A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
CAN-BUS inteface, vagy illesztő... de jó lenne tudni, hogy pontosan milyenre akarod cserélni. (általában ez tartozéka a fejegységeknek, az én kínai "vackomnál" legalább is az volt!
Gyári RNS315 készülékemet szeretném lecserélni egy két dines fejegységre(B7 passat). Egyik ismerősöm mondta, hogy egy átalakítóra lesz szükségem, hogy a digit klima, tolatóradar stb. is továbbra kijelezze az új fejegység. Sajnos az ismerősöm nem tudta mi a neve az átalakítónak :( Ebben kérném nálunk tapasztaltabb "szaki" segítségét :)
Továbbá tapasztalatokat is szívesen olvasok fejegység terén, mivel nem döntöttem még a típusban. Lehet navis és nem navis is kb. 120.000 ft-ig bezárólag. Az ismerősöm audiovoxot ajánlott navis verzióban, de nekem az a márka nem ismerős. (frissítés is fontos lenne és a pontosság is a navis verziónál)
Nekem lenne egy olyan problémám gyári rns510-el,hogy inditáskor csak a vw logó jelenik meg majd egy kis idő elteltével kb 20-30mp után a logó elttűnik a rádió újra indítja magát és kezdi előről.Menet közbe ki se tudom kapcsolni nemreagál semmire. Ilyenkor mi a teendő ??
Keress a neten "hivatalos" forgalmazót és vedd fel a kapcsolatot vele. Mond neki, hogy SD kártyát keresel és ha véletlenül lenne rajta valami navi progi is annak külön örülnél... ;-)
HyMav TID-7501 ez a neve magno-nak(vw passat) esetleg valaki tudja hogy erre milyen szoftver kell hogy működjön a gps? Honnan lehet beszerezni? Az elején van két darab sd kártya bemenet elméletileg az egyik az a gps sd bemenet. Köszi előre is a segìtségekért.
Üdv, nem vitorlásé volt és nem vitatkozni jöttem az oldalra. Ezt ìrta ki igen valoszìnű fordìtási hiba lesz! A kérdésem továbbra is az lenne hogy valoszìnű program hiányába nem akar müködni a gps?
...inkább a navigációs szoftverre gondol és a "Navigare necesse est..." (Hajózni kell...) mondást figyelembe véve a fordítási hiba latin eredetű lehet.
Segítségeteket kérném. Olyan problémám van, hogy vettem egy gyári vw 2 dines navigációs magnót a 2005 vw passat -ba. Van hozzá antennám is viszont maga a nav gombot ha benyomom azt írja, hogy nem talál hajózási szoftvert. Gondolom szükséges lenne egy program telepítése, de fogalmam sincs, hogy ezt honnan tudom beszerezni vagy egyáltalán tényleg ez a probléma? Kérem akinek van ötlete, hogy honnan tudom beszerezni vagy milyen program kell rá vagy ez egyáltalán a probléma az segíthetne. Köszi
Próbáljátok meg mind a ketten Imgburn vagy Nero-val megírni. Nekem is volt ilyen hogy dvd-ről felismerte a térképet de telepítés végén újból kezdte és ha megszakítod akkor ugye nincs térkép, akkor válottam ezekre az író programokra és azóta se volt ilyen gondom.
Sajnos én is ugyanezzel küzdök RNS510-el. A kötelezően használatos verberim-ra kiírt V12-es (8195/8196 egyaránt) térképek frissítése végigfut, de újra és újra előröl kezdi a telepítést. Megszakítva üres az eszköz memóriája. DVD-ről futtatva hibátlanul látja ezeket, de nem hajlandó felmásolni rendesen. Sima 1 rétegű-re kiírt 8049 1. próbára feltölthető és működik is vele. Eredeti és legfrissebb FW-el is próbáltam.
Adatok: Passat 2012 RNS510
SW: eredeti 4020, most 5269
Ha van bárkinek bármilyen 5lete, vagy tapasztalata kérem ossza meg velem!
"tartok tőle, hogy az RNS-510 után visszalépés lenne."
Egyetértek. Nekem is RNS-510 volt előtte, most már olyan mosolyogtatóan régiesnek találtam, amikor egy pár hónapja egy Superb-ben, egy hete meg egy VW Business-ben láttam... A Pro azért sokkal kidolgozottabb, kifinomultabb.