Keresés

Részletes keresés

HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1257
A normál körülményeket úgy értem, hogy nem jön a csősz UCI és nem zavar ki mindenkit az erdőből. :-)
Előzmény: w.ullrichfun (1255)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1256
Vissza az ON-hoz (mielőtt Kuryuta kiteszi a szűrömet :-) ).

A csapat 2008-ban SRAM szettekkel versenyez majd, méghozzá a Red márkanévre hallgató szériával. A gyártó számára nagy siker, hogy a két nagy (Shimano és Campagnolo) elől újabb csapatot sikerült szerezniük, eddig csak a Saunier használta a termékeiket a PT csapatok közül.
A szerelők számára mindenesetre kihívás lesz az új szállító, a Disco Shimano, az Astana Campagnolo szetteket használ, így mindenkinek egyformán új lesz a SRAM. :-)
w.ullrichfun Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1255

"Mondjuk ő normál körülmények között már nem fog GT-t nyerni."

Ezt így, pont most, azé' nem merném kijelenteni. Milyenek is azok a normál körülmények ? :)

A tavaly júniusi események óta én má' nem naon tudom, és pont a hegyeken okoztak egyesek+kettesek extra - , v + meglepetéseket. :o)

Tegyük fel, h jövőre mindenki csak tisztán indul a Giron, köztük egy erős Manuel egy jó Liquigasban ..... jó, extra utópisztikus feltételezés, de ... ???

Előzmény: HPéter1978 (1250)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1254
Ugye hogy ugye? :-)

Remélem az élvonalban marad. Így is túl sok remek bringás van parkolópályán vagy a másodosztályban. :-(
Előzmény: Törölt nick (1253)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1253
HÚ! Most, hogy mondod, nekünk tényleg múlhatatlanul szükségünk van egy szomorú szemű rablólovagra! Mit gondolsz, tud a Gianetti németül? Mert akkor már írom is a levelet:-)
Előzmény: HPéter1978 (1252)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1252
Nem tudom, de szerintem közel sem annyit, mint amit Di Luca kapott vagy amennyiért Bennatit bevásárolták. Triki nem az a sztáralkat, aki sztárgázsit kapna...

Viszont az tény, hogy személyében Köldennek olyan segítője lenne, aki egyrészt tudja mi a dolga, másrészt tudja mi a dörgés egy háromhetesen.

Hol lenne még hely Klödinek?

- természetesen maradhatna az Astanában, a Giro kiadó. Csak éppen nem hiszem, hogy ez lenne a német szíve vágya...
- AG2R: a jó Christophe helyére miért ne? Kérdés, hogy a franciák akarnak-e annyira egy esélyes menőt, hogy az német legyen...
- Bouygues: nehezen tudom elképzelni, hogy a Kékek idegen kapitánnyal induljanak.
- Caisse: szinte kizárt, bár ha Valverdét utoléri az UCI...
- Cofidis: ők inkább franciásítanak most, de egyénként is ki segítené a hegyekben?
- Credit: attól tartok Legeay inkább dőlne a kardjába...
- CSC: náluk már most a kelleténél több kapitány van, de végül is talán...
- Euskatel: A Baszkok még azt se heverték ki, hogy Davis megcélozta őket, szóval inkább nem kéne. Pedig jó erős csapata lehetne, csak hát. Modjuk ha fel tudna mutatni legalább egy baszk nagybácsit...
- Francaise des Jeux: franciák, és nincs ütőképes segítő.
- Gerolsteiner: őket viszont el tudnám képzelni. Levi óta ráférne a csapatra némi erősítés. És azért tudnának csapatot építeni mögé.
- Lampre: Miért ne? Cunegonak úgyis a Giro fontos. És jó a csapatuk.
- A Liquigast már kiveséztük.
- Milram: a tejesembereknek kéne egy jó háromhetes versenyző, no, de kit tudnának mellé rendelni?
- Lotto: Evans mellé? Cseberből vederbe lenne...
- QSI: Ők már bevásároltak. Devolder és Efimkin mellé nem tartom valószínűnek.
- Rabobank: ugyanaz, mint a Lotto. Menchov mellé nem valószínű.
- Saunier: náluk sose lehet tudni. :-) Gibo és Millar helyett egy two in one? :-) Attól függ, mire mennek az orvosok/jogászok Mayoval...
- T-Mobile: hát az érdekes fordulata lenne a világtörténelemnek...

