Na, most, hogy Te is írtál ide, így elég félreérthető... Én rumcájsz miatt írtam a hsz.-t, nem a Te előző hozzászólásodra reagálva... De minek is magyarázkodom, még a végén valaki kinyomja a szemem...
Cm! Jópofa ez a verzió is, röhögtem is rajta, mert szeretem a humort, és sajnos ma nagyon aktuális igazság magva is van.
Mindezek ellenére az eredeti reklámot is nagyon szeretjük családommal, barátaimmal együtt. Szeretnénk, ha az abban foglaltakat politikai vezetőink, akiket mellesleg arra választottunk, hogy minket, a lassan ALIG tízmillió magyart /és nem csak ennek töredékét képviselő, ilyen-olyan párt híveit/ képviseljék. Arra, hogy ha ekkora baj van a világban, akkor oldják meg az ország érdekeit figyelembe véve, a legjobb tudásuk szerint. Nem lehet mindig mindenkinek a kedvében járni, de könyörgöm, ne mindig rólunk húzzanak le újabb és újabb bőrt, mert lehet, az már a türelmünkkel együtt elfogyott. Nekik még van bőr a képükön, hát kicsit áldozzanak ők is.
Mindezek tükrében az eredeti reklám összhangulatában számomra nagyon kedves, és arra ösztönöz, hogy igenis maradjak magyar, és ha háborúk, és idegen igák alatt fent tudott maradni a nép, hát maradjon meg még Isten akaratából, a negatív felhangok ellenére is ez az ország egy-két ezer évig.
Márk (és tesója Donát), az RBD vezéreiként szeretnék fenntartani az igazi, kőkemény ultra vonalat, míg a jégkorongot szerető fehérváriak nem szégyenlik megtapsolni az Újpestet, ha éppen erőn felül, győznek a lilák a Volán otthonában.
Nincs felvett devizahitelem,hitelre vett plazmatévém és béemvém. anyámékkal élek,és talán megöröklöm,ha nem vezetik be az ingatlanadót. a világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem,mégis sokan felkapták a fejüket Londonban arra hogy:a jó k...a... te fakezű barom!!! a keresztnevem megelőzi a vezetéknevem és így külföldi fórumokban hülyén is néz ki. büszkén gondolok a becsületes adófizető állampolgárokra,akik eltakarítanak a kutyájuk után,akik jeggyel utaznak BKV-n,az ingyen túlórázó egészségügyi dolgozókra,az éhbérért dolgozó tűzoltókra,postásokra. szeretem a téliszalámit,az unikumot,és a tankcsapdát. adócsalásban mi vagyunk a királyok,és igenis nálunk van az egyik legnagyobb államháztartási hiány.
Szerintem sem itt kellene erről beszélni.Itt közös hobbiról beszélünk,a pókerről.Ne vigyük már ebbe az oldalba is bele a rasszizmust.Nem tudhatod ,hogy a különböző nevek alatt kik játszanak,ne sértsünk meg senkit ilyennel.Ha például én a kisebbséghez tartoznék,már le sem ülnél velem egy asztalhoz játszani more?:D
Csak 1-2 napig kéne megfigyelnem minden meccset ezekben a bajnokságokban... Simán tudnék egy 3-400 oldalas könyvet írni belőle, hogy hogyan nem szabad játszani :D
SOPRONI REKLÁM KICSIT MÁSKÉPP: ami sajnos igaz is...
"....Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. - A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló”. - Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. - Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. - Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. - Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. - Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai... - Magyarország, én benépesítelek!"