Gondolom amennyiben kerékpárosoknak szánta, akkor csak annyi a dolga, hogy feldob közülük pár nevet, akiket mondjuk nem kedvel, mert későn fizettek, és akkor szerencsés esetben még valami állami kitüntetést is kaphat a dopping ellenes harcban vállalt hősies helytállásáért... :)
(vagy csak én látom ezt ennyire feketén? ironiának szántam, nem gondolom azért teljesen komolyan :) )
A jó ég tudja... Amikor írtak a hírről, arról volt szó, hogy mindenképpen tilos volt, amit csinált, de nem mindegy, hogy kinek s mi módón szánta. Mert más tarifával honorálják a a bíróságon. :-)
Ja, már rémlik. :) Majd előveszik őt is, egy kis leülés az ügyekben semmit sem jelent. Eltűnt nem versenyzett, majd ha visszajön, újra előveszik. Szerintem Di Luca se számítson arra, hogy majd nyugodtan elversenyezget...
Azért volt kacifántos az ügy, mert a hölgy a saját fitness-termébe vitte a cuccost. Az ott kondizó amatőrökre meg más szabályok vonatkoznak, mint a hivatásos versenyzőkre.
Valamiért nemis lehetett többet hallani az dologról...
Az Oil of Drug ügybe keverték bele, aztán otthagyta az Astanát. Az utolsó hír akkor volt felőle, amikor a barátnőjét, Elisa Bassot mindenféle tiltott szerek birtoklásával gyanúsították.
A szürke nekem is jobban tetszik, a másikban ollan gömböc malacka benyomást gyakorolnék rátok! Neked Osikám mindkettő klappolna, bár ismerve téged inkább a szürkét vennéd fel!