Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
A kiállítási helységet a délelőtt folyamán kipakoltuk. Attila felmosta a szomszéd helyiségeket de mivel ne száradt fel kb 2 óra alatt ezért nem tudtunk oda bepakolni. Javaslatom az, hogy mivel ez kb 2 órát venne igénybe azért nem szombaton az építés napján kellene végezni, hanem egy előre megbeszélt időpontban.
Köszi a képeket! Jópofa vonalvezetés, csak nekem méretben kicsit nagy lenne. Főleg egy dohányzóasztalba...) A legtetején ami a fehér hungarocellnél eltűnik vágány, az hol jön ki?
Köszönöm a beszámolót! Utat nem szabtatok az átjárós modulra? A "ledegradált" :-) megálló lassan, de készül. Majd megküldöm, hogy mekkora helyet kell kihagyni neki.
Tegnap, alighanem ott felejtettem a füzetem a klubban.
Vasárnap reggel tatabányára kell mennem 08:00-ra. Megoldható lenne, hogy a délelőtt folyamán átugorjak érte valamikor?
Köszönöm a jókívánságokat. A környezetemmel jelenleg jelbeszéddel érintkezem, mert hangom az nem nagyon van. Nekem is hiányzott a zsibongás. Gondolom azért nélkülem is haladtatok. A vágányfektetésnél a betáp madzag nem maradt le? :-)))
Szerintem a jelzett helyekre, amelyeket úgy látom, hogy kiugró sziklák, oda lehetne szórni kis füvet. Ha van akkor kopárabb, sárgásabbat, ritkásan. A jobboldali egyenes mellé is mehet még fű, az egész belső füves oldalra tennék itt ott csenevész kisebb bokrokat. Fákat meg a hátsó távoli oldalra a falhoz, illetve nagyobb bokrokat. Illetve meg gondolnám egy hegyvidéki háttér poszter felrakást is.
Próbálkozom a feltöltéssel. Még nem töltöttem itt fel semmit.
A hegy oldal még félkész de egyenlőre fogalmam sincs, hogy hogyan tovább. Növényeket, bokrokat kellene tennem rá. Ill. nem tudom, gofy valójában hol is lehet fű vagy bokor meg ilyesmi... Némi fű szóróanyagot már kipróbála rajta de nem mertem tovább menni...
Várom a véleményeket.
Juteszembe, épp beépítettem egy füstölőt (egy hete) de csak kb 3 hét mulva tudnak nekem olajat hozni. Nincs valakinek egy kevés kölcsön, hogy ki tudjam próbálni?