Olyan problémám akadt, hogy sajnos az én vectrám a nap 24 órájában a szabad ég alatt van és a mai hőség hatására a hátsó szélvédőn a pótféklámpát tartó felület meglazult és a ragasztó "elengedett". Most a pótféklámpám ott lóg hátul :-).
A kérdésem az volna, hogy pillanatragasztóval visszaragaszthatnám-e szerintetek vagy valami más speckó rögzítő kellene??
Nekem sincs most csajom most mivel két héttel ezelőtt vége lett a dolognak! Én elvileg SzJocot hoznám ha nem tud kocsival jönni de eddig még nem jelzett vissza hogy mi a helyzet vele és a gépsárkánnyal!
Új felállás: Most az a kérdés, hogy megyek-e, mert az egyetemen keresztülhúzták a számításaimat! :( Ha megyek, ami eddig olyan 75-80%, akkor kocsival, de csak kb 12-13 óráig maradok. Tudom, hogy nem sok, de ez van. Joci, mikor akarsz indulni Sárbogárdról, mikorra érjek oda (ha megyek)? Nekem kb 1,5 óra az út útvonaltervező szerint, azaz max olyan 1óra 20 perc. :)
Mivel nekem jelenleg nincs barátnőm (és ha lenne sem valószinű hogy nagyon érdeklődne egy ilyen autós tali iránt), cserébe lehet hogy hozom magammal 1 haveromat, had lásson pár igazi gépsárkányt holnap :-)
VeciV6: szerintem is gyere, mondjuk 9kor el tudsz indulni és ésszel végigjössz autópályán délre bőven ott vagy, szerintem mindenki megvárna téged, te vagy a fórum egyik alappillére!
Na emberek. Úgy néz ki, hogy megyünk vasárnap. Fater-Muter-Kinder. Csak a lányom nem jön.
VeciV6: Ne gondold már, hogy fél óra lesz az egész. Bakker. Ha mondod, hogy jösz, csak később, én biz isten megvárlak. Há direkt miattad került ilyen időpontra a találkozó. Nem jösz, átrepülök egy B2-sel és lebombázlak V6-ostul. :-D
Mintha ikrek lennénk! 2000 évjáratú 2.0 X20DTH motorral szerelt légkondis csoda. A légkondim nem ment meg istennek hála. Nekem mondjuk "csak" a vízhűtő és a vízhűtő ventillátor kerete ment el, de rossz álom. Ma lett meg minden: új hűtő 31 ért, új eredeti GM keret a ventihez -szintén zenész- 32 ért. Lökhárító vas izé 4500-ért. Műanyagos heggesztés 4-5000ért. Még nincs kész, csak hétfőn lesz meg. És ki kéne huzatni a bal és jobb oldalon a vasat felfogató pontokat, de valszeg megcsinálom még most a hétvégén. A munka nagyja megvan, autó lábán megy már, de egy rossz álom...
Nem,sajnos úgy alakult nem tudok menni,mert a feleségem testvéréék jönnek 2 pici gyerekkel és itt is alszanak,ráadásul reggel 8-ra kell őket az állomásra vinni.... :-(( Utánna pedig kár elindulnom,mert az a közel 400km oda nem teljesíthető a magyar utakon 1.5-2 óra alatt(sajna nem Német.o.)
Képeket majd várok..... Én is megpróbálok párat csinálni,mert a nyári szettel picit szebb lett..... Tegnap is jólesett ,mikor a Shell kúton a kutas azt kérdezte,hogy ez kb.1.5-1.8misi között mozog..... :-DD Annyiért már C-s vekit veszünk....
Kérnék egy kis segítséget,ha valakinek van ötlete szivesen venném a segítséget!
Tört a Vectra eleje és oda lett a vízhűtő a légkondihűtő a keretekkel és a ventillátorokkal együtt.Nem nagyon találok pótlást helyettük . A kocsi B Vectra 2.0
jah szóval kapott a mélyládát akkor is kraftot mikor nem szólt a rádió:) értem így már. erősitóket úgy szokták bekötni hogy egy megszakitó kapcsolót kötnek be eléje az áramkörbe. egy 400-500 wattos erősitő bizony tudja szopni az áramot rendesen:)) haverom astrájába fejlesztgette a hangcuccot elég szépen, aztán este mikor felkúrja a zenét minden basszusra villognak a lámpái :))) akar is most venni 1 kondenzátort hogy ez megszűnjön
Kiderült semmi baja az akkunak,generátornak,fesszabnak,hanem az un. szaki nagyon szarul kötötte be a szubcsövet .....Állandó feszültség alatt volt a rendszer,de annyira hogy 1 új akksi 2-3 napot bír és vissza sem tölti.....
Szal áramtalanítva lett ezen része és azóta álom és remélhetőleg a holnapi nap folyamán rendesen bekötik.....