Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.20 0 0 1151
Nem úgy volt, hogy megszűnik a csapat?
Előzmény: e. (1150)
e. Creative Commons License 2007.08.20 0 0 1150
Az Astana Bennati után érdeklődik.
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.20 0 0 1149
Kloeden pledges loyalty to AstanaEurosport | Sun, Aug 19, 16:12

German Andreas Kloeden says he has no intention of leaving Astana despite speculation over the team's future.

Előzmény: ccsőszami (1148)
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.20 0 0 1148
Astana announce Plouay returnEurosport | Mon, Aug 20, 14:08

Astana will resume racing at the Grand Prix de Plouay on September 2.

e. Creative Commons License 2007.08.14 0 0 1147

Az ilyen kritériumversenyekről még képeket is művészet találni sokszor. :)

Jól látod, nincs topikja.

Előzmény: pizarro2429 (1146)
pizarro2429 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 1146

helló!

Van valakinek valami videószerűsége az idei Rhede City Nacht kritériumversenyről?

(elvileg Klöden nyert)

más: jól látom, hogy Klöden topik nincs?

ccsőszami Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1145
No azért azt vedd figyelembe, hogy emberek vagyunk és esendőek!
Előzmény: oscarsevilla (1140)
JanFan Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1144
Csak ne szerénykedj!!!
:))
Előzmény: Törölt nick (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1143

Köszi:-)

Előzmény: oscarsevilla (1141)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1142

1-t értek. Pont ezt gondoltam én is, csak nekem nincs ilyen jó írókám. :-)

Előzmény: oscarsevilla (1140)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1141
Vanda, borzasztóan tetszik ez a gyűrűs hasonlat, nagyon találó!
Előzmény: Törölt nick (1134)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1140

Nézd, nem akarlak megbántani, de eléggé más a véleményem. Jaksche egy tökös ember, és minden tiszteletem, hogy ezt így bevállalta, és nem is mondott semmivel sem többet, mint amit kellett. Becsülöm érte, hogy kiállt a közönség elé, mégha 100000 euroért is. És Vino meg Voigt és a csapatvezetől kivételével szerintem sem mondott konkrét neveket a háttérben, csak az alkalmazott módszerek lényegét magyarázta el.

Jakschénak szerintem csak az baszta a csőrét erőteljesen - és szerintem amúgy abszolút jogosan is - hogy a saját elmondása alapján Vino gyengébb tavaszi szereplése és Rominger pattogása után került szorult helyzetbe Saiz és volt kénytelen visszamenni Fuenteshez, akivel pedig már korábban felszámolta a kapcsolatot Heras bukása miatt, mert érezte, hogy kockázatos. Bele is bukott a csapattal együtt. Ha Rominger nincs, akkor nincs OP sem, és a Liberty sem dől be. A versnenyzőket Vino kivételével meghurcolták, Vinonak mákja volt, aztán meg az így megszerzett licensszel összegründolt egy jó csapatot, majd nyert egy Vueltát. Jaksche sosem nyert volna Vueltát, ő csak versenyezni akart volna. A Liberty belső köre azóta sem tudott elhelyezkedni, csak maximum procontinental csapatoknál, kivétel mondjuk Leon Sanchez vagy Contador, de mondjuk egy Beloki vagy egy David Etxebarria meg seholsem. A régi társakat meg szépen otthagyta a szarban. A tavalyi Tour után úgy gondoltam, hogy ez érthető lépés volt, mert az Astana léte forgott volna veszélyben, ha beveszi a csapatba az OP-ben érintetteket. A Jaksche interjú fényében viszont nekem igencsak szarban hagyás szaga volt a dolognak, a maffiás hasonlat is nálam egyértelműen Vinora utalt. és megmondom őszintén, nem tetszett, hogy pont az úszta meg az egészet, aki miatt - még ha indirekt módon is, de - kirobbant az ügy, és utána le se szarta a többieket. Tisztelem Vino versenyzői nagyságát és azt is, hogy ennyit tett az új csapatért, de a Jaksche interjú után meg kell mondanom, hogy emberileg csalódtam Surában. Ezt most gondoltam igazából át mélyebben, hogy lebukott a Touron. Utolérte a végzete, amit amúgy nagyon sajnálok a történtek fényében és a negatív véleményem ellenére is, mert igazi példakép és csodálatos versenyző volt Vino. És ezután is kedvelni fogom, de ez a kis tüske megmarad bennem a Vinorol alkotott képemben. Sajnos.

