Szép:) Csak nekem egybõl az ugrott be, hogy ha valaki meglátja, akkor az lesz az elsõ gondolata, hogy a mazdák biztos ilyen bizonytalanok, szét akarnak esni, le akar róluk potyogni a felirat is :)) Bár ennek most semmi értelme, csak így éjfél környékén ez jött :)
Te is láthattál lámpa nélkül félig törten szaladgáló autósokat. Szerintem felveszed a jobbik ruhád és a jobbik mosolyod és egy csendes időszakban, világosban átslisszolsz. A szervet meg megdumálod ha megállít.
Most olvastam vissza, akkor nehany szo a Mx-3 V6-rol. Motorikusan nekem meg semmi problemam nem volt a kocsival, jelenleg 108e km van benne, ebbol en 20e-t raktam bele. Amire szamithatsz, hogy a futomuben az alkatreszek gyorsan amortizalodnak, koszonhetoen a jo pesti utaknak a kemenyre hangolt futomunek es a 205-os gumiknak. Viszont hegyi, kanyargos utakon nagyon jo vezetni, a kanyarokat nagyon kedveli. Kb. ket szemelynek kenyelmes, de azert hatul is elfer rovidebb tavon ket ember aranylag kenyelmesen. A csomagtarto aranylag nagy, es a hatso ulesek eloredonhetoek. Tipushibarol nem nagyon tudok, amire szerintem erdemes odafigyelni, hogy a kerekcsapagyak, lengokarok, stabilizatorok rendben legyenek. Az alkatresz nem olcso hozza, de utangyartottan gyakorlatilag minden kaphato. Ha van kerdesed, akkor szivesen valaszolok. (ha tudok :))
Az kemény.. :)
De én nem szólok semmit mert ugyanigy jártam a nyáron, ki is fröcskölte a nagy nyomás rendesen az olajat. Még hónapok múlva csorgott az olaj a motorháztetöböl:(
Persze a sapkát meg a blokkra szoktam tenni jó szokásomhoz hiven, igy mikor legközelebb kinyitottam nem volt ott. Pánik hegyek.. de aztán meg találtam egy kábel kötegen fenn akadva.. :)
Imádom a mazdit hogy azért ö még figyel ha én nagyon hülye is vagyok. :))
Azóta 2x -er is megnézem után töltés kor hogy vissza tekertem e..
pigmy
nekem semennyi idom nincs soha, 6korul lehetne, de a faszom se fog sotetben egot cserelni:) esoben hidegben.
bar vegulis lemehetunk a mom parkoloba:)
McFart: és mikor szeretnél égõt cserélni? Idõm mint a tenger :))
SyL: köszi a számot. Lehet, hogy van egy elkallódott motorjuk?:)
Ja, amúgy most jöttem hazafele a városban, aztán feltûnt, hogy valami füstszerûség gomolyog a motorháztetõ alól. Azt hittem, hogy csak az amúgy is rossz kipufogótömítésem ereszt mégjobban, de aztán felnyitva a motorháztetõt rá kellett jönnöm, hogy 5 nappal ezelõtt elfelejtettem visszacsavarni az olajbeöntõ nyílás fedelét :))) De most legalább nem fog rozsdásodni a motortér :))
pigmy ugyis igerte hogy segit majd egt cserelni a muszarfalban, ugyhogy beallunk a fehervari-andor ucca sarkan levo autosbolt ele, oszt szerelunk meg pofazunk egy oracskat. utana meg tankolunk szaboze kedvenc kutjanal.
Meg az elözöbe volt 4WD -is :D igaz hogy házilag lett átalakitva:))
Csak kicsit visszafogta a 2.2i -t, de a kanyarba, meg télen nagyon ott volt... :)
Pigmy:
Találtam egy vidéki(Kecskemét) bontós srácot, elég emberinek tünnek az árai. pl.GD-s váltó, 25-30 körül stb..
Ha mégis hü maradnál, és megszánnád a gépet, felujitanád.. :)
06209931688
Már azon is gondolkodtam hogy 150 körül veszek egy töröttet, kivonom, alk. raktárnak..
Mert nekem annyira bejön ez a gép, úgy fomailag, mint, belsö hangulatában, teljesitményre, full extra, meg már hozzám is nött..:)