fenébe:( nagyon kevesen leszünk... azért örülök hogy neked legalább jó az autód, most itt úgy nézem nagyon járkál köztünk a "kaszás". először Mumtaz autója, majd Helioport szerencsétlensége... (ezúttal is sajnálom srácok a történteket, azért számoljatok be ha meglesznek a verdák, vagy valami újdonság van....) na de vissza hozzád :-) meg lett oldva az is hogy miért merült le az aksid mindig, mintha leszívná valami?
Sajnos nagyon úgy néz ki mégsem fog összejönni a tali(sógornőmék jönnek a 2 pici babával látogatóba és itt is alszanak-így nem igazán tudok dobbantani vasárnap hajnalban)..... :-((
Pedig a klímát is rendberakattam és nagyon faszán mükszik......
A gumit is cseréltem hátul,mert beleért a perembe,ha belementem 1 döccenőbe v. megpakoltam a csomit,így mostmár 205/55R16 elöl-hátul.........
Tehát az autó álom,de nem tudok ott lenni..... :-((
Képeket várok mindenképpen-jó szórakozást és az utakon vigyázzatok.....
Azért remélem Szjoco-nak sikerül a v6-al mennie és megtudjátok mi a jó.... ;-))
Ha pedig legközelebb lesz tali ott kell legyek mindenképpen,de remélem Ottó,azért elcsalod a feleséged így az enyém sem fog unatkozni..... :-)
Nos, látom én nem vagyok a listán, de úgy néz ki, hogy most nem is kerülök rá... :((( Megtörött a verda. Nem nagyon, csak belementem hátulról egy Ladába. És ha Csak ennyi lett volna, nem lett volna semmi baj, de volt vonóhorog rajta... Nem történt nagy baj: Haverokkal lekaptuk a borítást, ami szinte sérülésmentes, de a hűtő felső kifolyója elrepedt, illetve a keresztben felrakott vas izé (lökhárító-vas?) megrogyott. Lábon ment szervizig az ótó. Ez van, szorri.
Én most nem tudok menni a találkozóra,mert dolgozni vagyok!Hiába vasárnap, de beosztott vagyok a helyi MOL töltőállomáson.De küldök jókívánságokat, szép napot, és kevés "vasárnapi autóst"!
A Corsába elektronikus gázpedálra csináltam. Indexkar, kuplungkapcsoló, bekábelezés, programozás. Itt az ECU tudja a tempomat funkciókat, csak engedélyezni kell.
Bowdenes Vectrában ehhez képest a léptetőmotor meg a vezérlőegység kell pluszban? Annak utána lehet nézni a TIS-ben, hogy melyik modellel egyeznek még ezek az alkatrészek.
Az indexkarral az a trükk, hogy a G-Astráé megszólalásig hasonlít, de sokkal olcsóbb, mint a Vecié (újonnan állítólag 6e vs 16eFt), de két kis műanyag pöcök híján nem megy bele a Vectrába. Szivatás, pedig a csatlakozói, bekötése ugyanaz lenne, ezt leellenőriztem.
Kaptam egy tökéletes állapotú Astrába való kapcsolót, esetleg eljátszhatok vele, hogy bele lehet-e faragni a Vectrába.
Azt még nem lehet tudni. Majd olyan péntek/szombat körül derül ki kb. Az az izgi, h ha én elmegyek Fehérvárra, akkor onnan megyek kb Pestre, hacsak nem megyek haza. Ha vonattal megyek, akkor elvileg 8:47-re vagyok a vasútállomáson. De ahhoz 3/4 6-kor kéne indulnom. :S Megpróbálok autóval menni.
Nem emlékszem, hogy nyilatkoztál-e valamit, vagy tudsz-e róla, de vasárnap lesz Székesfehérváron egy találkozó, 9-10 körül találkozunk a fiúkkal. Ha jönnél, vagy ha nem, mond meg, számítsunk-e rád? Bp-en merrefelé laksz, csak hogy az új térképen? Tényleg, láttad már? :D
Az egész ott kezdődik, h bowdenes a motor. Namármost kell egy léptetőmotor, kell egy indexkar. Meg kell nézni, h be van-e kábelezve az autó. Ha nincs, az szívás, mert akkor az is kell. Kérdés, hogy van külön vezérlőegység, vagy az a léptetőmotorba van integrálva? És hogy az Omegáé mennyiben azonos és mennyiben tér el?
Éreklődnék hogy egy havernak szüksége lenne egy vezetőülésre.A régi széttőrt alatta.A színe szürkés alapon halvány minták benne...1996 os autó.Esetleg ha valaki tudna egy szép állapotban lévőt,kérem üzenjetek
Egyébként múltkor mentem haza a 6-oson, igaz, csütörtökön 7 körül. Campónától 1,5 óra alatt Baján voltam, 140-nél jobban sehol sem mentem. Alig van lakott terület, az út is nagyon jó, csak sok az emelkedő. és mivel nem volt nagy forgalom, és nincs sok lakott terület, a fogyasztás jobb lett,mint amikor jöttem fel előtte vasárnap az 51-esen. Összehasonlításképp egy ezressel olcsóbban jöttem ki. 51: 5000,- 6-os+M9+51: 4000,- Megéri elgondolkodni rajta.....