A piros x által nem derül ki, hogy kivel állunk szemben. Egy szép jelvény pedig valószínűleg elvenné az erőszakoskodó kedvét a további mocskolódástól. Úgy működne, mint a kitiltás. Lehet kapni egy napra, egy hétre, örökre.
A Bors beszámolója szerint májusban első fokon kiskorú veszélyeztetése miatt három év szabadságvesztésre ítélte a bíróság Sz. Mihály Zoltánt, ma délelőtt a Fővárosi Törvényszéken, a másodfokú eljárás során jogerősen két évre mérsékelték a büntetését.
Ideje lassan összecsomagolnod, és menekülnöd, mert ha teljesül a brüsszeliták álma, rövidesen befellegzik nemcsak a feminimalistáknak, de az emancipunciságnak is.
A Korán többször említi a nők és a férfiak jogait, a férfit eleve felsőbbrendűnek tartva. Szó szerint: a férfiak felette állnak a nőknek. Miért? Mert Allah így akarja. Delikátesz gyakorló feministáknak, 4. szúra, 34. rész: „A jóravaló asszonyok engedelmesek.” Bizonyos esetekben a férfi megverheti, sőt megölheti a nőt. Utóbbit nem a Korán javasolja, legföljebb szokásjog Pakisztántól Angliáig.
A fénykép és a plakát is a szexuális zaklatás eszköze.
Sokszor éltem át én is szexuális zaklatást női dominanciájú helyiségekben. Mindenféle hányinger énekes, filmsztár és sportcsillag pasi képe volt kitéve a falakra meg az asztalokra. Némelyik félmeztelen vagy fürdőnadrágos volt!
A férfiakat is meg kellene védeni a zaklatástól! Az ilyen inzultusok hosszan tartó lelki traumát okozhatnak a férfiaknak!
Most tudtam meg a tevekettobol hogy az is szekszualis zaklatas ha felmeztelen nokkep ppkatozzak ki a munkahelyet, mar szvsz ez leginkabb a terfioltozokre jellemzo. Ez gondolom az utcara is ervenyes. Unnepelyesen bejelentem hogy engem ot evig folyamatosan zaklsttak szexualisan a Kalvin teren a tuzfalra festett felmeztelen novel, aki sajnalaos modoneppen hattal allt es evtizefek alatt se fordult meg a felzaklatottak megnyugtatasara.
Hayajj, de még hogy! Az úgy mocskolódott és személyeskedett, több ideokádását ki is moderálták. Most meg á-m néven úgy tesz, mintha ő lenne a verbális agresszió szegény ártatlan áldozata...
Ha beteszed, mi is betesszük a közvetlen utána lévőt, miszerint a nők pozitív diszkriminációja nem számít a förmedvény értelmében megkülönböztetésnek. Ezredszer is akár...
Sőt, szerintem én voltam az első, aki felemelte a hangját a fórumon zajló verbális erőszak ellen. Vagy az szerinted nem számít? Az okés, az mehet?
Én örülnék, ha nem ez menne a fórumon vagy legalábbis nem ennyire öncélúan és túlpörgetve, de nem tudok mit tenni ebben az ügyben.
Pedig szerintem lehetne mit tenni. Kapjon minden verbális erőszakoskodó valami szép színes megkülönböztető jelzést a nickje mellé. És akkor messziről lerína, hogy na ezzel nem kell foglalkozni, mert nem normális.
Röhej, hogy az ország már aláírta. Mé nem időben szólt a sok nagyokos, hogy a megfogalmazásnál még mit kellene másképp. Így csak nevetséges vergődés ez már. Vagy nem a megfelelő embereket delegálták? Hát, talán nőket is lehetett volna küldeni.