World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Gyakorlatilag kissé sarkosan, de azt állítottam, hogy a shadow priestnek az átlagosnál több problémája van a célpontváltogatós, rövid ideig élő célpontos csatákon. Ez ha fejedre állsz se lesz hamis állítás, úgyhogy nem értem mire pörögtél itt fel ennyire.
Konkrétan te mit csinálsz Gothikon az addos fázisban? Mert azt nem hiszem, hogy az MB/SWD cdre nyomása a shadow weaving nélküli nonelit addokon jelentős DPS lenne, dotolni őket meg nem érdemes, 1-3 tick alatt meghaltak és elbasztad a manát semmi kis DPSre. Az MB meg nem tölt vissza manát olyan célpontról amin nem volt fent a VT. Egyedül az MF buffolt sebzése segíthet valamelyest a kis addok kezelésében, esetleg a Sear, aminek a használata elég rizikós, mert ha korán nyomod lehúzhatod, ha későn akkor az újonan popoló addokat húzza be... Mindenesetre akárhogy erőltetem a buksimat, nem látom hogy hogyan is nincs komoly DPS/DPM problémája a shadow priesteknek ilyen targetváltós csatákon a többi kaszthoz képest.
Esetleg megpróbálhatnád, hogy a kedvenc kasztodat érintő állításokat ne vedd személyes támadásnak, úgy jobb lenne... Vagy legalább próbáld helyén értelmezni amit mondok, mert speciel nem azt mondtam, hogy itt az SP csak wandolni tud, pedig kb úgy reagáltál, mintha ezt mondtam volna.
a coockie cutter nem divat, vagy vmi tomeghiszteria altalaban olyanok tesztelik le jopar raiden at, tobb ezer shoton keresztul mint Lactose (ha mond ez a nev vmit) es hasonlok igen nekik van erre idejuk azert hogy maximlizaljak a dpst, oket ez erdekli
ha nincs idod akkor meg plane nemtudom miert akarod feltalalni a spanyolviaszt, volt egy ido mikor enis igy gondoltam de a cookie cutterek altalaban elvertek az en kis sajat talalmanyomat.
500 repu hianyzik a reveredhez..:D egyebkent en is azt erzem h tobb kenne, csak meg nem jottem ra h mikent...:D mondjuk patchwerk 2700 aze nem rossz....
meg egy kerdes....BMkent hasznalsz-e serpent stinget? En gyk. arcane waveles helyett stinget hasznalok (haman megvan a glyph).
Igen, Zka, pont a sok sok dotolás az ami megbassza a manát és ellehetetleniti a DPS targetek váltáskor. Ennek nincs értelme, és pont ez ellen szólaltam fel. Én ugyen ezekbe a problémákba futottam bele, és hidd el, a cuccolással meg a régi beidegződések ledobásával single targeten, multi targeten, meg aoe szituban is lehet eredményeket letenni az asztalra. Bár nem tudom minek erőlködök, nyilván igazad van. Egyszerűen vigyetek a pap helyett egy negyedik huntert legközelebb. Vagy tudod mit, még 1 prot warriort. Az nem is sebződik, még kötöznie sem kell:-P
Ez most kire nézve kellemetlen/hízelgő? ha olyan imba a papotok, fényévekkel kellene elötted legyen.
Mivel a nemzetkozi tendenciak azt mutatjak (es megy is rola siras - http://blackravens.net/2008/11/25/wws-dps-omg-ftc-mtk-wtf-bbq-etc/) h a hunter /pill a dps kiraly, engem minosit. pontosabban nem engem szemely szerint, csak a jatek idomet. szerintem senkinenk nem vetheto a szemere ha kieg utan 3 hettel meg nincs tokig lvl80-as epixxben. legalabbis senkinek nem aki bevalottan felhc/casual jatekos.
Mivel a nevezett SP-hez nem ertek, igy nem tudom megitelni h most jol csinalja-e vagy sem, sot azt sem h most jo gearben van-e vagy sem...
Majd ha mindketten tokig naxx25 epixxben leszunk, megint linkelek wwst..;>
Tök fölösleges Gothik WWSt nézegetni mert az add fázis nincs rajta.
Az meg megintcsak nem vita tárgya hogy az SPnek nincs rendes burstje, illetve a targetváltások megbasszák a DPSét és a manáját is. Akkor se ha szerinted ez csak egy nagyképű kijelentés ez a részemről - nem tudom hogy mondhatsz ilyet egyszerű tényekre, de nem is nagyon érdekel :)
ez persze nem szentiras a 11 BM kotelezo ha nincs meg hitcap, akkor lehet arra talentelni az imp. HM pl csak a tobbi huntert ha van segiti, ergo 10manben nem valoszinu. a TSA meg konnyeden kivalthato egy encha shamannal, bar ha van TSA akkor shaman tud masra talentelni, vagy van egy DK talent is ami tiszta ugyanaz.
de ugye itt van ez csodalatos glyph bug, majd utana nezek kikerulheto e 4/5 talentezesel
Zka már szerintem évek óta isteníti ezt a papot, most végre megnéztem. Eleve pont azt csinálja, amit szerintem nem kell/értelmetlen addokon, MB-t /Deathet szinte nem is tol. 1430 spelldamage 11% crit azért... Hm. Szóval nem túl sok. Szerintem egy nem túlgearelt pap vélhetően rossz stratégiája azon a harcon nem feltétlen kell hogy kőbe vésett örök érvényű kijelentés legyen. Az, hogy izzadnod kell hogy utánaérj... Az előző postok után ahol tanácsot kérsz a rotáció/talent optimalizálására, meg leírod félig BC gearben vagy:-) Ez most kire nézve kellemetlen/hízelgő? ha olyan imba a papotok, fényévekkel kellene elötted legyen.
az adott harcon volt 3 hunter, 1 lock, 1 SP. Deli csak annyit irt h az adott harcra az SP szimplan nem annyira burstos mint mondjuk egy hunter. Egyebkent 10 emberrel siman lement a boss. 9-el vert izzadtunk.
egybekent az SP-nk nem szarral gurit...gyozok utana kapaszkodni, es van h nem erem utol...;>
egybkent meg wws itt: http://wowwebstats.com/gzkcq1a5tqe21