Nemsoká jön Kurtz, Merkel is bejelentkezett, a napokban Trump tette tiszteletét telefonon...
Izé... Az ellenzék veszi az adást, hogy szinte SEMMI nem jött be, amivel a kormányt fikázzák?
Most azzal rémiszgetnek, hogy bojkottálják az EU-s választásokat.
Akkormostmárténylegigazán ez lesz a nyerő stratégia?
Orbánt a saját ELLENZÉKÉTŐL szigetelik el?
Majd elmagyarázza Putyinnak, hogy kiragadták a szövegkörnyezeteből, különben is fordítási hiba volt, és a titkára is felületesen mondta el neki, hogy mit ír alá, de utána szóban módosították, csak most ezt a többiek nem merik bevallani, ő meg nem akar kellemetlenkedni nekik.
Valahogy úgy, ahogy Karinthymegírta:
"Hát fizikából már novemberben feleltem, kérdezte a Föld mozgását, s én mondtam, hogy a Nap körül és ellipszis-alakú pályán, melynek egyik gyújtópontjában a Nap van, és ez a Newton érdeme. De akkor a mellettem ülő fiúval összetévesztett, akinek háromnegyede van a fizikából, és nekem írta be véletlenül. Akkor szóltam, a tanári kar megnézte a noteszt, mondta, hogy tényleg a Csekonics helyett írta be véletlenül, de ezt most már nem lehet kiigazítani, mert ebből neki a kormánynál kellemetlenségei támadnak, nagyon kért, hogy ne firtassam a dolgot most egyelőre, és tegyem meg neki, hogy most egyezzem bele a hármasba, év végére kijavítja jelesre, és nem is kell felelni a következő félévben"
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Karmelita kolostorban fogadja Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi államfőt;
a hivatalos tárgyalások kiemelt témája az illegális migráció elleni küzdelem - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Orbán Viktor és Abdel-Fattáh esz-Szíszi megbeszélésén a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlesztéséről is szó lesz, de kiemelt hangsúlyt kap a migrációs válsághelyzet is - közölte a sajtófőnök.
Más ürüléket is felszínre segített, a jóformán írástudatlan, szerintem maoistának nevelt Kövér.A zsidó, korábban nyilas, most "demokrata" Jakabot. Ez régi hagyomány náluk, mint Lovas, aki állítólag öngyilkos lett. Érteledmszerűen ez az izraelita vallásban is főbűn,de megadom neki a lehetőséget, hjogy lelkiismeret.
Egyik sem náci, 1 kivételével - a görög Arany Hajnalt, vagy estét -nem érdemes foglakozni velük - betiltották, csak elmebetegek. Le Pen csúnyán cumizott a franciaországi helyhatósági
úválasztáson. A néppárti repulikánusok törtek előre, mivel Macron is szívott. Az 1 kivétel, a Fidesz, az amit a bolsevik családból származó, teljesen őrült és köteles beszédével államcsődöt okozó kormányokat elősegítő Kövér jogosan mondta Csurka dolgozatáról- tiszta náci alapvetés. A többi viccpárt.