Egy tök megbízható oldalra is kerülhet fel vírusos anyag (lásd újonnan a Google Play pl.). Csak úgy direkt nem szokás vírust pakolgatni torrent oldalakra, de azért érdemes minden letöltött fájlt átnézetni vírusírtóval (bár általában ezek automatikusan riasztanak, ha vírust találnak a gépen).
Egyébként az ilyen oldalak fennrtartóit egyáltalán nem szokták érdekelni a szerzői jogok. Nem véletlenül költözik napról napra más szerverre a piratebay, és nem véletlenül van több ilyen oldalnak a fenntartója szökésben. Filmektől kedzve játékokon át a több szászezres programokig mindent felraknak ezekre az oldalakra a user-ek, és általában nem szokták ezeket letörölni az adminok.
Persze nem azért csinálják ezeket az oldalakat, hogy jól kiszúrjanak a különböző fejlesztőkkel és tulajdonosokkal (bár rájuk férne; hihetetlen, hogy például a zenei kiadók hisztiznek folyton, hogy ez meg az hány száz dolláros kárt okozott nekik, miközben dollármilliárdokat szakítanak egy-egy előadó számán). A célja ezeknek az oldalaknak (mint megannyi más fájlmegosztónak meg online áruháznak...stb) általában az, hogy odacsalják az embereket, és azok bámulják a reklámokkal töltött oldalt, majd megkapják a reklámok után a díjakat.
Ha ehhez az kell, hogy illegális tartalommal tömjék meg az oldalt, az pont hidegen hagyja az oldalak fejlesztőit, fenntartóit.
Egyébként egyes felmérések szerint különböző programoknak jót tesznek a torrent oldalak, mivel azok által az emberek kipróbálják a programot, majd ha tetszik nekik, megveszik. :)
Bizonyára a torrent oldalaknak a fenntartóinak sem érdekük, hogy a letöltők olyan visszajelzéseket küldejenek nekik miszerint kár lett nekik okozva. Igaz a felhasználási feltételekben a legtöbb helyen szerepel, hogy felelőséget nem válalnak mert elsősorban nekem az érdekem, hogy megvédjem a gépet és ne szedjek le akármit.
Ezt a torrent oldalt nem ismerem, de pl. nCore vagy bitHUmen-t igen, és én is innen szedett dolgokat használok....most volt csak egy játék, amit igazán leolcsóztak, névszerint az Euro Truck Simulator 2, ami annyira olcsó volt, és olyan sokat játszom vele, hogy nem sajnáltam rá a pénzt és megvettem eredetiben online :)
Szerintetek ha torrent oldalakról töltök programokat/ windows-t ezek mennyire megbízhatóak? Azaz nem lettek-e szándékosan hibásan feltöltve vagy valami kiskapu nincs-e bennük elrejtve netán valaki pluszba rakott hozzá vírust. Vagy azért ezek a torrent oldalak megbízhatóak. itt van egy példának http://torrent.swz.hu/
Voltam mobilról az opera honlapján mindenhová el lehetett jutni csak oda nem ahol van a program elérhetősége. Le tudom tölteni számítógépről és áttenni mobilra vagy mobilról kell leszedni?
Szerintetek egy két évvel ezelőtti mobilra lehet letölteni vagy internet expolert vagy opera mini böngészőt? Bár ahogyan elnéztem opera mini létezik csak nem tudtam leszedni eddig.....
Amerikai diákok vs. Európa vaktérkép. Én a magam részéről sikernek könyvelem el, hogy egész sokan tudták, hol van Magyarország, legalább környéklileg (bár az olyan válaszok, hogy Farmok meg "Középfölde", azért ezek sem gyengék :DDD).
Direkt egy olyat választottam, amin nevetni is lehet (persze csak ha vagy értesz angolul, vagy feltűnik, hogy a karakternek hirtelen kitörik a háta :D)
Számos szimulátor létez és kiegészítő hozzá ami már szinte a valóság élményét kelti. Szeintetek képes lesz az ember olyan szimulációt alkotni ami a star trek sorozatokban szokott lenni?
Hát nem tudom, nekem elsőre nagyon látszott, hogy szerkesztett. Mondom, a magas résznél felvett anyagon nagyon látszik, de ahogyan másznak fel az elején, már látszik, hogy olyan, mint ha a többiek valami kötélre lennének függesztve vagy nem is tudom. Az a bedőlés meg valami iszonyatos :D
Többször megnéztem és tényleg valóban ügyesen összevágott oly szinten, hogy el is hihető első látásra, bár azért az fura volt, hogy a többi sávbaan meg úsztak az emberkék ők meg építették a tornyot :-)
A japán kultúrában és viselkedésben tényleg van néhány nagyon beteg dolog, de erről a videóról lerí, hogy kamu. Főleg amikor a magasabbakat mutatják - na ott nagyon látszik, hogy a háttér vetített.
Mivel nem ugyanarról a cégről beszélünk, szerintem az ARC-nek (vagy nevezzük bárminek) nincsen érdekeltsége abban, hogy egy más cég korábbi buszát fejlessze tovább, ehelyett inkább a saját tervezésű buszaira húzza rá ezt a márkát.
Bár még mindig jobb, mint hogy a Credo megvette a cseh SOR-tól egy busz licenszét, és azt gyártotta hosszú éveken keresztül, kisebb-nagyobb módosításokkal (EC, BC és hasonló típuscsaládok), és akkor rányomják, hogy ez a magyar busz...
Én nekem ami átmenetnek tekintendő és újra is lehetne gondolni az az Ikarus 417-es. Az ARC-nek sincsen nagyon csicsás vonásai illetve a Volvóknak sem. Az új volvókban fel lehet fedezni a régi vonásokat is. Ilyet lazán lehetne Ikarussal is csinálni.
Szerintem az a buszcsalád nem érdemli meg az Ikarus nevet...
Persze jogilag az, de az én (és sok ember) szememben attól, hogy megvette a nevét, még nem lesz ténylegesen köze az Ikarushoz, pusztán jogilag - nem ugyanott, nem ugyanúgy, nem ugyanazokkal a tervezőkkel, teljesen más vonalon megy az egész. Persze ha tudnának egy sikeres típuscsaládot összehozni, amiből elkelne néhány itthon, örülnék én is, de én nem nevezném az Ikarus-ARC-t az Ikarus valódi utódcégének.
Egyébként olyan arculatot, ami egy kicsit is emlékeztet a régebbiekre, nem nagyon lehet csinálni, mert az már nem állná meg a helyét a mai világban.
Az Ikarus arc család szép fejlesztése napjainkban, de inkább hasonlít Volvóra mint Ikarusra. Szerintetek hogyan nézne ki az új Ikarus? Célszerű lenne olyan modell aminek modern a stílusa, de egyben felismerhető a régi klasszikus vonások. Ki hogyan képzelné el az új Ikarust?
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg a javított verzió. Sok olyan rész van ahol csak a főúton mentek végig én kíváncsi lennék olyan településekre is ahol nem csak a főúton jártak...........