Péntekpetra honfoglalós játéka:
1 betűt megváltoztatva írj egy újabb értelmes szót!
(a kettős betű egynek számít, a betűk helycseréje is lehetséges)
R Ó M A
Ha már így átmentünk társalgásba, akkor megjegyezném, hogy ha beleolvasol a meglévő topikokba, akkor láthatod, hogy ez a helyzet mindenkit sokkolt. Több éven át játszottunk egy helyen, és egy huszárvágással megszüntettek bennünket.
Összeszokott társaságokat robbantottak szét.
Abban bízunk, hogy lassan idetalálnak a régi játékostársaink, és megtaláljuk egymást. Sokan még az eddig használt nevüket sem vehetik fel, mert az már foglalt.
Lehet, hogy ez hihetetlen, de hiányzik a megszokott hely és játék.
Rákattintottam az adatlapodra, és látom, hogy még egy játékot sem indítottál.
Gyere ki egy eredeti ötlettel, inditsd be itt, mi szívesen látunk. :-)
Sajnos már nem létezik, de volt a régi Honfoglalón belül "Játékok I. - II." fórum.
Egyik napról a másikra átpasszoltak bennünket ide. :(
Mint fent jelezve van Hobbi,szabadidő -> "Honfoglaló, ezt a helyet jelölték ki a régi honfoglalósok számára.
Én úgy gondoltom, hogy mivel megszüntettek bennünket, mi régiek szeretnénk valamit megőrizni a több éves játékainkból. Ezért indultak a Honfoglalón belül régi játékok.
Nagyon sajnálom, hogy Téged, mint az Index-fórum régi játékosát sérti ez, de kérlek, hogy értsd meg, hogy mi is szeretnénk visszakapni a régi játékhelyünkből legalább egy kis szegletet.
off: Nem tudom, hol van az a Játék I, az Index-fórom berkein belül? A netikett úgy kívánja, mielőtt topikot nyitunk egy fórumon, legalább nézzünk körbe, van-e már olyan.
Minden fórumon jelen vannak ezek a játékok, egyszer valaki kitalálta, aztán tovább terjedt. Nem állítottam, hogy én találtam fel a spanyolt, sőt leírtam, hogy a Játékok I-ből Péntekpetra indította játékot mentettem át ide, mivel ott népszerű volt.