Keresés

Részletes keresés

kicsirigó Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3629

Szíjjjasztok!

Sose volt még ilyen jó  a fórum! Örülök minden új bejelentkezönek, kitartás, nem feladni a fórumozást ! Láttunk már olyat sajnos.

Nade. Nem csomagolta el valaki véletlenül az orrszarvús pólomat. Elég sok hátizsák volt a mi kis meghitt, csendes (ugye, Kata?) szobánkban.

Nekem nem a tábor hiányzik, hanem TI! Mindannyian!!!

Tegye fel a lábát aki DÖG!!!!!

Írjatok! címem: levay.zoltan@szepmuveszeti.hu. Igy Zozó kérése is teljesült.... Ha már Kézdin nem találkoztunk.

Előzmény: megyaszaizoli (3628)
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3628

van hataskorom annal a sportszallonal ha majd konkretumot tudtok irj a

bozotka_18@freemail.hu-ra

nandi email cime kene meg a zolie

cibkat Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3627
Oktober vege Zozo. Intezzed a dolgokat!
Előzmény: megyaszaizoli (3625)
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3626
ja nem marad el a kisvacsora a "lila" vendegloben ezt is igerem !!!
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3625

helloka

szallas a sportpalyanal kata !szamithatsz ram!!!!!csak hozzatok pista bacsit meg zoly es nandi se hianyozon nekem ,most neztem meg a tavalyi darabot !!!!

-es szerelemnek hivjak ha kijon a lelek az olbol!hat igen hianyoztok nagyon!

ivett is elokerult szioka ivett irhatnal gyakrabban a forumra

pusz mindenkinek

gabi jo bulizast a szigeten

zozo

gabi... Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3624
Ja, azt elfelejtettem leírni, h miután koala levette a macigúnyát, még énekelt egy szívderítőt és csak utána mnet nőzni. Ki talál ki ilyenekt?
gabi... Creative Commons License 2005.08.11 0 0 3623

Sziasztok!

Most a Szigeten vagyok, és bejöttem az internetes sátorba, mert odakint már szét lehet fagyni.

Na szóval a koncertek nagyon jók voltak, szerintem leadtam vagy 2 kilót az ugrálásban, meg robogóztam is, mert a barátnőm barátja itt dolgozik-de csak kicsit robogóztam, majdnem elütöttem az embereket, iszonyat sokan vannak ma, ami persze jó. Előbb voltam a színház sátorban. A darab elejéről lemaradtam, de annyit kivettem, h volt benne egy mennyaszony, egy koalamaci, meg turisták. ezek össze-vissza kiabáltak. Besétált egy kislány a színpad elejére, és szomorúan leült. Aztán bejött egy nő 70-es évek úszódresszében, és elkezdett fuldokolni a tengerben, legalábbis gondolom, h tenger volt. Mindezt  kb 10-15 kartonpapírból kivágott hullám szimbolizálta. Aztán a nő összecimbizett a kislánnyal és egymásra aggattak mindenféle ruhát. Ennek eredményeként pl. a kislányra (kb. 9 éves) került többek között egy XXL méretű bikinifelső. Mindegy, ők legalább láthatóan jól érezték magukat. A vége happy end: koalamaci levetette állati mivoltát, emberré vedlett és összejött a fürdőruhás nővel. Aztán boldogan élhetett a kis család: koalaapuka+nő+ XXL-kislány.

Lehet, hogy hazabeszélek, meg tudom, h nem lehet összehasonlítani, de nekem a mi darabunk sokkal tetszett.

Na megyek, puszi mindenkinek

irgalmatlan Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3622

Hazaerkezesem alkalmabol en is pusszantok mindenkit!

Andras! Ugye azokon is segitesz, akik nem elvezhetik a DC aldasat? Meg a Berecz videora is ratennem a mancsomat.

Meg kell jegyeznem: nekem bizony nem hianyzik a reggeli ebresztes.

Vagy ti nem a hajnali 5-os harangszora gondoltatok? ;-)

Uff!

0xFEC

sz.tymy Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3621

Hello mindenkinek! Ne feledkezzetek meg rolam se! Csak most tudtam regisztralni, de igerem ezentul rendszeresen irok. Annyira hianyzik a tabor es a reggeli ebresztok.

Udv.: Sz. Timi

cibkat Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3620
E-mail cimeket azonnal, ha lesz egy kis idom bepotyogni oket. Nem vart hirtelenseggel a nyakamba szakadt egy csomo munka. :( Felhaborito.
Kepeket Andras tud adni, irt egy csomo CD-t, mert egy ilyen kedves fiu.
Videokrol is o tud, meg Agi.

