Keresés

Részletes keresés

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.30 0 0 389

Én szívesen kötök szövetséget, csak ne legyen lehetetlen az ajánlat vagy a helyzet ! 

De tartok tőle, hogy ilyesmit már elvégeztek, mert a GPS helymeghatározó ezen az elven működik, és elég jól működik, csak bár előfordul, hogy: ez ni 

https://filantropikum.com/Google-térkép-befejezetlen-híd-tragédia/

Előzmény: destrukt (388)
destrukt Creative Commons License 2024.11.30 -2 1 388

Attila, kössünk szövetséget!

Bevesszük a csapatba Ilon Musk-ot, és rábeszéljük, hogy az űrállomáson végeztesse el a fénysebességmérést. 

Majd azt mondjuk neki, hogy Einstein elméletét akarjuk igazolni. 

(Hogy pofára esnének nagytiszteletű "tudósok", ha nem ugyanannyi lenne a fénysebesség, mint a Földön .)

Előzmény: Bölcs Árnyék (387)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.29 0 0 387
Előzmény: Bölcs Árnyék (386)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.29 0 0 386

https://www.origo.hu/tudomany/2024/11/szupervulkán-kitörese-fenyegeti-Európát?utm_source=videa.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_09

"Egyre több jel utal arra, hogy a nápolyi Flegrei-mezők veszedelmes szupervulkánja lassan felébred. A tudósok szerint a tűzhányó gázkibocsátása drasztikusan nőtt az utóbbi években. Ha a szupervulkán kitör, óriási veszélybe kerülhet egész Európa. Bár a helyzet összetett, és egyelőre nem feltétlenül kell robbanástól tartani, nem árt résen lenni."

Hát mégis miféle tudósok ezek ?

Rendszeresen megmérik a vulkán gázkibocsátását, és ha veszélyesen növekszik a vulkán gázkibocsátása, akkor azt harsogják, hogy a tudósok szerint növekedett a vulkán gázkibocsátása ! 

Most spamoljam megint magam  ? 

Isten bizony mi lesz akkor, ha az éjszaka közepén és -10 fokban fog kitörni ? - de erről is írtam sok hónappal ezelőtt, de csak nevettek rajtam a veteránok . 

Előzmény: Bölcs Árnyék (385)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.29 0 0 385
Előzmény: pk1 (384)
pk1 Creative Commons License 2024.11.28 0 1 384

"félével ezelőtt én állítottam ugyanezt"

pontosan hol is?

Előzmény: Bölcs Árnyék (383)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.28 -1 0 383

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241128/europai-szupervulkan-fenyegethet-700-km-re-magyarorszagtol-megszolaltak-a-kutatok-726170

"Európai szuper-vulkán fenyegethet 700 km-re Magyarországtól, megszólaltak a kutatók !"

Ugyan már, majd a politikailag befolyásolt állai kutatók fogják ijesztgetni a népet ! Ők csak akkor tesznek ilyet, ha már nagy a baj ! Gondoljatok a cunami körüli botrányra is ! 

Ja hogy most a ők mondják, hogy ki fog törni a Kampi Flegrei 

"A SZAKEMBEREK SZERINT A HELYZET SZUPERVULKÁNI AKTIVITÁSSAL FENYEGET,"

Ugyan már, félével ezelőtt, amikor én állítottam ugyanezt, akkor ők leamatőröztek engem és másokat is ! 

Most nincs hírértéke annak, hogy a Kampi Flegrei ki fog törni ! 

Ezek nem szakemberek, ezek egyszerűen hülyék  ♥ 

Előzmény: Bölcs Árnyék (380)
destrukt Creative Commons License 2024.11.28 -2 0 382

Mé, nem vagy kiképzett geológus?

Pedig itt úgy mutatod be magad, mintha mindenre (is) ki lennél képezve. 

Előzmény: pk1 (381)
pk1 Creative Commons License 2024.11.27 -1 0 381

Magam is beláthatom - ha kiképzem magam geológusnak. Illetve még azon a szinten sincs teljes konszenzus.

