Kedves xtrematuning! A szabályaink szerint, ami egyébként hasonlatos ebben a tekintetben az Index fórum más klubjainak a szabályozásához, a felvétel egyik feltétele, hogy legyen ajánlód a tagok közül. A grémium ezután foglalkozik a felvétel elbírálásával. A jelenlegi tagok névsorát itt megtalálod. Az is sokat segítene, ha megírnád ide, hogy miért szeretnél a klubhoz csatlakozni! üdvözlettel telescoper
Tudom, milyen az apás szülés, én is ott voltam, amikor a lányom született. Úgy látszik, nem vagyunk egyformák: nekem eszembe se jutna idegent hívni fotózni egy szüléshez - ugyanúgy nem, mint a gyerekcsináláshoz. Ha mégis meg akarnám örökíteni a két, nagyon intim és nagyon kitárulkozó esemény közül bármelyiket, magam csinálnék egy-két fotót. ;)
"a gyerek várásról is sok megkapó képet lehet találni, az érkezés az valahogy kimarad..." A következő lépés mi lesz? Nem csak az érkezést, hanem az indulást is fotóznád? ;))
Na csak jer be a topikba, tegyél majd fel képeket oszt ottan jól megfikázzuk rendes szokásunk szerint! :)) A fotók nekem tetszenek. És látom infra is van!!! Engem nem átallanak a topik infrarémének nevezni (a regen lévő infrák, csak a kezdet). A sok fotóbolond! Amit látni, azt könnyű fotózni! Még csak ott tartanak!
Kérem az alábbi kedves nikkeket, hogy időnként nézzenek be a klubba. A grémisták a tőlük szokott nagy kegyességgel :)))) megadták a klubtagságot, már csak a modin múlik, hogy mikor álítja be (mikor látja meg a kérést, ugyebár már elég későn van).
Csak a legkisebb gyermekem születésénél voltam jelen, a nagyfiaim születésének idején még nem volt "divat" az apás szülés.
A téma fotózása meg nem lenne perverzió (szvsz), lehetne művészi, oktató, vagy szimplán dokumentációs szemszögből is.
A "gyerekgyártás" fotózására egész iparág épült, és nem egyszerűek a határvonalak a művészi és a közönséges megítélése terén, a gyerek várásról is sok megkapó képet lehet találni, az érkezés az valahogy kimarad...
Pedig embertpróbáló esemény mindegyik oldalról és az egyik legnagyobb dolog az életben, bárhol is áll az ember.
Aki átélte az tudja miről beszélek. Nekem életem egyik legkomolyabb, és nagyon meghatározó élménye volt.
A szülésről leginkább rémtörténeteket lehet hallani, és sokak félnek is a témától bármilyen megközelitésben. Ezért is lenne komoly feladat úgy fotózni, hogy az embereknek változzon a képektől a hozzáállása, és az eseményből a pozitív érzelmi oldalt hangsúlyozza, ne a hús-vért, és a kínlódást.
megnéztem mindkét javasolt topikot. :) nekem mindkét topik laza hangvétele tetszett. ugyanakkor tartok tőle, hogy ez az általános hepiség az idő múltával kicsit fásulni fog és a látogatottság is csökken (legalábbis valami hasonló zajlott le a pol klubban).
belépésemet két dologgal indokolnám, egyrészt erőst kiváncsi vagyok, hogy mi van a zárt területen :), másrészt ismerem a saját korlátaimat, ezért az ilyen fórumokon való megjelenésemet a tanulási vágy is motiválja.
Az a helyzet, hogy az Index majd minden klubtopikjában valami ilyesmi a szabályozás. Tehát nem árt, ha a tagok közül ismersz valakit. Most megnéztem, merre szoktál hozzászólni, meg ugye a nikked sorszáma sem arra utal, hogy a sokadik énedet kellene itt megismernünk. Én fölhívom a figyelmét a grémium tagjainak a jelentkezésedre. Segítene, ha beleolvasnál a 350 topikba, az ott uralkodó stílusra, hangulatra. Vagy éppen a már működő klub "nappali" topikjába. Látod majd, hova is kerülnél. Megírnád a véleményedet? segítségül, hogy ne kelljen keresned, melyik topikokra gondolok:
<a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9120352" target="_blank">canon eos 350d</a> nappali
Szia cc! Itt találod a jelenlegi taglistát, ha (a szabályainknak megfelelően) van közöttük, aki tud ajánlani (2 nikk), akkor a grémium tud dönteni a felvételedről. üdv telescoper