Miért tartod zsidózásnak Izrael említését ? Hiszen a világpolitika jelentős százaléka erről szól. Trump meg talán mégiscsak világpolitikai tényező par excllence.
1. Az emberi hülyeség határtalan. De a jó politikus úgy van hatalmon, hogy országa hosszú távú érdekeit tartja szem előtt, a hülyékre csak a gonoszok, a debilek és a hatalommániások lőnek.
2. Mindenhol birka a nép egy része, de néhány egyszerű varázsmondat[...] Bővebben!Tovább »
Nem vetted még észre, hazug vén munkásőrgatyafi: leszarom, hogy bolsevikként lebolsevikozol? Látni is csak sátoros ünnepeken, véletlenül látlak (az is sok).
ÉN tudom, hogy ÉN ki vagyok.
Viszont azt is tudom, hogy TE mi vagy, vén bolsevik. Mi több, minden idejáró tudja.
És szerintem mindenki más is, akik IRL vannak olyan balszerencsések és kénytelenek a közeledbe kerülni.
Seprű, seprű, seperj jól! Ha clingonos szemeket kell is kilőni érte, ne tétovázz!
Egyébként én azt hittem, hogy a terápiás felnőttkifestőkönyvek osztogatása valami gúnyolódás. Hát nem, tényleg létezik, már itthon is kapni... Asszem, inkább felkapáltatnék ezekkel a klingonzokogó genderklotyósokkal néhány hektár répafődet, rögtön nem színezgetnének...