Látod látod én miért szítok? Nem teszem ! Most nem nekem kell válaszolni a beírásomra .Hanem aki úgy érzi akkor telefonálni vagy más módon keresni a módját . De te érted és próbálkozol. üdv doktor4
Tudom, hogy erről a balhés történetről sokkal több infód van, mint nekem-nekünk ! Velem mindkét érintett a haverságon kívül, privát dolgokban is maximálisan rendes volt! A fórumokon leírtakból, pedig az átlagolvasónak csak az jön le: egy állítás-egy tagadás!!! Az általad felhozott nagyon szomorú példával kapcsolatban csak annyi jutott eszembe, hogy szegény Hakát többen, sokszor , sőt nagyon sokszor kapacitáltuk, hogy forduljon szakemberhez!!! Így utólag egyetlen megoldás lehetett volna, és akkor valószínűleg a mai napig köztünk lenne, ha valaki fizikai erőszakot alkalmazva elcipeli a kardiológiára!!! Felvállalja valaki ennek az ódiumát?? Visszatérve a jelenhez: biztos vagyok benne hogy egyik „peres”-fél sem hajlandó meghátrálni! Mit kellene tennünk?? Összeveszni olyanokkal akiket ez idáig barátként tartottunk számon?? Egy embernek -egy a párja… megoldják!! Természetesen mindannyiunkak kötelessége/érdeke hogy ez a háborúság mielőbb, és békében befejeződjék , hogy az idei szezonban is sok szép túra napot tudjunk újra eltölteni együtt….!!! Amennyiben a konkrét konfliktus megoldására van használhatónak tűnő ötleted, természetesen számíthatsz rám!! Ezen kívül pedig valahogyan ki kellene védeni az ide nem tartózó, kárörvendő, közösségbomlasztó hozzáugatásokat!! Természetesen nem cenzúrázásra gondolok, hanem az ilyen egyéneket nézzük mán levegőnek, úgy testületileg!! Mivel ezek a kéretlen hozzászólók általában valamilyen önértékelési problémával küzdenek, (pl: apró nemi szerv, fitymaszűkület, a túlzott intellektuális tevékenységtől selymes bőr a tenyéren, feltűnési viszketegség, állandó szereplési vágy, stb..)érdeklődés híján előbb utóbb más játszóteret keresnek maguknak…. Remélem barátságunk hajóján nem üt léket ez a fránya jéghegy!!
Szeretettel ölelünk: Gyula (a villanyállat), Éva (az állat-né) a gyerekeket már nem is merem ide írni…
A Királyfiat is pusziljuk!!
Ui: Most olvasom Dottóre.V hozzászólását nagyon plasztikusan vázolta a helyzetet!!
Tisztelettel jelzem, hogy az általad nekem tulajdonított beszólást elismerem, és annak minden ódiumát vállalom,
azzal az egy ici-pici- manósapkabojtnyi kiegészítéssel : hogy az általam megválaszolt hsz.-ben a barátomat "hülye faroknak" tituláltad egy olyan helyzetben amihez közöd:SEMMI!!
Te tudod miért lett az igéret csak igéret mert én igen?? !! Nekem elmondta de már csak akkor amikor már az események tükrébenn késő volt . Ha ezt időbenn megtudom hidd el nem fajul idáig a dolog . üdv doktor4
Tudod én ugyan nem értek Beer-civel egyet de én vettem a fáradságot és próbáltam meggyőzni . a Zolit egy ideig sikerült türelemre bírni .Mondhatsz rám mindent sőt bárki teheti de én megpróbáltam is ti vajon ?? Lehet veszekedni lehet moralizálni stb de homokba dugni a fejeket , már megbocsáss de azt egy madár teszi ami köztudott a föld legbutább élőlényeinek egyike . És ha engedjük az eseményeket tovább fojtatódni akkor mi is azok leszünk . Én a magam részéről nem akarom tudni hogy a Bíróság kinek ad igazat mert bízom benne hogy soha nem is kell döntenie. üdv doktor4
Nagyon sajnálom hogy nem érted azt amit írtam . De hál istennek volt aki értette . Én egy jelenséget írtam le hogy te nem érted az nem az én hibám . A szavaim világosak érthetőek voltak . üdv doktor4
na azért az durva hogy egy végzetes betegséget ezzel az esettel összemossuk.
