Sziasztok, kb május közepén lehet megtartani a lakógyűlést. A pályázatokról lesz infó, ha összeállt az anyag. Addig is mindenkit tájékoztatunk aki érdeklődik, akár személyesen, akár e-mailban, de nem egy nyílt fórumon. Minden épületben van egy SZVB tag, akihez fordulhattok.
Engem is érdekelne, és megköszönném ha elküldené nekem is a hoszabb verziót. Remélem sikeres lesz a pályázat, csak azt nem értem miért Öntől, mint pályázótól kell megtudnunk, hogy hogy is áll a helyzet... kicsit furcsának találom, hogy nem az SZVB-sek tájékoztatnak bennünket... ismét hangsúlyozom: túl nagy a csend...
április 15-ig kellett beadni az ajánlatokat a képviseletre. Mi (MW Investments) múlt héten egyeztettünk az SZB-vel és épp ma küldtem el nekik egy rövidített (2oldal) ajánlatot, hogy kikerülhessen a faliújságra. Ha valakit érdekel szívesen küldöm mailben is át bármelyiket.
Megértés? Már megint én legyek megértő. Legyen most más megértő. Az egyetemistáknak miért nem kell megértőnek lenniük? Azért ha egy buliban háromszor fordul meg a rendőrség, talán el lehet gondolkozni, hogy nem hangos-e tényleg a zene.... igen, lehet, hogy begyöpösödött öregember vagyok, de akkor is
Zaj? Ez több volt, mint zaj. Alapvetően elég jó az alvókám, de ez durva volt. Tudod, a vonat elrobog két perc alatt, de ezt több órán át hallgattam éjjel. Ráadásul mintha valaki le-fel csavargatta volna a hangerő-szabályozó gombját. Ha éppen elindultam volna aludni, mert valamennyire mérséklődött a zaj, hirtelen hangosabb lett a zene, tettem vissza a fenekem a kanapéra.
Ha az ember lánya kettőkor tud elaludni és hajnali hatkor kel a gyerekhez... no akkor nem csoda, ha fáradt. Ha pedig fáradt, akkor nyűgös. És marhára nem tetszett volna, ha ezt kell hallgatnom ma éjjel is.
Amúgy a félreértések elkerülése végett: nem miattam szervezték át, elég nagy volt a nyomás a szervezőkön, ugyanis a fél környék nem aludt az éjjel, és hatalmas balhé volt belőle.
A rendőrség pedig kiválóan tud prioritásokat állítani: úgyis oda mennek ki, ahol nagyobb baj van.
Ennyire zavart a zaj? látom nem voltál rendes egyetemista :)
Egyébként ha zavart a zaj akkor vajon a Vonat miért nem zavar senkit? Főleg éjjel, mikor néhány tehervonat mozdonyvezetője imádja fújni a mozdony sípot...
A rendőrségnek szerintem jobb dolga is van minthogy 10 percenként hívogassuk őket...főleg ha épp a mi lakóparkunkba kellene kiérjenek mert épp betörnek a tárolókba.
Hopsz, beszéltem a főigazgatóval. A sátorból beköltöztetik a rendezvényt az épületbe, ami szigetelt, és csak éjfélig engedélyezi a bulit. Elnézést kér mindenkitől.
Az ELTE Kollégium 3 napos bulit rendez, a tegnap éjszaka volt az első. Az eddigi évektől eltérően nem zárt helyen tartják a rendezvényt, hanem külső helyszínen, ezért volt olyan átkozottul hangos. A környékbelieket állítólag írásban értesítették a buliról. Az önkormányzatnál bejelentették a rendezvényt, de külön engedélyezésre nem volt szükségük. Az önkormányzat már tud a tegnap éjjeli eseményekről, próbál tenni ellene.
A rendőrség az éjszaka folyamán több hívást kapott a környékről, kint voltak a helyszínen is, sajnos a jelek szerint lecsavartatni nem sikerült a hangerőt. De legalább eljárást indítanak a szervezők ellen.
Akit lehet baszogatni az éjjeliért:
Az Egyetemi Kollégium főigazgatója - Dr. Seifert Tibor
Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 23. Telefon: (36 1) 381-2340
Nagytétényi úti Kollégium igazgatója - Gál-Esztegár Zádor
Cím: 1223 Budapest, Nagytétényi út 162-164. Telefon: (36 1) 362-2319
Az utóbbi urat az előbb hívtam, azt mondta, hogy megtesznek minden tőlük telhetőt, de végül is nem ígérte meg, hogy ma éjjel csendesebbek lesznek. Szóval kitartás, és éjjel 10 percenként kell riasztani a rendőröket, az ingyenes, belefér.
Megvolt az első aláírás-gyűjtési akcióm játszótér-ügyben a D épületben, eddig 100%-os támogatottsággal, remélem, ez motiválja az A és E épületbeli rejtőzködő önkénteseket, hogy jelentkezzenek Pancsáéknál az ívekért
- A 2008-as pénzügyi beszámoló kaotikus volt, ahogy én elnézem nem lett megszavazva - rengeteg volt a tartózkodás és a nem szavazat. Alig pár igen volt. Mivel a szavazatszámlálás úgy történt, hogy a kézfeltartás után egyesével be kellett mondani a lakásszámunkat és sokan elég halkak voltak (Andrea sem erőltette hogy megvárjunk mindenkit) így az a gyanúm, hogy valahogy a jegyzőkönyvben mégis az lesz, hogy elfogadtuk a 2008-as pénzügyi beszámolót. "
Megnyertem a fogadást. :) A jegyzőkönyv szerint 83 % igen, 8% nem, és 9% tartózkodással elfogadtuk. :)
valaki el tudná nekem mondani, hogyan kell beütni a kódot az ajtóhoz, ha nem a garázson keresztül szeretnék feljutni a lakásba? Valamint honnan lehet kulcsot kérni hozzá, ha nincs még?