"Egyre több jel utal arra, hogy a nápolyi Flegrei-mezők veszedelmes szupervulkánja lassan felébred. A tudósok szerint a tűzhányó gázkibocsátása drasztikusan nőtt az utóbbi években. Ha a szupervulkán kitör, óriási veszélybe kerülhet egész Európa. Bár a helyzet összetett, és egyelőre nem feltétlenül kell robbanástól tartani, nem árt résen lenni."
Hát mégis miféle tudósok ezek ?
Rendszeresen megmérik a vulkán gázkibocsátását, és ha veszélyesen növekszik a vulkán gázkibocsátása, akkor azt harsogják, hogy a tudósok szerint növekedett a vulkán gázkibocsátása !
Most spamoljam megint magam ?
Isten bizony mi lesz akkor, ha az éjszaka közepén és -10 fokban fog kitörni ? - de erről is írtam sok hónappal ezelőtt, de csak nevettek rajtam a veteránok .
"Európai szuper-vulkán fenyegethet 700 km-re Magyarországtól, megszólaltak a kutatók !"
Ugyan már, majd a politikailag befolyásolt állai kutatók fogják ijesztgetni a népet ! Ők csak akkor tesznek ilyet, ha már nagy a baj ! Gondoljatok a cunami körüli botrányra is !
Ja hogy most a ők mondják, hogy ki fog törni a Kampi Flegrei ?
"A SZAKEMBEREK SZERINT A HELYZET SZUPERVULKÁNI AKTIVITÁSSAL FENYEGET,"
Ugyan már, félével ezelőtt, amikor én állítottam ugyanezt, akkor ők leamatőröztek engem és másokat is !
Most nincs hírértéke annak, hogy a Kampi Flegrei ki fog törni !
Én 55 éves vagyok . Értek a fizikához: túl közel van hozzánk az az Olasz szuper-vulkán ! De elég csak a NET-en - Wikipédiaán, YouTubeén - utána olvasgatni, magad is beláthatod !
Én nem vagyok jós, én tudományos alapon jeleztem előre, hogy a Campi Flegrei szuper-vulkán besorolású vulkán hamarosan való kitörését, de emiatt kitiltottatok az Index : tudomány fórum csoportból !
De most fáj a májam környéke, nincs az a szuper-vulkán, ami most érdekelni tudna a jobboldali hasfájásomon kívül ♥
Mérd meg, hogy milyen sebességgel melegszik fel, és csinálj róla függvény grafikont ! /:
Csinálj egy 1 db pohár vizes ilyet,
és csinálj később egy 2 db pohár ilyet egymás mellet de 1 db mikrohullámú sütőben ,
és csinálj később egy egy-egy db pohár ilyet egymás mellet egy-egy mikrohullámú sütőben ,
x ezt távoli, és ezt közeli mikrohullámú sütőkkel is csináld meg ,
igyekezz minél pontosabban mérni !
Azért kell ezt vízzel csinálni, mert hogy ha más anyaggal próbálod ugyan ezt az eljárásomat, akkor annak az eredményét viszonyíthatod a volt vizes grafikonodhoz !
Akkor legalább az egyikkel fizikai kísérleteket is végezhetsz ! /:
1. Néz utána az interneten, hogy alapból ne okoz balesetet .
2. Kérdezd meg a ChatGPT MI , hogy mennyire balesetveszélyes a tervezett kísérleted ! 3. Olyan kísérleteket tervez, ami nem rövidíti nagyon a mikrohullámú sütőd élettartalmát !
4. Ne hívd fel magadra az országos TEK figyelmét !
Akár hogyan is, de készíts róla felvételeket, és tedd fel ide, ill. linkeld be ide !
A gravitáció és a Higgs-mező közérthető veszélyei !
Az ad hoc tudományok polcáról !
"12. De a modern konyha sem veszélytelen !
Szinte minden városinak van mikrohullámú sütője, nem kell aggódni 1 db teljesen biztonságos, azt hiszem !
De ha két darab mikrohullámú sütőt hozunk közel egymáshoz, és valamiért konstellációba is kerülnek egymással, akkor aktiválhatják a köztük lévő kósza Higgs-fermionokat, amitől e két konyhai mikrohullámú sütő közt bizony kvantum összefonódás jön létre !
=> hmm .
Hogy ez bár ritkán, de miért lehetséges és mi az a Higgs-fermionom azt megtudhatod ebből a ChatGPT MI beszélgetésemből ! "
Van mikrohullámú sütöd, esetleg két ilyened van ;kattints a linkemre mielőtt bekapcsolnád őket ♥
Én nem bánnám ha visszahelyeznék a tudományok topik csoportba, de nem rajtam múlik !
Két fajta új fizika van: 1. új fizika és új 2. meta-fizika ! Amit ti műveltek az az új meta-fizika, annak is az unalmasabb változata ! Amit meg én művelek az az igazi fizika, egyfajta apokrif akadémikusi fizika !
Egyébként a ChatGPT MI 13:25 óráig szüneteltet nekem, de majdnem a végére értem a legújabb tanulmányomnak-beszélgetésemnek vele, ezért nézetek be ide úgy 14:00-15:00 között, addigra meg kellene lennie !
Mellékesen ad egy lehetséges magyarázatot: a gömb-villámokra, és a Philadelphiai kísérletre ! Már most is előfordul, hogy hol ezt meg hol azt nem találom a szobámban !