Jaksche amúgy Vino mellett még egy nevet mondott, Voigtét, aki szintén kibaszott vele, amikor nem állt ki az érdekképviselet tagjaként és befolyásos versenyzőként az OP-sek mellett a tavalyi Tour előtt, hogy mentse a saját bőrét. Jaksche részéről ez egy kicsit talán gonosz, de szerintem elegáns visszaszúrás volt, azt gondolom. Ha te így, akkor én is. Más nevet nem mondott. Volt egy olyan megjegyzése, hogy nem tudja, melyik csapattársa hogyan doppingolt. Na ez az, amit egyszerűen nem hiszek el, ha a Liberty családként működött - márpedig Jaksche is ezt állítja - akkor nekem ne mondja senki, hogy ezekről nem beszéltek a versenyzők egymás között. Pont azért füllentett itt Jaksche szerintem, hogy védje valamilyen szinten a régi társakat. Az én szememben amúgy Jaksche - és talán Ulle - az, aki egyenes gerinccel jött ki ebből az egész történetből, a többiek - így Sevilla vagy Botero is - egy kicsit azért meggörbültek a szememben, bár kétségtelenül megértem őket is és elfogadom, hogy versenyezni akarnak, meg nem ártottak senkinek sem, a többségnek így is elég büntetés, hogy valószínűleg sosem térhetnek vissza az elitmezőnybe és a Tourra. Vino sírját meg nem Jaksche ásta meg, hanem saját maga. Kapott több jelet is a Tour előtt - Kessler, Mazzoleni bukása, a man in black ügy Rasmussen kapcsán, Jaksche szavai, tudhatta, hogy figyelik. Ehhez képest becuccolva ment neki a Tournak. Sajnálom nagyon, hogy így alakult, de ő maga szaladt bele a végzetébe...

Gondolom Jakschét a többség inkább árulónak tartja és nem ostja az én véleményemet, de eléggé átgondoltam ezt az egészet az utóbbi napokban és vállalom, amit gondolok.

Előzmény: Törölt nick (1138)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1139
Én osztom Drummond véleményét, hogy a lebukottak nem neveket mondtak, hanem a módszert mesélték el a hatóságoknak. Hogy mit kaptak, milyen formában, hogyan. Hogy szokták kijátszani az edzés ellenőrzést, hová szoktak elutazni, hogy ne legyenek szem előtt. Milyen szereket szedtek, hogy elfedjék a doppingszer nyomait.

A hatóságok tudták, hogy mit keressenek, hol és hogyan, és akit ki akartak lőni, arra találtak is bizonyítékot.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1138
Most nem kezdem el szidni Jakschét mert én nagyon szerettem őt mint versenyzőt. No de ezt nem kellett volna. Az ő karrierjét már tönkre vágták, most neki jobb hogy az egész Astanát tönkre teszik? Én ezt nem tudom megérteni, annyi becsülete lehetett volna, hogy ezt nem teszi meg. Nyilván valami enyhítést kap a szolgálataiért. Azért ez tényleg szomorú, hogy egy biciklis a hóhérja egy másik biciklisnek.:(
biki Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1137

Hát, meglehet. Leghethogy én is "menteni akarnám a bőrömet", már amenynire lehet. de nem tudom, így kivülállóként nem tudnám magamat elképzelni, hoyg bemártom a társaimat. De meglehet, hoyg szorult helyzetbe másként döntenék, sőt biztos. Aztán majd később, hogy  hogy számolnék el a lelkiismeretemmel- az egy másik dolog.

Astanásoknak meg Vino után vigyázhattak volna jobban, mert gondolom megfordulhatott a fejükben, hoyg mi van, ha valaki "köpött".  Persze, hogy fontos a Vuelta, de nem lehetett volna most "megpróbálni" dopping nélkül? Mégha 100. -okok lennének is, de jó fényt hoztak volna az Astanának:-)

jaj, remélem Klöden nem bukik le. Ő mért félt, hoyg börtönbe kerül? Nem ezt nyilatkozta múltkor?

ccsőszami Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1136
Vanda felvilágosított, hogy szegény Jakschét nem vették komolyan Vinóék a TdF hevében!
Előzmény: ccsőszami (1135)
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1135
Háát nem tudom mi az a vádalkú intézménye, de hogy mentse a bőrét derék bringásunk a többi bringást vérezteti ki, háát...rendbe de miértnem mondta akkor időben, nyíltan, vigyázzatok cimborák, mert terített kártyákkal játszom!
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1134

"Jörg Jaksche, zählten zu den Kunden von Fuentes. Jaksche hat nach hartnäckigem Leugnen inzwischen Doping eingestanden und arbeitet eng mit den Ermittlungsbehörden zusammen".

radsportaktiv.de

Jörg Jaksche, aki Fuentes ügyfelei közé tartozott, kőkemény hazugságok után időközben bevalotta a doppingolást, és szorosan együttműködik a nyomozóhatóságokkal.

