt egyetlen augusztusi viadalon sem indítja versenyzőit.
"Ezt az időszakot arra fogjuk felhasználni, hogy alaposan kivizsgáljuk az esetet" - áll az istálló közleményében.
drummond, ugy enem baj, hogy bemásoltam ide? Bocsi
Én vettem, de netről is le lehet szedni. Látogass el a www.cycling-manager.hu-ra és ott azért elég komoly szakemberek vannak ezzel kapcsolatban. Megéri letölteni!
Szóval van ez a játék, ez a Pro Cycling Manager és eléggé rászoktam.:) Mindenkinek érdemes kipróbálni hisz Bruyneel vagy éppen Mario Kummer székébe ülhet, és irányíthatja a csapatát. A képen éppen Kesslerrel győztem.:) Több info a cycling-manager.hu oldalon. Amúgy majd csinálok egy képet Vinoról ahogy sárga trikóban van, a képzelet nem ismer lehetetlent.:)
Na, végre egy jó hír. Csak ne akarjanak mindenáron győzni. Akinek az ég jelet küld, az hallgasson rá. Az ég jelet küldött szegény Surának, mikor össze-vissza szagatta magát, hallgatni kellett volna rá, és feladni a versenyt. Akkor se lenne tour győztes, de nem volna ez a nagy szégyen.
Andreas Klöden, a vasárnap véget ért Tour de France kerékpáros körversenytől visszalépett Astana csapat német csillaga rövid gondolkodás után úgy döntött, folytatja pályafutását.
A 32 éves klasszis, aki 2004-ben második, míg tavaly a harmadik helyen végzett a világ legjelentősebb körversenyén, néhány napja a Bild című német lapnak még arról beszélt, hogy valószínűleg befejezi pályafutását, mert a sportág jelenlegi feszült helyzetében attól kell tartania, börtönbe kerül.
"Az első csalódottságon már túltettem magam. A családommal, illetve a barátaimmal is sokat beszélgettem azóta és úgy döntöttem, nem hagyom abba. Szeretnék felkészülni a szeptemberi világbajnokságra" - mondta Klöden, hozzátéve, hogy egyelőre nem tudja, mi lesz jelenlegi csapatának a sorsa.
A német kerekes az ötödik helyen állt, amikor az Astana első számú versenyzője, a kazah Alekszander Vinokurov megbukott a június 21-én elvégzett doppingvizsgálaton és az istálló vezetése visszaléptette a gárdát a viadaltól.
Bravo Michael! Jó kis vesenyző lehet belőle, amolyan Cancellaras típus.:) Jól sprintel, jól megy TT-t és még csak 21 éves! Határozottan támigatnám Német körversenyen való bevetését. Amúgy most a Német körön indulhat majd pl. Klödi meg Kash? Vagy most az Astanát eltiltják?
1 Björn Schröder (Ger) Team Milram 14.15.52 2 Thomas Ziegler (Ger) T-Mobile Team 0.09 3 Nicki Sørensen (Den) Team CSC 0.10 4 Matti Breschel (Den) Team CSC 0.11 5 Michael Schär (Swi) Astana 0.14
. . .
29 Julien Mazet (Fra) Astana 17.41
33 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana 26.13
52 Igor Abakoumov (Blr) Astana 33.54 53 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana 56 René Haselbacher (Aut) Astana 43.25
Schar nagyon jól megy, továbbra is övé a legjobb fiatalnak járó trikó, egész jól sprintel.
Tour de France 16.szakasz, Orthez - Gourette - Col d’Aubisque, 218.5km
1 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 6.23.21 (34.20 km/h) 2 Levi Leipheimer (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team 0.26 3 Alberto Contador Velasco (Spa) Discovery Channel Pro Cycling Team 0.35 4 Cadel Evans (Aus) Predictor - Lotto 0.43 5 Mauricio Soler (Col) Barloworld 1.25 6 Haimar Zubeldia Agirre (Spa) Euskaltel - Euskadi 1.52 . . .
DNS Paolo Savoldelli (Ita) Astana DNS Gregory Rast (Swi) Astana DNS Daniel Navarro (Spa) Astana DNS Andreas Klöden (Ger) Astana DNS Andrey Kashechkin (Kaz) Astana DNS Serguei Ivanov (Rus) Astana DNS Maxim Iglinsky (Kaz) Astana DNS Antonio Colom (Spa) Astana DNS Alexander Vinokourov (Kaz) Astana
Még azért felkerültünk a listára, ááá pedig Savo is milyen lelkesen hordta a vizet...:(
Amúgy sajnos ez már gyenge magyarázat, szerintem a csapatot nem kellett volna visszahívni, ez egyértelműnek tűnik.
Amúgy meg most egy kicsit mérges lettem Merckxre, jajj persze ő a nagy tiszta visszautasította a gonosz orvos ajánlatát. Már akkor is doppingoltak, most is doppingolnak és nagyon lehet, hogy nem lesz már megtisztulás. Most is a csapatvezetők játsszák az értetlent, pedig ők tudják ez egészet a legjobban.
Ezenkívül a franciáktól egy támadásnak tartom, most reménykedtek Moreauban ő sem jött be. Ugye csesztetik Rasmussent, és szerintem Contadort is piszkálni figják még...
Szegény eráék egész évben a tourra készültek. Milyen lehet most kint a hangulat A második tourt teszik tönkre Még csak az kell hogy Contadort is kigolyózzák