az igéret nem betartása nem szép dolog de lehet erre magyarázat de ezt senki nem akarja meghallani
Nincs futó? dehogy nincs 1 a hajó alatt 1 a beercinél vár elvitelre.
vagy ez nem igaz? én nem tudom és gondolom sokan itt nem is tudják megitélni.
Én mind a két felet szeretem és nem akarok senki oldalára állni főleg ugy nem, hogy hiányossak ez ismereteim. De hiszek abban hogy 2 értelmes ember ezt megtudná egymással beszélni ha leülnének.
de miért is mérgesedett el a helyzet? többek közt azért mert nem csak a két fél próbálta rendezni az ellentéteket hanem mert mind a 2 oldalról beszóltak kedves barátok akik beszólása csak szította a tüzet.
Meggyőződésem hogy ha csak ketten álltak volna egymással szemben már túl lennénk a dolgon, de mindig van valaki aki próbál egyik vagy másik oldalon próféta lenni.
Én remélem mind a két oldallal tudok még hajózni !!!
Nos, abban teljes az egyetértés köztünk, hogy nincs annál szarabb mint mikor két jóbarát összevész, a többiek meg csak toporognak, mert szeretik mindkettőt és nem tudnak vagy nem akarnak igazságot tenni.
Nekem egyikőjük sem barátom, különösebben nem érdekel a konfliktusuk, kivülállóként úgy érzékelem, hogy mindkettőjüknek vastagon benne van a kanala, hogy ide jutott a dolog.
Felőlem ott csattogtatod a fitymádat ahol akarod, de azért ne feledd kedves Villanyállat, hogy Te kezdted a puhapöcsű jelzővel, tehát ha szabadna javasolnom egyezzünk ki egy döntetlenben és hagyjuk békén egymást.
"nem tudunk nem akarunk állást foglalni" . Gyulám pedig kéne de nagyon mert a " bölcs passzivitással " csak azt értétek el hogy kiköveződött az út a bíróság elé ! :-(( Miután kettészakadt a társaság kár ezen morfondírozni ez már így lett . De szerintem bölcsebb lett volna megállítani az egész folyamatot mint megvárni hogy a bíróság kinek ad igazat . Mert azért volt egy igéret és nem lett betartva volt egy futó az meg nincs meg . Gyulám világos ez de nagyon csak a a lámpát másik oldalról nézzük . Kérdem én minden kitől valóbann kell az tudnunk hogy kinek van igaza valóbann kell látnunk egyik hajós társunkat elmarasztalva látni ??? Volt már ilyen helyzet és azon keseregtünk hogy miért hagytuk . Ő meghalt !!! Most megint valaki a vesztébe rohan . Kell ez nekünk vagy nincs senkinek annyi befolyása segitsen elrendezni a dolgot két ember közt ? Gyulám nem jó a ez esetben a nem ránk tartozik viselkedés . üdv doktor4
No akkor tegyük tisztába a csecsemőt!! Amennyiben neked akartam volna válaszolni akkor azt teszem, (de semmiképpen nem ez volt a szándék) ha képesnek érzed magad, olvasd el pontosan: nem azt írtam hogy hülyeségeket firkálsz, hanem azt hogy érdekes, elgondolkodtató, mulatságos. A téli sportok meg nem érdekelnek annyira hogy bele ássam magam ebbe a csúszkálós történetbe… (Elég volt anno azt számolgatni hogy egy sílécen álló 60kg-os eszkimó hány centit csúszik hátra ha elsüti a puskát..) Fogalmam sem volt hogy reagál-e rá, de azt hiszem Beercinek nincs szüksége védelemre, főleg ellened….. Ellentétben veled, mert ahányszor megpiszkálsz (rugdalsz) minket annyiszor véd meg BBkapitány akit ezen a