Szóval látok lehetőségeket. A tehetsége alapján szinte bárhol lehetne kapitány. Csak hát sajna nem mindig az számít... :-(
Előzmény: Törölt nick (1251)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1251
No jó de minden időben, minden időre Tricky Beltrán?
Szégyenlem, de róla tényleg megfeledkeztem, gőzöm sincs, hogy mit keres a spanyol a liquigasban, de gondolom, nem keveset:-)
Előzmény: HPéter1978 (1250)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1250
Szerintem a liquigasnál is jó helye lenne, mert di Luca kiválásával ott se maradt jó összetett versenyző.

No és Triki Beltran smafu? :-)
Mondjuk ő normál körülmények között már nem fog GT-t nyerni.
Előzmény: Törölt nick (1249)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1249

Azért volna jó a Milram, mert ott nincs más összetett versenyző. Más kérdés, hogyan tudná őt segíteni Petacchi vonata egy háromhetes versenyen.

Szerintem a liquigasnál is jó helye lenne, mert di Luca kiválásával ott se maradt jó összetett versenyző.

De én se olvastam róla semmit azon kívül, hogy két hónapja nem kap fizetést:-(

Előzmény: HPéter1978 (1248)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1248
Alig van hír Klödenről.

Volt egy olyan info, hogy elhagyja az Astanát (esetleg a Milramért), de aztán semmi megerősítést nem olvastam.

Szóval gyakorlatilag semmi...

A Disco-Astana migrációval ő járt talán a legrosszabbul.
Elég szerencsétlen a csapataival, gyakorlatilag bárhol lehetne elsőszámú ember a képességei alapján, mégse akar összejönni neki. :-(
Előzmény: pizarro2429 (1247)
pizarro2429 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1247

van valami frissnek mondható híretek Klödenről? Utoljára a lengyel körverseny körül hallottam róla híreket.

nagyon nem tetszik így nekem az Astana...

A. Armstrong Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1246
A. Armstrong Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1245
CN: Astana riders in limbo

Riders on the Astana team are unsure of their positions after former Discovery Channel director Johan Bruyneel took over the team, bringing along nine riders to a team with 24 in the midst of a two year contract. In the Belgian newspaper La Dernière Heure, 26 year-old Belgian Igor Abakoumov expressed frustration with the management, saying that he hasn't heard whether or not the contract would be honoured or whether the team will solve its financial issues in time to gain a ProTour license.

"I have no news: [Marc] Biver is 'dead'; Bruyneel is 'dead'; the UCI was told to wait," said Abakoumov, who is hoping to have his future resolved soon so he can either take an available spot at Mitsubishi or remain on the ProTour squad. "I have a contact, it's true, but I prefer to remain in the ProTour."

Bruyneel took over managing the squad after this season's multiple cases of doping: Mathias Kessler was positive for testosterone, Eddy Mazzoleni was suspended after being named in the 'Oil for Drugs' scandal, while both Alexander Vinokourov and Andrey Kashechkin tested positive for blood doping. However, the exit of these four as well as Jose Antonio Redondo being let go for disciplinary reasons, the open spots still do not accommodate the nine riders brought in by Bruyneel: Janez Brajkovic, Alberto Contador, Vladimir Gusev, Levi Leipheimer, Benjamin Noval, Sergio Paulinho, Jose Luis Rubiera and Thomas Vaitkus as well as Chris Horner.