Előzmény: Bölcs Árnyék (380)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.27 0 0 380

Én 55 éves vagyok . Értek a fizikához: túl közel van hozzánk az az Olasz szuper-vulkán ! De elég csak a NET-en - Wikipédiaán, YouTubeén - utána olvasgatni, magad is beláthatod ! 

Előzmény: pk1 (379)
pk1 Creative Commons License 2024.11.27 0 1 379

Nahát! Nem gondoltam volna, hogy ilyen idősnek tetszik lenni, apó. Az 1538-as kitörést még a Nostradamus gyerek sem jelezte előre.

Előzmény: Bölcs Árnyék (378)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.27 0 1 378

https://index.hu/techtud/2024/11/27/geológia-vulkán-szupervulkán-Olaszország-Flegrei-Solfatara-szendioxid-veszély/

Én nem vagyok jós, én tudományos alapon jeleztem előre, hogy a Campi Flegrei szuper-vulkán besorolású vulkán hamarosan való kitörését, de emiatt kitiltottatok az Index : tudomány fórum csoportból ! 

De most fáj a májam környéke, nincs az a szuper-vulkán, ami most érdekelni tudna a jobboldali hasfájásomon kívül  ♥ 

De téged még érdekelhet  ♥ 

destrukt Creative Commons License 2024.11.24 0 1 377

Oké, értem.

Előzmény: Bölcs Árnyék (375)
pk1 Creative Commons License 2024.11.24 -1 0 376

TEK, ne figyelj. TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK TEK téged ez nem érdekel. :p

Előzmény: Bölcs Árnyék (373)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.24 0 0 375

Kezd akkor a vízzel, mert az egyfajta alapanyag ! 

Mérd meg, hogy milyen sebességgel melegszik fel, és csinálj róla függvény grafikont !   /: 

Csinálj egy 1 db pohár vizes ilyet,

és csinálj később egy 2 db pohár ilyet egymás mellet de 1 db mikrohullámú sütőben , 

és csinálj később egy egy-egy db pohár ilyet egymás mellet egy-egy mikrohullámú sütőben , 

x  ezt távoli, és ezt közeli mikrohullámú sütőkkel is csináld meg , 

igyekezz minél pontosabban mérni ! 

Azért kell ezt vízzel csinálni, mert hogy ha más anyaggal próbálod ugyan ezt az eljárásomat, akkor annak az eredményét viszonyíthatod a volt vizes grafikonodhoz ! 

Előzmény: destrukt (374)
destrukt Creative Commons License 2024.11.24 0 1 374

Már csak azt nem írtad meg, hogy mit tegyek.  ;)

Előzmény: Bölcs Árnyék (373)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.24 0 0 373

Akkor legalább az egyikkel fizikai kísérleteket is végezhetsz ! /:

1. Néz utána az interneten, hogy alapból ne okoz balesetet .

2. Kérdezd meg a ChatGPT MI , hogy mennyire balesetveszélyes a tervezett kísérleted ! 
3. Olyan kísérleteket tervez, ami nem rövidíti nagyon a mikrohullámú sütőd élettartalmát ! 

4. Ne hívd fel magadra az országos TEK figyelmét ! 

Akár hogyan is, de készíts róla felvételeket, és tedd fel ide, ill. linkeld be ide ! 

Előzmény: destrukt (372)
destrukt Creative Commons License 2024.11.24 0 1 372

Nekem van kettő. A szomszédét megjavítottam, de közben a lánya vett neki másikat, így rajtam maradt.

Csak a csillámlemezt kellett kicserélni benne. 

Előzmény: Bölcs Árnyék (370)
pk1 Creative Commons License 2024.11.23 -1 0 371

Na látod, ettől marhaság. A fizikát nem érdekli, kinek a birtokában van az eszköz.

Előzmény: Bölcs Árnyék (370)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.23 0 0 370

Mennyi mikrohullámú sütőd van ?

