Háát igazad van, de a poén kedvéért feleleveníteném a Depeche Mode koncertet, ahol a 60éves nénik (!) együtt ugráltak a hardcore fanokkal. Madonnát meg már meg sem merem említeni, de mikor ő is felszólította a stadiont, hogy most ugra-bugra van, akkor nem volt apelláta, és mkinek ugrálni kellett a csecsemőtől a 100 évesig :)))
na ott nem rúgtak labdába a secusok, hogy csüccsenjen vissza mki a helyére :)
( az örök dilemmába most ne menjünk bele, hogy ülőhelyen szabad-e, lehet-e, illő-e állni )
Egyébként nagyon jó volt látni, hogy tele volt a szüleink generációjával az aréna a kiemelt állókban is, és jó érzés volt velük bulizni, meg előtte egy kicsit dumcsizni is :)
Jajjj azok a pillanatok mekkorák voltak, mikor nem bírta elkezdeni.
De, hogy a Madonna koncertre megint újból össze kell hangolnunk az ugrálást az biztos, mert hogy tizen 20 féle szinkronban ugráltunk az az egy biztos :)))
:-))))))))))))) azt a büdös cafkát... hihetetlen, mit művelt. de szerencsére amint elkezdődött a show, már nem velünk volt elfoglalva :-) tőlem azt ír, amit akar a kylie fórumon, én oda nem járok és nem is tervezem, hogy reagálok rá. a SayHey-en még nem láttam, remélem nem is fogom :-))
Teljesen egyetértek veled én az első sorban voltam, azonban. Én úgy gondolom,hogy Kylie közönsége már nem ugrabugra tinikből áll mint egykoron hanem korabeliekből.Így ne csodálkozzunk azon,hogy a 30-as 40-es (láttam idősebbeket is) korúak nem csápolnak, egyszerüen csak ámulnak-bámulnak és csodálják a showt.Mert ezt tényleg kár lett volna kihagyni!
hát igen, az első sor egyszer-kétszer bele is folytotta a szót, amin jót mulatott ő is :-)) utálom ezt a cirkuszt, ezt a rohanást az első sorokért, de megérte :-)
Hallgassatok rám, ne foglalkozzatok a parkolást érintő hozzászólásokkal. Nem annak van itt a helye. Bosszankodó ember mindig van , még akkor is ha mindenki szabályosan parkol :-))
Ami azt illeti én nem vagyok egy Kylie Fan. Nem igazán ismerem a slágereit, kivéve azokat amelyeket a zenetévék és a kereskedelmi rádiók játszanak. Ennek ellenére számomra hatalmas élmény volt a tegnapi koncert. Engem teljesen elkápráztatott a show. Nem vagyok tánckoreográfus, így csak laikusként tudok hozzászólni a táncosok teljesítményéhez. Teljesen lenyűgözött a produkciójuk. Két órát végig "ugrabugrálni" nem kis teljesítmény. Nem értek egyet azzal aki azt mondja , hogy a Copacabanas rész nem volt jó. Szerintem hatalmas volt. Imádtam a Karibi hangulatát!!!
Egyetlen dolog amit negatívumként éltem meg az a közönség reakciója. Szerintem ez az ország nincs megérve a Kylie féle megasztárok "kezelésére". Sokkal nagyobb ovációval kellett volna az egész koncertet " kezelni" szerintem! Én SAJNOS ülő helyen voltam (SOHA TÖBBET ÜLŐHELY AZ BIZTOS :-) ) eléggé elöl, ezért jól láttam az álló helyen lévők reakcióit. A kiemelt állóhelyeken állók első öt sora és a "sima "állóhelyeken helyet foglalók szintén öt sora csinálta azt amiért kilátogat az ember egy efféle eseményre. Táncolt, énekelt csápolt, jól érezte magát. A többiek (tisztelet a kivételnek) mintha karót nyeltek volna , vagy egy koncert dvd néztek volna otthon távirányítóval és popcornnal a kézben egy kényelmes fotelben. Ettől eltekintve számomra hatalmas élmény volt! Örülök hogy ott lehettem!!!
mi 4-en kocsival mentünk és a szállodánál parkoltunk. és fizettünk érte. és senkit sem zavartunk. és ha mégis, akkor sajnálom. engem is annyi minden zavar ebben a nagy büdös bunkó fővárosban, de ez van. én akkor is itt akarok élni, mert élvezem :-)