ez picit meglep. de azt figyeltem, hogy volt több olyan meccse is, amikor kb. 35 dobásból 15-17 ment be. ez meg azért messze van az 50 %-tól. de szerintem a lényeg az, hogy újra szárnyal Air New Jersey:-)
Webber és Kidd nagyin fog hiányozni. persze így is nagyon látványos lesz az AS, de ők mindig képesek voltak csodás dolgokra. és azért itt a látvány egy nagyon fontos szempont.
amúgy Webber második meccsén is tripla-duplát ért el. de egy szoros meccsen két ponttal kikaptak.
viszont a Bulls idegenben verte a Mavsot. azért ez nem rossz. jó kis csapatuk van.
Jazz meg hihetetlen gyenge mostanában. valami jó lottery pick lehet már csak a céljuk. Boykins most 20-ot dobott nekik.
igen, mivel a kezével nincs gond, sok mozgást meg nem igényel a művelet
The guard has been on the injured list all season after tearing his left Achilles' tendon in the first game of the year, but is reportedly healthy enough to shoot.
Azért Kidd elmúlt másfél évében volt egy elég gyenge szezon, egy jó hosszú sérülés, egy pocsék visszatérés, majd VC érkezésével egy parádés hónap. Persze ez alapján még sok mindenki nem lehetne ott, de azért tudunk találni mentséget, miért nem indokolt a szereplése.
Amúgy is úgy érzem, hogy besűrűsödött a mezőny irányítóposzton, simán van 6-8 extraklasszis az NBA-ban.
Carter igencsak MVP-ként játszott az elmúlt héten, ő is lett a Player of the Week.
31.3 PPG, 6.3 RPG, 5.3 APG
Hihetetlenül jól nyomja, jót tett neki a váltás!!
hát ez valóban érdekesre sikerült én mondjuk a címvédő mellé meghívtam volna párat a legjobb %kosokból, meg párat a legtöbbet dobóból bár Fred tényleg kicsit keveset dob, de legalább elég magasan vezet is %ban
én a Lenard, Hoiberg, Terry, JJ, Mobley, Korver, Damon J
mondjuk QR valóban szarul dobja, de legalább a legtöbbet, viszont egy csapatból én is csak egyet hívnék