Előzmény: pk1 (369)
pk1 Creative Commons License 2024.11.23 -1 0 369

Nem hoztad meg hozzá a kedvem ezzel a halandzsával.

Előzmény: Bölcs Árnyék (368)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.23 0 0 368

Az  E = m*c²  képletet használja a gravitáció és a Higgs-mező analíziséhez, úgy hogy nen bull-izé ! 

Te el sem olvastad, ilyen rövid idő alatt még 1 db oldalt sem lehet elolvasni belőle ! 

Előzmény: pk1 (367)
pk1 Creative Commons License 2024.11.23 -2 0 367

bullshit, azaz bullsüt

Előzmény: Bölcs Árnyék (366)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.23 -1 0 366

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-gravitaci-es-a-higgs-mezo-kozertheto-veszelyei-1214470

A gravitáció és a Higgs-mező közérthető veszélyei !

Az ad hoc tudományok polcáról !

"12. De a modern konyha sem veszélytelen !

Szinte minden városinak van mikrohullámú sütője, nem kell aggódni 1 db teljesen biztonságos, azt hiszem ! 

De ha két darab mikrohullámú sütőt hozunk közel egymáshoz, és valamiért konstellációba is kerülnek egymással, akkor aktiválhatják a köztük lévő kósza Higgs-fermionokat, amitől e két konyhai mikrohullámú sütő közt bizony kvantum összefonódás jön létre !

=> hmm .   

Hogy ez bár ritkán, de miért lehetséges és mi az a Higgs-fermionom azt megtudhatod ebből a ChatGPT MI beszélgetésemből ! "

Van mikrohullámú sütöd, esetleg két ilyened van ;kattints a linkemre mielőtt bekapcsolnád őket  ♥

Előzmény: Bölcs Árnyék (364)
pk1 Creative Commons License 2024.11.23 0 0 365

Lehet, hogy nálam van? Mit keressek?

Előzmény: Bölcs Árnyék (364)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.23 0 1 364

Én nem bánnám ha visszahelyeznék a tudományok topik csoportba, de nem rajtam múlik ! 

Két fajta új fizika van: 1. új fizika és új 2. meta-fizika ! Amit ti műveltek az az új meta-fizika, annak is az unalmasabb változata ! Amit meg én művelek az az igazi fizika, egyfajta apokrif akadémikusi fizika ! 

Egyébként a ChatGPT MI 13:25 óráig szüneteltet nekem, de majdnem a végére értem a legújabb tanulmányomnak-beszélgetésemnek vele, ezért nézetek be ide úgy 14:00-15:00 között, addigra meg kellene lennie ! 

Mellékesen ad egy lehetséges magyarázatot: a gömb-villámokra, és a Philadelphiai kísérletre ! Már most is előfordul, hogy hol ezt meg hol azt nem találom a szobámban ! 

Előzmény: destrukt (363)
destrukt Creative Commons License 2024.11.23 0 1 363

"Melegen ajánlom nektek, hogy itt ne egymással foglalkozzatok, hanem a topikom témájával, ami = 

1. az axióma rendszerek variációival 

2. a megírt tanulmányaim kritizálásával "

A topikodnak semmi köze sincs az új fizikához. 

Vagyis neked kellene elvinni innen a topikodat. 

Előzmény: Bölcs Árnyék (358)
pk1 Creative Commons License 2024.11.22 0 0 362

Csak Ön után, Kedves Bátyám.

Előzmény: destrukt (360)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.11.22 0 0 361

Ha azonnal nem hagyjátok abba, akkor azonnal kitiltatlak innen kettőtöket ! - majd szórakozhatok Szuper Fizikussal és a majdani könyvein . 

Előzmény: destrukt (360)
destrukt Creative Commons License 2024.11.22 -2 0 360

Nem sikerül megoldani?

Hány évesnek látszik egy 40 éves ember 10 fényév távolságból?

Előzmény: pk1 (359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!