fórumon(is) tisztelet övez! Lelked rajta… Ez ugyan egy nyílt fórum, ahova mindenkit szeretettel várunk, aki csatlakozni kíván ehhez a baráti társasághoz közös hajós élmények, és túrázások céljából, de idejárni kekeckedni, okoskodni, észt osztani, minden indok és ok nélkül a másikba belerúgni, kéretlenül olyan dolgokba bele-vauzni amihez semmi közöd, hát abból nem kérek (kérünk)!!!! A múltkor sem azért álltam ki Beerci mellet mert szüksége lett volna rá, hanem a beszólásod egyszerűen kiverte a biztosítékot! Ugyan így kiálltam volna bármelyik hajós barátom mellett. Fogalmam sincs hol-hogyan szocializálódtál, de a seggnyalást összekeverni azzal, hogy valaki kiáll a barátja mellett, bizonyos mentális problémákra utal. Sokunkat bánt a kialakult konfliktus a csapat pár tagja közt, de ez a probléma is meg fog oldódni, vagy így, vagy úgy a te szíves közreműködésed nélkül is. (Érthetőbben: SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!!) Jó páran vagyunk akik nem akarnak (tudnak) semelyik fél mellet állást foglalni ebben a zűrös szituációban, de nem gyávaságból, hanem azért mert mindegyik társunk barátságát fontosnak tartjuk, és szeretnénk megőrizni! Ami még kikívánkozik: brilliánsan fennkölt, tudományos, és humoros (-nak szánt) szánt stílusodnak köszönhetően biztosan számolatlanul sok barátra tettél szert!? Miért nem azokat szórakoztatod??? pityy palko - Nomen est omen Amiért pedig villanyállatnak neveztél azért egyszer nagyon megdobállak fitymával :-))
Üdvözlettel: az arcát vállalni merő, polgári névvel, lakcímmel rendelkező: Elektrofish
Különösebben választ nem várok, így is érdemtelenül sok időt szántam a baromságaidra!!!
Mivel az én nevem is említve vagyon,ezért érdekelve vagyok a dologban.
Mint mindíg,most is volt aki a pártodat fogta. Úgyhogy ez irányban rossz a megközelítésed. És ha mindíg hátulról közelíted meg a dolgot,egyetlen mondat.:
és ha gyártanál magadnak egy üvegszálas csepp formát? :-))
lenne műanyagos kérdésem, múltkor gyártottunk még egy másolatot a formában, ami a kis pirosról készült. az első másolat 2008as, telített poliészter, ez rendben van. a második másolat kb 2010es lehet, ez vékonyabb és könnyebb. az a gond vele, hogy azóta sem száradt meg a teteje, ami kék (anyagában színezett, mint az alja ami fehér, és a belseje ami szürke de ezek megszáradtak). mit ronthattunk el, hogy még mindig ragad egy kicsit?
A tapasztalásod helyes, hiszen minél nagyobb a léc, annál kisebb a felületi nyomás.
Szörmók esetében ugyanazon a lécen 40 kilóval nehezebben nagyobb a felületi terhelés, de ezt te is kipróbálhatod, hogy egyazon lécen egyszer felcsatolsz egy ólómövet.
Sügér szerint, Villanyállat barátod oktat valami intézményben, ahol lehet, hogy akad egy fizika tanár, aki elmeséli neki, hogy ebben a témában ő az, aki rendkívül járatlan.
Kérd meg lécci arra is, hogy ha hozzám beszél, akkor nézzen a szemembe és nekem válaszoljon.
(Ez az egész egyébként csak egy próba volt, annak az elméletemnek az igazolására, hogy tök mindegy miről van szó, tök mindegy, hogy kinek van igaza, a seggnyalóid rögtön a pártodat fogják). :-))