Tarlos Istvan, Obuda fuggetlen polgarmestere az FIDESZ, MDF, Obudai Civis akarmi, stb tamogatasaval indul. Tarlos Istvant mar 90-ben is tamogatta egy polgari part, a Fidesz (Csak ok meg nem tudtak, hogy polgariak) :)))
A mi Pityunk rossz lora tett, csak 2x annyi szavazatra van szuksege, mint amennyit szerzett. A polgarmester valasztaskor kapott szavazatokat most is megkapta, csak eppen a 80 %-os reszvetel miatt, ez csak 30 %-ra volt eleg. Kivancsi leszek, hogy polgarmesternek egyaltalan megvalasztjak-e.
Én annak örülnék ha Tarlós nyerne.
CSak arra akartam célozni hogy a nyugdijasok
között sok az MSZP s.Akiknek elég
annyit mondani hogy Happy end meg bánya
és akkor megvan a pletyka téma két évre
eervin lehet félreerthettel, en nagyon orulnek neki ha a nyugdijasok Tarlost leszavaznak, igaz nekem Tarlossal, mint polgarmesterrel nincs semmi problemam, ha meggondolja magat, es osszes az onkormanyzati valasztasokon ismet fuggetlenkent indul, akkor hajlando is lennek ra szavazni, de igy hogy a szavazatommal a FIDESZ-t tamogatnam, hat ezt sajnos nem tudom megtenni...
Fidesz tul sok kart okozott szemely szerint nekem is, ahoz hogy en a szavazatommal tamogassam...
PEti!Sajnos a választók nem tudják hogy
a kerület 94-98 között egy fillért nem
kapott.A Sok nyugdijas lehet hogy lesza
vazza a Tarlóst!Bárcsak ne igy lenne..
Tévedsz. A "független jelölt" és a "pártonkívüli" két teljesen különböző dolog. Az MSZP, a Fidesz, az SZDSZ, a MIÉP nem támogat egyetlen független jelöltet sem. Még Óbudán sem.
Azt Tarlós tudja, miért tesz úgy, mintha nem Fidesz-MDF jelölt volna, és azt a Fidesz meg az MDF tudja, miért hagyja ezt.
Ezt hívják politikai analfabétizmusnak.
Minden párt támogat független jelölteket.
Minden párt frakciójában vannak olyanok, akik nem párttagok.
Sőt.
Olyan párt is van, amelynek még a miniszterelnök jelöltje sem párttag!
Jóreggelt!
Szerintem nagyon szoros lesz a verseny, valo igaz hogy a fidesznek szavazotak hozhat hogy Tarlóst inditja, azt meg pontosan nem lehet megbecsulni hogy mennyit, es azt is figyelembe kell venni, hogy az elmult 2 valasztasok soran MSZP-s kepviselo jutott a 3.vk a parlamentbe.
ezt azert ne vedd kp-nek, en itt lakok Obudan es eleg sok emberrel talalkoztam mar akinek nagyon elege van ebbol amit a fidesz muvel....
Éshat a valasztasi papiron nem az lesz, hogy fuggetlen... jo igaz a fele csak azt fogja latni hogy Tarlós, de a masik ....
Jah es megegy, polgarmesterkent én is ra szavaztam, mert akkor meg fuggetlen volt, es nem volt vele semmi bajom, ugyan nem csinalt semmi extrat, de nem is hibazott tul nagyokat...
Hibazni csak egyszer hibazott, MOST AMIKOR A FIDESZ SZINEIBE INDUL.... Dehat ezt sejtheti o is, hisz nem meri nyiltan felvallalni hogy FIDESZES!
Semmi kivetnivalót nem találok benne, hogy 90-ben SZDSZ-es volt. Akkoriban a szadesz még antikommunista pártnak mutatta magát, sok embert megtévesztettetek.
csak egy érdekelne, hogy Tarlós miert fuggetlenkent hirdeti magat, es miert csak kis betukkel a lap aljan jelenik meg hogy a fidesz is tamogatja ot... TALÁN SZEGYENLI HOGY FIDESZES SZINEKBE INDUL????
Egyébként érdekes Tarlós SZdsz párttag volt
90 es évek elején,de kilépett.Azóta párton-
kivűli.Jó tudni hogy Óbudán nagy a miép tá-
mogatottsága és ez sokat segithet a második
fordulóban.