Van egy 1997-es A4 Quattro 2.8 V6 (5V) Benzines autóm.
Az alapjárat minimálisan ingadozik bemelegedett motornál (hidegen még nem figyeltem)
Épphogy egy rublikát megy fel-le a fordulatszám mutató.
Mi okozhatja ezt a dolgot?
Másik dolog:
Le van ültetve az eleje a kocsinak, és sajna nem állítható, és a keréknek terpesztése van ezért a gumit nem jól koptatja.
Ha teszek bele gyári rugót fentebb emelem-e ezze az elejét?
Még egy dolog.
Rossz az abs, nem is működik, és a műszerfalon világít az abs lámpa, és a középső kijelzőn egy nagy piros felkiáltójel van egy körben és mellette két kis kőr cikk, mintha zárójelben lenne a kőr, aki látott már ilyet bíztos tudja miről beszélek.
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni! Van, egy Audi A4-esem 1999-es évjáratú, benzines, 1.8T.
Mostanában csinál olyat a kocsi, hogy menet közben, amikor kuplungolok, hogy váltsak, akkor annyira visszaesik a fordulatszám, hogy teljesen leáll a motor! Van, hogy ugyanígy kuplungolásnál leesik a fordulat mondjuk kb. 200ra, de még visszatudja húzni alapjáratra, de van hogy annyira leesik, hogy leáll.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a baja? Köszi szépen előre is! :)
Innen a gép elől nem sok mindent tudunk róla mondani, nézd meg a nívópálcát van-e olaj a motorban. A többit meg ha gépre rakjátok, abból ki fog derülni minden..
Sziasztok Új vagyok a fórumon! de már mindegyik hozzászólástelolvastam. Boldog Tulajdonosa vagyok egy Audi A4 B5 Avantnak Napfénytető gyári navi. Olyan kérdésem lenne hogy Rádió az eredeti audi (lehet rosszul írom) de széles rádió én meg valószinű hogy ha veszek egy másikat az keskenyebb lesz.... Mi a megoldás hogy passzoljon bele ne legyen hézag? Üdv
Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem Audi a4 (b6) 2.0 benzinnel kapcsolatban.
A mult heten elszallt a futes az autoban, par napra ra elkezdett forrni a viz. Csovek nem kemenyek, a viz es az olaj nincs osszefolyva, ero van az autoban. Ezert kicsereltem a termostatot. Miutan meg tortent a csere es a rendszer fel lett ontve vizzel a problema ugyan ugy visszajott. Mi lehet a gond. Esetleg valaki jart mar igy az autojaval?
Segítségre lenne szükségem. Audi A4 B5 1,6 benzin, lemerült az akksi, kivettem bevittem feltöltöttem. Elsőre indíható az autó, utánna viszont visszavilog az immo lámpa. Ha leveszem visszakarom a sarut ismét egyszer indítható. Lentebb már valaki belefutott ugyanebbe, de a hozzászólásokban nem találtam meg a választ.
Nézegetem az A4 B6 Audikat és egy érdekes (legalábbis számomra) jelenségre lettem figyelmes.
Rengeteg ilyen tipusu autónál megfigyelhető a szélvédő feletti rozsdásodás.
Márpedig ezt az autót mindenki úgy ismeri, hogy márpedig ez nem rozsdásodhat, hacsak nem volt törve.
Létezik, hogy ezen autók mindegyike törve volt és érdekes módon ugyan azon a helyen, vagy mégsem annyira korrózióvédett ez az autó (10 év utá) és ez az egyik típusbetegségük.
Nekem B6-van sima burás, de én is szarul látok vele... Xenonnal sem volt jobb.. Talán a lencsét kéne megpucolni esetleg jobb lenne, de még én sem jutottam el oda hogy megcsináljam...
Lecserélheted az újabbra, de sok mindent át kell hozzá alakítani.. A sárvédőn kell reszelni az indexnél, mások a csatlakozók, más a fsz. állító motor...
Sziasztok. Egy A4-es(B5)tulaja vagyok 96-os.Azzal kuszkodok egy ideje,hogy gyengen vilagit a rovid fenyem.Nagyitos a rovid,volt benne Xenon-lecsereltem sima H7 egore mert a Xenonnal is gyengen lattam, lecsiszoltam a fenyszorot kivul es megis gyengen latok este. Letezik valami speckos ego a nagyitosba vagy csereljem le gyari sima uvegesre? Koszi a segitsegeteket....
Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Van egy Audi A4 B5 1.9 TDI (110LE) autóm, és olajat szeretnék cserélni benne. 230000et futott óra szerint. Tudnátok ajánlani viszkozitásra, ill márkára ami megfelelő bele.
Bocsánat a láma kérdésért előre is... :-) Vettem egy A4 B6-ot 2004-es 1.9 dízel. Színes, kis navis. Ami gondom lenne vele, hogy nem hallom a "gongot".
Tehét ami hibaüzenet megjelenésnél, vagy világítás rajtafelejtésénél lehet(ne) hallani. Az lenne a kérdésem, hogy ez menüjéből ki/bekapcsolható vagy egyszerűen csak elromlott és amiatt nem szól? Be lehet ilyent szerezni valahol? Nem az All ride-s zümmögős tescós verzióra gondolok, hanem olyen kellemes amcsis bim/bam félére.