Pont ezt akartam mondani hogy tudok egy jó helyszínt ha meg felel mindenkinek! Tőkéletesen megfelelne ez a helyszín mivel szép parkos ligetes és nyugis hely! Oda jártam középsuliba szerintem jó helyszín lenne! Van ott egy csonakázó tó szép park és van ott kajálni is lehet és van parkoló is!
Akkor egy rövid útleírást írok a legegyszerűbb útvonalat! Lehajtotok az M7-ről a 63 főútra Fehérvár felé (ez az a lehajtó az Auchan árúház van) és ott lesz egy körforgalom és onnan Fehérvár felé fordultok és mentek befelé a városba! Úgy 2 kilométer után lesz mégegy körforgalom azon átmentek egyenesen , lesz egy vasúti híd az alatt is átmentek tovább a városba egyenesen néhány lámpás kereszteződésen át! Elhúztok a központi autóbusz állomás mellett mentek tovább egyenesen míg egy olyan lámpás kereszteződéshez értek ahol bal oldalon lesz egy Penny Market és egy Shell benzinkút na ennél a lámpás kereszteződésnél jobbra fordultok és mentek tovább az az első lámpás kereszteződésig ahol elmentek jobbra (kitartás mindjárt ott vagyunk)! Itt tovább mentek egyenesen ahol lesz egy sima lámpa nélküli útkereszteződés amin egyenesen átmentek egy zsákutcába ! Itt bal oldalon lesz a parkoló és a park szép nagy fák alatt! Ez egy elég rövid utca szerintem simán megtaláljuk egymást! Ezt az utcát Szabadságharcos útnak hívják4 remélem megérti mindenki! Ez azszem a legegyszerűbb útvonal!
Az időpont jónak tűnik. A hely kérdéses; joci01 Sárbogárdon lakik, biztos sokat jár Fehérvárra, tudna adni 1-2 tippet. Mondjuk van egy ilyen csónakázó-tó, mellette megy egy Tóparti Gimi, ott tuti van parkoló, van tó, meg van ott park is, szép környezet... meg hát ugye gimi mellett bolt, kajálda, kocsma, ilyesmi.... :) Ez utóbbiak mondjuk csak fetételezések. :)
Nehéz lenne Fehérvárnál jobb helyet találni. Esetleg még egy ilyen Gödöllő. Az Ottónak is 260 km, VeciV6nak és djkoxinak is kb ennyi, (RP)-nek pedig 245. ez olyan köztes megoldás. A kérdés sztem, h keletről és nyugatról ki jön, és ennek függvényében kell a helyet kiválasztani. Mert ha mondjuk VeciV6 jön egyedül onnan, akkor picit összedobunk neki benzinre, és akkor jobb lenne Székesfehérvár, ha ha onnan 2-en, akkor jobb lenne Gödöllő.
Dehogy baj . Sőt büszkeséggel tölt el, hogy ilyen remek társasághoz tartozhatok. Nekem sajna messze van a dunántúl, mert ugye időhiányban szenvedek. Pedig szivesen elmennék a találkozótokra.
Sztem egy picit nyugatra van mind2 hely. Nekem elsőre egy Székesfehérvár jutott eszembe - oda úgyis megy autópálya, lehet fedett parkolót is találni. Nincs sokkal messzebb, mint Veszprém. Mondjuk az is lehet, hogy nem tudok elmenni, mert nem lesz kész a verda, meg nem tudom, hogy lesz pénzem, de szeretnék. A másik, hogy szívesen támogatnám azokat, akiknek messzebbről kell jönniük, csak ugye nem dolgozom még.
