Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Szep napot! Elolvastam ejszaka nèhany szaz hozzaszolast" itt a forumon, tehat a ""zorges"" normalisnak tekinthető az fjr nel.... uj olaj ugyis itt van, cseret megejtem...
A kesei gazreakciorol mar kevesebb irast talaltam...itt eloszor kijaratom a regi benzint -felig van mèg a tank- majd friss omv s 98al megnezem javul e,,,,ha nem akkor szinkron....
Szep estet uraim! Alapjaraton megjarattam a mocit( egy ora), kerdesem a kovetkezo, amint latom, kèt hutoventillator van, mikor kapcsol be a masodik? Harom csík volt mar csak hatra...es nem kapcsolt be csak az egyik....
Celszeru mèg a gyujtast rajtahagyva a ventillatort jaratni?
A Te valaszodat is nagyon köszonom, hiszen fjr szempontjabol itt mindenki lenyegesen nagyobb tapasztalattal bir mint en
Egyebkent a sajat motoromat csurig tankkal, 98as benzinnel + stabilizaloval teszem el mindig. De az fjrt decemberbe vettem, es juliusba mar ki volt vonva a forgalombol.....ugyhogy varom a csodat..xd....de a csorges zavar...nagyon zavar
A kérdések, tudom, nem nekem szólnak, nem is tudok rá, de az állott üzemanyag miatti kezdeti nehézségek tavasszal mindíg előfordulhatnak, én emiatt kb. 2 havonta, ha nem használom a csúszós téli napokon, beindítom, és járatom addig, míg az első hőszelet megjelenik. Szerintem ennyi elég is ahhoz, hogy a friss üzemanyag átmossa az állottat az injektorokban. A zörgésről és gázadásról bizonyára Q mester tud autentikus felvilágosítást adni.
Szia uram! Megigertem, hogy mar nem sok kerdesem lesz hozzad, de mèg akad azert....
Ma kihoztam a motort( egesz telen futott helyen volt) , szepen indult ( alapjarat 1500 kb) majd nehany perc mulva 1100 korulre visszaesett( ez ugye normalis) de ekkor a viszont elkezdett zorogni ( a vezermulanc??), majd ahogy melegedett teljesen elhallgatott..5 csíknal( hofokjelzo) mar teljesen zorgesmentesen jart. Ez normalis? Vagy csak a 4 honap állás miatt mèg nem volt olajzas, olajfilm?
Mègegy kerdes,, alapjaratrol hirtelen gázadasra "egy pillanatra mintha torpanna...normal gazadasra nem....ez injektorszinkront igenyel, vagy lehet a regi uzemanyagtol ( tobb mint fel eves, bar spurit tettem bele)(2007 es motor, 48e km)
Az mar nagyobb baj, de ha nem talalsz serulesmentes csovet, akkor mutasd meg egy ugyes karosszeriasnak, rengeteg módja van a horpadas kihúzásának, utana meg csiszol es polir..xd
Szia! En decemberbe vettem az fjr t, mindket oldalon serult volt a kipuff,, egy delelotti munkaval szinte tokeletesre tudtam csiszolni, polirozni. Ha erzel hozza kèsztetest...akko 800 az vizes csiszolopapirral a durva nyomokat kicsiszolod, majd akus furogepbe lehet venni polirszivacs tartot, arra 3M sarga szivacsot teszel, majd a sargakupakos 3M pasztaval(lehet dl is venni), esetleg egyel durvabbal eloszor, tukorre tudod polirozni.
Ha nincs hozza kedved, akkor a neten talalsz cegeket akik rozsdamentes anyagok csiszolasaval polirozasaval foglalkoznak( itt gyorbe 2 van, es 25 e èrt vallalták volna be a kèt kemenyt)
Ha kersz kepet ,a serult csőröl, es hogy mit hoztam ki belole, akkor szolj, holnap felteszem
szövetes szigszalagot vagy leukoplasztot (sebtapasz) szoktam kb 1,5cm széles csíkban hosszában feltenni a csőre úgy hogy a végét is befedem a közepével aztán mégegyszer az üresen maradt részre ugyanígy. erre rátolva a markolatot nem gyűri-tolja sehová, (ha kell lehet vizesen is rátolni) utána a végéből kivágni ami lezárja a csövet és mehet fel a kormányvégsúly
Szèp napot uraim! Lassan abszolut patika a mocikam, mar csak nehany apro dolog csipi a csőromet. A bal oldali markolat( fűtott) korbe forog....leszedtem mert azt hittem olajozták hogy konnyeben felmenjen...de nem...porszaraz, ez normalis? Ragasszam fel fixen a fèmre? Ez ekem igy nem tetszik..Valami javaslat? Elore is koszonom!
Típusváltás és hengerszám csökkentés miatt eladtam az FJR-m előtte még betáraztam 10W-40 FS motorolajat, amit most szeretnék eladni 5400ft/liter beszerzési ár helyett 4000 ft/liter áron.Az olaj eredeti gyári Yamalub. valakit érdekel akkor a 20-9832258 telefonon elérhető vagyok.
Sziasztok! Érdeklődnék valaki cseréltetett olaj pumpa láncot már?2003-as a moci.érdekelne mennyi idő ezt kicserélni.valószínűleg kicsit a láncom megnyúlt és hangot ad! Előre is köszi a segitséget.!Aki tud segíteni meg is csörizhet visszahivom telefonon egyszerűbb! Hellooooo
Köszönöm a segitsèged! Igy mar egyszerű lesz legközeleb! Az a benyomasom igy, hogy szinte mar minden karbantartando reszet szet es ossze szereltem , azert ezek a motorok nagyon ossze vannak rakva! Gyerek korom ota motorozok, hol olcsobb, hol dragabb motorjaim voltak...de az fjr be...hogyismondjam ...mindennek meg van a helye.....
Eddig tetszik nagyon...pedig mèg egy cm sem tudtam vele menni...de mar egyre kozelebb van a jo idő....