Amennyire kiábrándító volt a jobbszélünk szombaton, annyira ragyogóan kezdett ma. Aztán kicsit beleszürkült, de azért összességében elég jó eddig. Tomori nem kap annyi helyet, mint a svédektől, és Vérten sem tud annyiszor indulni. Ehelyett több területet kap Görbicz, és ki is használja. Tóth védekezésben nem rossz, a támadójátéka nullához közelít sajnos.
Néha az az érzésem, mintha illetékesék a TV-nél szándékosan azon lennének, hogyan lehetne mennél inkább háttérbe szorítani, szabotálni a kézilabda közvetítéseket.
Van némi elképzelésem, hogy miért.
Mindenesetre érdekes volt, amikor pár éve Varnus Xavér konzervműsora miatt csúsztatva adták az ETO - Fradi egyik nagyon fontos meccsét.
Lehet, hogy a csapatokat illetően tévedek, de majd valaki kijavít.
Sajnos a kosárlabdát sokkal magasabban jegyzik az mtv-nél, mint a kézit.
Jó-jó, litván-argentín + USA-Kína volt ma, míg a férfi kézi egyetlen vmire való meccsét éjjel rendezték, de akkor is le lehetett volna adni felvételről. Hozzáteszem, nekem egy orosz-izlandi sokkal többet ért volna, mint a Drímtím reinkarnálása.
Na majd egyszer én is kipróbálom ezt a módszert :)
Bár jobb lenne ha a királyi MTV az olimpia ideje alatt legalább a velünk egy csoportban levő csapatok mérkőzéseit közvetítené (mindkét félidőt) ha és amennyiben az nem ütközik más magyar vonatkozású sporteseménnyel.
De belátom azért, hogy ennek a megvalósítása biztosan nem lenne egyszerű.
Mondjuk "fapados" megoldásként én átraktam a monitor felbontását 800*600-ba, így legalább normális méretű ablakban megy a stream. Csak mást nem érdemes mellette csinálni :-)))