Az izraeli titkosszolgálat már csak azért sem tett ilyesmit, mert ott most biztosan fejek fognak hullani. De ha le is buknak vele, akkor nem csak képletesen.
Attól függ, hogy valójában ki az izraeli titkosszolgálat főnöke...
Főleg, ha jobboldali kormánya van Izraelnek...
Látható hogy Trump se kontrollálta az USA-t teljesen...
Most már szerintem muszáj a háttérhatalom létével számolni az országok felett...
Izrael csak baloldali kormánnyal barátja az USA-nak...
Nem csak börtön és megkövezés létezik. Gúny céltáblájává teszik a heterokat. Üzleti vállakozásukat ellehetetlenítik. A facebook hozzászólásaikat törlik.
Az izraeli titkosszolgálat már csak azért sem tett ilyesmit, mert ott most biztosan fejek fognak hullani. De ha le is buknak vele, akkor nem csak képletesen.
Van egy erős szürreális jellege, ahogy motoros siklóernyővel hajtanak végre támadást. Azért ezt valahol gyakorlni kellett előtte. És senkinek se tűnt fel?
Hát ezaz. Tegnap Piszkos Fredhez hasonlítottam Bident: most kavarja vagy nem kavarja? Szerintem kavarja...
Naná, hogy kavarja...
Meg akarja buktatni Netanjahut...
Figyeld meg, hogy rövidesen beindul a visítókórus a palesztin terroristák védelmében, akik nem látják, hogy a terroristák élő pajzsként tartják a palesztin lakoságot, meg nem látják a 40 lefejezett csecsemőt...
Netanjahut bele fogják kényszeríteni egy lose-lose szituációba... aminek a végén vagy lemond, vagy megbuktatják...