Mit szolnatok egy talalkozohoz szeptember vege fele? Addigra mindenki kinyaralja magat, elohivatja a kepeket, belerazodik a suliba, stb. Na?
Előzmény: njulia (3618)
njulia Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3619
na! Nem ír senki?? Írjátok meg!!! FONTOS!!!
njulia Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3618
Kati!!! Az email címeket mikor kapjuk+? És a fényképeket?? Valaki aki tudja, írja meg!!!! És a videot megkap6juk?? ÍRJA MEG VKI!!!!!!!!!!! Pusszz!!
antalmese Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3617
Soha nem tettél ilyet, Peti; ha jól tudom, nem is voltál soha alkohol befolyása alatt.

Beállok a sorba: nekem is hiányzik a tábor, az emberkék....és azóta sem ittam igazi jó fröccsöt, nem láttam a Balatont hegytetőről, nem kókadoztam előadásokon, senki nem rázott ki hajnalban a hálózsákomból és alsógatyát sem nyertem azóta...no de lesz még nyár, assszem...
Előzmény: nyugatinyúl (3616)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3616
Mire tanítjátok az ártatlan gyerekeket a távollétemben?! Tettem én például valaha valamilyen társadalmi konvenciókkal konfliktusba helyezhetö dolgot alkoholos befolyás alatt?
cibkat Creative Commons License 2005.08.09 0 0 3615
Na, ovatosan azokkal a poharakkal!
Előzmény: babgirl (3614)
babgirl Creative Commons License 2005.08.09 0 0 3614

Hát szijasztok!végre nekem sikerült is regisztrálnom.DE mostmár NEM írom le hogy mennyire jó volt idén is veletek és hogy megint mennyire szenvedtem a hazaérkezés utáni elvonási tünetektől és hogy egy jó darabig képtelen voltam felébredni a "csapjunk a húrok közé" stílusú ébresztő nélkül és hogy néha ha a fülembecseng a dög-party zenéje,nem birom ki nosztalgiázás nélkül,összetörök néhány poharat és rájövök:sose volt még ilyen jó!:DDDSzal  mostmár én is itt vagyok és figyelgetem az eseményeket.

Puszi:Ivett

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.08.09 0 0 3613

Latom, a szeretet él és uralkodik a fórumon, nagyon helyes:) En is puszilok mindenkit, csak hogy ne maradjak ki a sorbol, ismertet es ismeretlent!

Evelin, Aniko, ha itt vagytok, vagy valaki eljuttatja hozzatok a kerdest: milyen volt rendezni es hogy sikerült a darab?

Peti

Ziggy Stardust Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3612
Szia Julika, és puszi mindenkinek!
njulia Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3611
Köszi Kati, hogy írtál, örültem, hogy végre valaki válaszolt. Puszi mindenkinek! Hiányoztok!
Előzmény: cibkat (3610)
cibkat Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3610
Meg nem talaltuk ki. Valoszinuleg szeptemberben, ha mindenki hazaert a nyaralasbol. Tudni fogod, nyugi!
Emese, csak igy tovabb! ügyi vagy!
Előzmény: njulia (3608)
antalmese Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3609
No látod, Katácska, a sok lapulás, settenkedés után után hozzászóltam, ne szidj!
njulia Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3608
Mikor lesz az a bizonyos találkozó???? Valaki aki tudja, írja le!!!!!!!!!!
antalmese Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3607
Szervusz Timi!
Most szerelték be a munkahelyen az új gépem(gyönyörű, hófehér, áramvonalas), holnap legyártom a cd-ket, egy hét múlva küldöm és írok majd utasításokat is, hogyan jutsz hozzá, rendben?
Előzmény: shuttogi (3603)
njulia Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3606
Melyik timi?? Kistimi vagy timike????  ÍÍÍÍRRRJJJ!!!!!!!!!!!!!! Hiányoztok!!!!! Puszi!!!!
Előzmény: shuttogi (3602)
njulia Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3605
Tökre örülök h írtatok!!!! Puszi mindenkinek!!!!
Előzmény: cibkat (3604)
cibkat Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3604
Vagyunk Julcsi, vagyunk! Na nehogy unatkozza man!
Szevasz Timi! Meg ne lepodj, ha meg talalunk latogatni Kezdin. :) Mondjuk oktoberben.
Előzmény: njulia (3601)
shuttogi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3603
Milyen jo nektek, hogy evkozben is talalkozhattok en viszont varhatok egy evig, hogy talizzak veletek! Puszilok mindenkit es remelem tartsuk a kapcsolatot! Ezer puszi, ugy hianyzik az olvasotabor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Előzmény: cibkat (3591)
shuttogi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3602
Na szia! En vagyok Valentincik Timi Kezdirol! Huni mondta, hogy irjak, de meg nem adta meg a cimedet! Puszi!
Előzmény: njulia (3601)
njulia Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3601
Nem igaz!! Napközben senki sincs fent??? UNATKOZOK!!! Írjatok!!
njulia Creative Commons License 2005.08.08 0 0 3600
Sziasztok! végre megtaláltam az oldalt és sikerült regisztrálnom is! Vannak fent Kézdiiek is? Kik? ÍRJATOK NEKEM IS!!! Mindenki hiányzik!!! PUSZIIII!! Julcsi
Előzmény: tapsy144 (3593)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!