With the voluntary exit of Paolo Savoldelli to LPR and Guennadi Mikhailov to Mitsubishi, the team's roster is one rider above the normal team size of 30, and far above the minimum 25 required by UCI ProTour regulations. With the days counting down to the December 15 deadline for submitting contracts to the UCI, the riders are getting nervous.
e. Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1244
40 000-re büntették, nyilván nem ennyit keres egy évben. De ez sem tetszett neki, mi lett volna, ha a teljes összeget kell befizetnie?
Előzmény: HPéter1978 (1243)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1243
No, azért Signum Laudist még nem osztogatnak bűnbánásért. :-)
A jó Patrik is megjárta, nem szóltak neki, hogy nemcsak a büntetést, de bankszámláját is felezni fogják. :-)
Előzmény: oscarsevilla (1242)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1242

Gondolom amennyiben kerékpárosoknak szánta, akkor csak annyi a dolga, hogy feldob közülük pár nevet, akiket mondjuk nem kedvel, mert későn fizettek, és akkor szerencsés esetben még valami állami kitüntetést is kaphat a dopping ellenes harcban vállalt hősies helytállásáért... :)

(vagy csak én látom ezt ennyire feketén? ironiának szántam, nem gondolom azért teljesen komolyan :) )

Előzmény: HPéter1978 (1241)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1241
A jó ég tudja...
Amikor írtak a hírről, arról volt szó, hogy mindenképpen tilos volt, amit csinált, de nem mindegy, hogy kinek s mi módón szánta. Mert más tarifával honorálják a a bíróságon. :-)
Előzmény: oscarsevilla (1239)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1240
Ez a hölgy egy valóságos Lukrécia Borgia:-)
Előzmény: oscarsevilla (1239)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1239
Ja értem, valószínűleg akkor ők szedhetnek bármilyen szemcseppet, de még akár kávét is ihatnak. A növekedési hormonokról már nem is beszélve :).
Előzmény: HPéter1978 (1235)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1238

Á, ez csak akkor működik, amennyiben az illető:

1: belga. hogy flamand, vagy vallon, azt ne firtassuk :)

2: focista

3: Bosmannak hívják.

Ha az illető:

1: katalán

2: kerékpáros

3: Gutierrez a becsületes neve, akkor már bonyolultabb a dolog :)).

Mellesleg szerintem lejárt a szerződése is Buffalonak, amit a csapat egyszerűen csak nem hosszabbított meg.

Előzmény: Törölt nick (1236)
e. Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1237
Ja, már rémlik. :) Majd előveszik őt is, egy kis leülés az ügyekben semmit sem jelent. Eltűnt nem versenyzett, majd ha visszajön, újra előveszik. Szerintem Di Luca se számítson arra, hogy majd nyugodtan elversenyezget...
Előzmény: HPéter1978 (1232)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1236
És a munkaerő szabad áramlása, az smafu? Én a Gutierrez fivérek helyében már mennék is Brüsszelbe perelni:-)
Előzmény: oscarsevilla (1233)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1235
Azért volt kacifántos az ügy, mert a hölgy a saját fitness-termébe vitte a cuccost.
Az ott kondizó amatőrökre meg más szabályok vonatkoznak, mint a hivatásos versenyzőkre.

Valamiért nemis lehetett többet hallani az dologról...
Előzmény: oscarsevilla (1234)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1234
Ááá, szerintem csak a beteg nagymamának szállította őket.
Előzmény: HPéter1978 (1232)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1233
Mert ők spanyolok, az LPR meg olasz csapat. A Relax sem olaszokkal töltötte fel a keretet :)).
Előzmény: Törölt nick (1231)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1232
Az Oil of Drug ügybe keverték bele, aztán otthagyta az Astanát.
Az utolsó hír akkor volt felőle, amikor a barátnőjét, Elisa Bassot mindenféle tiltott szerek birtoklásával gyanúsították.
Előzmény: e. (1230)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1231
Jól van. legalább nem a relax lesz egyedül a pöttyös böcsületű fahrerek gyűjtőhelye:-)

(bár azt nem tudom, hogy akkor miért pont Gutierrez fivérek lettek a feketefarkú mókusok)
Előzmény: HPéter1978 (1229)
e. Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1230
Mondom én, még a végén Mazzoleni is ott köt ki. Ellene volt vmi egyébként? Mintha ő csak úgy magától távozott volna az Astanaból, vagy nem?
Előzmény: HPéter1978 (1229)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1229
Paolo már rendezkedik az új csapatban. :-)
Egy interjúban kifejtette, hogy nem lenne ellenére, ha Mazzoleni is csatlakozna az LPR-hez.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1228
Hűha. Ez durva:)
Előzmény: Törölt nick (1226)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!