Én ebben látom a dolgok velejét. A tavalyi tourig Jaksche egy csapatban volt Vinokurovval és Kasecskinnel. Tökéletesen tudja, hogy mit szoktak kapni, mikor, hogyan, hol. Ez olyan, mint amikor egy úszómedencébe beleesik egy gyűrű. Többé nem kerül elő, kivéve, ha tudod, pontosan hol is van az a hely, ahol alámerült.

Előzmény: biki (1133)
biki Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1133

Ma úgy is rossz napom van, és még ez is?!

Én ezt nem értem!

Az Astanások csinálják rosszul, vagy csak ennyire pechesek? Nagyon sajnálom..

pedig jó kis csapat volt és lehetett volna....

Most megszűnnek?

Hajrá biciklisek:-)))

Előzmény: Zotya1979 (1132)
Zotya1979 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1132
Kashechkin sem lesz ott, a Vueltán, mert őt is vérdoppingon kapták.

forrás velo.hu.
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1131
ui.: Az m1-en a Tanú c. filmet vetítették.
Előzmény: ccsőszami (1130)
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1130
Ez a beszéd, bár a nemzetközi helyzet fokozódik -ahogy Virág elvtárs mondta az előbb!
Előzmény: Törölt nick (1129)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1129

Köszönöm a vígasztaló szavakat, nagyon jól esnek!:)

Persze, nem azt mondtam hogy a kerékpársporttól elment a kedvem, mindig vannak szimpatikus arcok a mezőnyben és azért így is jó csaták lesznek. Azért majd ebben a topikban beszámolok a fiúk további sorsáról. De bizony semmi nem fogja ezt a sportot megölni, akkor se ha nagyon szeretnék egyesek.

Hajrá Bicajosok!

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1128
Két év, amúgy is hamar eltelik. Azt hittem Heras eltiltása soha nem fog véget érni, és márcsak 3 hónap van vissza. Hamarosan ismét láthatjuk Andrjusa szőke fejét a mezőnyben, csak menne vissza Franicaországba:
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1127
Csatlakozom Edithez. Szeresd ezeket a fiúkat, tarts ki melletük az eltiltás alatt és reménykedj, hogy máskor, máshol újra fogják kezdeni. Drukkolj nekik, figyeld a sorsukat. Jó csapat volt, nagyra lettek volna hivatottak.

Előzmény: ccsőszami (1126)
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1126

Sajnálom fiatal barátom!

Gondoljunk most inkább arra, hogy az élet nem áll meg és a topiktalálkozón sokminden érdekeset fogunk hallani Erától, Ositól és Szabitól.

Ui.: Én így voltam tavalyi TdF-l. Úgy éreztem, hogy megloptak, mikor nem engedték rajthoz állni kedvenceimet!

De mint mondtam az élet nem áll meg és lesznek mindig szerethető kedvencek és bár lehet, hogy ez a szép dressz el fog tűnni, de a fiúk akik benne bringáznak remélem egészséggel átvészelik ezt a nehéz időszakot és akkor te elmeséled nekünk, hogy hol vannak és mit csinálnak.

Ne csüggedj és szeresd ezeket a  sportolókat!

Előzmény: Törölt nick (1124)
drummond Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1125
Sajnálom a csapatot és téged, mert nagy rajongója voltál neki:((
Előzmény: Törölt nick (1124)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1124
Bizony ez jutott, ez ellen nem lehet semmit sem csinálni. Ezen már egyáltalán nem is lettem dühös. Ez van, ilyen az élsport. Mondjuk a csapatért kár, szép jövője lett volna. Mostmár mindenki el fogja hagyni a süllyedő hajót, és ha nem szúntetik meg a csapatot, akkor létszámhiány miatt szűnik meg. Hát, ez van ezt kell elfogadni.
Előzmény: ccsőszami (1123)
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1123

Őszinte részvétem minden elárult bringásnak!

Mintha délután megéreztem volna: Azt írtam, hogyha meglátom azt a három betűt:UCI, attól félek, hogy mit kotyvasztanak. Hát mára ez jutott!

ccsőszami Creative Commons License 2007.08.05 0 0 1122
Nem sikerült azt a spanyol  adót behozni  ott ahol drummond írta és keresgéltem , háát két ukrán internetes tévét is találtam. Az ukránon balett megy, az amerikai ukránon beszégetés.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!