Hát ez nem kicsit volt jó meccs :) Kissé érthetetlen, hogy Doherty mit csinálhatott délután, hogy 1-6-tal érkezett az esti sessionre, mert most nagyon jól játszott, megérdemelte volna a döntő frame-et.
Köszi szépen mindenkinek a tippeket, mindent megpróbálok megnézni, beszerezni :-) Steve bátyó meg elképesztő, hihetletlen, hogy 48 évesen ennyire koncentrált, összeszedett, pontos a játéka, ráadásul napokon keresztül. Hátha neki is összejön még egy tornagyőzelem, mint ahogy Jimmy-nek tavaly összejött a Players' Championship.
Jol lattad. Az eloreugrott nem egeszen pontos kifejezes, gondolj bele, a 16. helye ugy jott ki a VB utan, hogy beleszamitott a gyenge 2003-04 szezonja, es az erosebb 2004-05 szezonja. A 6. hely pedig a 2004-05 szezonjabol es a jo Grand Prix eredmenyebol jon ki, a 2003-04 szezont elfelejtve.
Steve tehat a 16. a VB utani hivatalos ranglistan, es 6. az elozetesen, de meg johenany verseny van a szezon vegeig, mig ez a helyezese hivatalossa valhat.
Remelem igy mar ertheto, miert lehetseges ekkora kulonbseg akar csak egy lejatszott verseny utan is.
Tehát már beleszámolták a Grand prix eredményeit és e szerint a 3. fordulójával közzel 10 helyett ugrott előre? -ezek szerint csak nem vagyok hülye és jól láttam hogy hatodik?
Davis bá' előtt le a kalappal, lassan a 2. snookergeneráció is a felnő azóta, hogy a toppon van és ezeknek a játékosoknak (legalábbis jórészének) Ő a példaképe. Ezen a tornán egyelőre megint nagyon penge.
Kérdés tárgytalan ugyanis én vagyok hülye, elnéztem egy közvetítés során a ranglistát és nem tudom miért azóta is azt hittem hogy Steve 6. De most rátaláltam a rendes rangsorra.
Szerintem azért, mert az, hogy kiemelt legyen, az a "2 éves" rankingtól függ. Ott meg tényleg a 16. hely körül van: http://www.worldsnooker.com/offical_rankings.htm
Ugy, hogy a VB utan lezarult ranglista a 2003-04 szezont, es a 2004-05 szezont foglalja magaban. A mostani, elozetes ranglistan ejtik a 2003-04 szezon eredmenyeit, es a 2004-05 melle bejonnek a 2005-06 szezon eredmenyei.
Tudna nekem valaki válaszolni egy kérdésemre: Ha fene fenét eszik sem tudok rájönni, hogy Davis hogy 6. a friss világranglistán. (Mivel ugye az idei vb azért volt fontos neki, hogy ne csúszon ki a 16-ból) Azóta egy ranglista verseny volt a Grand Prixn meg "csak" két meccset nyert???