Nem tudom, másnak hogy müködik ez a fórum, de nekem sokszor nem jó. "A lap nem jeleníthető meg." Ha esetleg valakit megsértettem, hogy nem írtam, akkor bocsánatot kérek. A mulasztásnak technikai okai voltak.
Naszóval... Szerintem ez az őszi szünetes dolog mostmár gyakorlatilag ugrott, de nekem végül is szinte bármelyik hétvége jó, főleg a vasárnap. Hacsak, nem éjszakába nyúló a dolog.
Továbbra is várom a javaslatokat, hogy ki mit szeretne látni-hallani, és akkor aszerint állítom össze a pakkomat. A DJ-zésben gondolom 'Sythfan' szívesen segít, feltéve, ha nem komplett albumokat szeretnétek végighallgatni.
Ez jó!!!!
Szándéknyilatkozatból eddig sem volt hiány. Pontos igeneket szeretnék olvasni, pl: "Igen, nekem x-én y órakor jó a találkozó" vagy valami ilyesmiket.
Remélhetőleg, nincs üldözési mániám, ezek szerint csak túl sok hasonló megjegyzést kaptam az utóbbi időben, és ezt most félreértettem. Tényleg, te még nem is szóltál hozzá a topic-találkozóhoz...
Új javaslat: noveber 29 szombat vagy 30 vasárnap. Több mint egy hónap van hátra. Szerintem mindenki tudja úgy keverni a dolgait, hogy akkor el tudjaon jönni a találkozóra.
Helyszínnek jó a battai könyvtár?
kedves Giorgio, pihentetned kene az uldozesi maniadat...vicces +jegyzesem nem ellened iranyult, semmi banto nem volt benne
Ne feledd, ez nem a DM-topic, itt nem bantunk:))
Naszóval...
Ez az őszi szünet dolog, ez csak úgy felvetődött bennem... Ha ez most nem jön össze, nem dől össze a világ, remélhetőleg találunk majd egy olyan időpontot - hétvége legyen, csak ennyi a kérésem -, amikor össze tud jönni legalább öt-hat ember. Egy csomó ötletem van, hogy mit lenne érdemes megnézni ill. meghallgatni, tehát, unatkozni nem unatkoznánk.
Ha ezt a megjegyzést nekem szántad, akkor igazságtalan vagy, mert nem énmiattam nem lesz találkozó, hanem amiatt, hogy ezek szerint nem lehet egy olyan napot találni, ami öt-hat - esetleg több - embernek egyszerre jó lenne. Ha lesz egy ilyen javaslat + megfelelő helyszín, akkor szívesen megyek.