8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Szerintem is!Németh kérhetne tanácsokat Skaliczkitól.Jó eros ellenfelekkel keszultunk bevállalva hogy kikapunk.A másik ami hogy mindenkit használ akár az elso negyedóraban is.Bár az is igaz hogy itt nincs szó elso sor vagy masodik sorról.Itt egy CSAPAT van!
hatalmas grat a fiúknak, nagyon együtt volt a csapat és Skala is nagyot meccselt. Ilyés élete meccsét játszotta, Nagy Laci végre vállalkozott, Nikola, Csaszi és IT is gigantikusat játszott, Puki pedig...
Ha Gál és a balszél is rendben lett volan, 15-tel nyerünk!
KÖSZÖNÖM Lantos Gabi, rázott a hideg a közvetitésed alatt , és köszönöm a linket igy láthattam is ! hétvégén biztos hogy a tévé mellett is rádiót fogok hallgatni !
Ez elképesztő!!!! Nagy Laci végre vezér volt, de a sokat szidott Ilyés Feci húzott egy nagyot a csapaton az elején, aztán Császár is villant, ha kellett.Iváncsik Tomi nem bírt hibázni. Geri a legjobb pillanatban lőtt gólt. Puki leamortizálta Rocast. És hát elképesztően küzdöttünk, akartunk. Ilyen egységes csapat. Tényleg bárkit meg tudunk verni:-)))
Mea Culpa.Előzetesen 5-6 gólos zakót vártam.De amit ma műveltünk egy élcsapat ellen.Bravó.Csak így tovább.A kabala kedvéért a németektől is kikapunk 3 góllal:)))
Ez szenzációs volt! Egymást hergelték a fiúk! Puki, Illyés Feri és a többiek, remek napot fogtak ki! De rég láttam, így játszani a magyar válogatottat.