Más: holnap megrendelem a tárcsákat a gépsárkányra eBay-ről...vagy lehet, hogy még ma :)
nekem nincs túl sok bajom a távolságokkal, és aránylag olcsón is utazom, így ha a többség picit keletebbre szeretné a talit, akkor én hajlandó vagyok Miskolcinak titulálni magamat, a statisztika kedvéért :D
köszi a bókot, átadom neki :) enyém másfél litert eszik meg 10ezer km-en körülbelül, ami azért az 1.6osoktól tűrhető, pedig már van benne 172ezer km, és körülbelül 70-80ezer km-es korában került bele a gáz. eddig nem aggódtam annyira az olajevés miatt, de most nemrég megjegyezte 1 ismerős hogy hidegen mikor jártam ki otthon az udvaron (kis emelkedőn felfele) nagyon halványan kék füst jött a kipuffból. azóta mindennap nézem a szintet, de nem fogy belőle jobban a megszokottnál úgy tűnik... talán eddig is ilyen volt, sosem néztük....
Tegnap voltam Veszprémben....Előtte meg még 2 szer az elmúlt 3 hétben. Na, az tuti gáz... 8 as út napközben is halott... a közelben nincs autópálya, és sajnos egy rendes út sem visz arra felé. Ha már valami, akkor Székesfehérvár... Oda legalább megy út. Veszprémbe még vonattal is jobb az út...
Énis féltem az olajevéstől, mert sokan mondták nekem is.Hála istennek nem eszi. fél liter kellett bele két olajcsere közt. (Meguin) van benne . Nekem ezt ajánlotta a szerelőm . Állítólag a nagyobb futásteljesítményű kocsikaba ez való. és már az enyémben van ugye 180000 km. Jaa és szép a tiéd is. Egyébként tényleg jó a térkép.
majd egyszer én is utána nézek ilyen nyalánkságoknak :) majd ha már nem lesz mire költeni. :D egyelőre még van sajnos mit helyrepofozni rajta, pl futómű, hátsó fékek... meg azért folyamatosan aggódok picit az 1.6osok fő betegségétől: az olajevéstől...
A szárnyat a Miskolci , Andrásy úton lévő bontóban vettem . (Irmscher) És minket sem hagyott cserben sosem a verda. Két éve nyúzom, és megvagyok vele elégedve. Ha hibái lennének rögtön megy az ország egyik legjobb szerelőjéhez , megelőzésre :)
látom a szárny sem gyári. honnan lehet beszerezni ilyesmit? nálam is az újjá varázsolás folyamata zajlik folyamatosan :) gondoskodni kell velük az tuti, de meg is hálálják. volt már enyémnek is minden baja, csapágyas vizpumpa, behalt benzinpumpa, generátor, öninditó, de sosem hagyott cserben. ha valami baja volt akkor mindig otthon az udvarban halt meg, útközben sosem! enyém amúgy 98as 1.6 16V benzin/LPG üzemű:
A felnik alessio premium , gumi Kumho Ecsta premium 215/45/17, futómű, most cseréltem Brembo féktárcsákra, új klímakompresszor, vezérlés, meg nemis sorolom mert hosszú lenne. -csak próbálom ujjá varázsolni :) Ja és köszi . A lámpát muszály volt mert nemigazán láttam a régivel, és így szebb is. Majd megy rá a B2 küszöb, és a hátsó lökhárító. És szeretnék egy Imsher (jól írtam? )első lököst két körlámpást.Csak ugye a család fontosabb.
nyugi, majd megszokod, de addig rá se ránts!:) és persze Üdv a fedélzeten! nagyon szép az autód. és azok a felnik... a B2es lámpa valóban sokat dob rajtuk, mi más van még kicserélve? a lámpákat én is kicseréltem anno az enyémen. nagyon jók mert fényerőben is sokkal jobbak mint a b1es lámpák.
Sziasztok . Olvasgattam a fórumot már jó egy éve. Nekem is B Vectra van. CD felszereltséggel. 2000 köbcenti. De lassan minden B2 benne. A gépes már két éve van meg, és mint autókereskedésben dolgozó embereke, mondhatom az árában nemtalálni párját. Nagy szép kényelmes. Családi , és egyben megyent mint állat. Ja és Kazincbarcikától nemmessze Kurityánban lakom Aggtelek felé.