szallas a sportpalyanal kata !szamithatsz ram!!!!!csak hozzatok pista bacsit meg zoly es nandi se hianyozon nekem ,most neztem meg a tavalyi darabot !!!!
-es szerelemnek hivjak ha kijon a lelek az olbol!hat igen hianyoztok nagyon!
ivett is elokerult szioka ivett irhatnal gyakrabban a forumra
Most a Szigeten vagyok, és bejöttem az internetes sátorba, mert odakint már szét lehet fagyni.
Na szóval a koncertek nagyon jók voltak, szerintem leadtam vagy 2 kilót az ugrálásban, meg robogóztam is, mert a barátnőm barátja itt dolgozik-de csak kicsit robogóztam, majdnem elütöttem az embereket, iszonyat sokan vannak ma, ami persze jó. Előbb voltam a színház sátorban. A darab elejéről lemaradtam, de annyit kivettem, h volt benne egy mennyaszony, egy koalamaci, meg turisták. ezek össze-vissza kiabáltak. Besétált egy kislány a színpad elejére, és szomorúan leült. Aztán bejött egy nő 70-es évek úszódresszében, és elkezdett fuldokolni a tengerben, legalábbis gondolom, h tenger volt. Mindezt kb 10-15 kartonpapírból kivágott hullám szimbolizálta. Aztán a nő összecimbizett a kislánnyal és egymásra aggattak mindenféle ruhát. Ennek eredményeként pl. a kislányra (kb. 9 éves) került többek között egy XXL méretű bikinifelső. Mindegy, ők legalább láthatóan jól érezték magukat. A vége happy end: koalamaci levetette állati mivoltát, emberré vedlett és összejött a fürdőruhás nővel. Aztán boldogan élhetett a kis család: koalaapuka+nő+ XXL-kislány.
Lehet, hogy hazabeszélek, meg tudom, h nem lehet összehasonlítani, de nekem a mi darabunk sokkal tetszett.
Hello mindenkinek! Ne feledkezzetek meg rolam se! Csak most tudtam regisztralni, de igerem ezentul rendszeresen irok. Annyira hianyzik a tabor es a reggeli ebresztok.
E-mail cimeket azonnal, ha lesz egy kis idom bepotyogni oket. Nem vart hirtelenseggel a nyakamba szakadt egy csomo munka. :( Felhaborito. Kepeket Andras tud adni, irt egy csomo CD-t, mert egy ilyen kedves fiu. Videokrol is o tud, meg Agi.
Mit szolnatok egy talalkozohoz szeptember vege fele? Addigra mindenki kinyaralja magat, elohivatja a kepeket, belerazodik a suliba, stb. Na?
Soha nem tettél ilyet, Peti; ha jól tudom, nem is voltál soha alkohol befolyása alatt.
Beállok a sorba: nekem is hiányzik a tábor, az emberkék....és azóta sem ittam igazi jó fröccsöt, nem láttam a Balatont hegytetőről, nem kókadoztam előadásokon, senki nem rázott ki hajnalban a hálózsákomból és alsógatyát sem nyertem azóta...no de lesz még nyár, assszem...
Mire tanítjátok az ártatlan gyerekeket a távollétemben?! Tettem én például valaha valamilyen társadalmi konvenciókkal konfliktusba helyezhetö dolgot alkoholos befolyás alatt?
Hát szijasztok!végre nekem sikerült is regisztrálnom.DE mostmár NEM írom le hogy mennyire jó volt idén is veletek és hogy megint mennyire szenvedtem a hazaérkezés utáni elvonási tünetektől és hogy egy jó darabig képtelen voltam felébredni a "csapjunk a húrok közé" stílusú ébresztő nélkül és hogy néha ha a fülembecseng a dög-party zenéje,nem birom ki nosztalgiázás nélkül,összetörök néhány poharat és rájövök:sose volt még ilyen jó!:DDDSzal mostmár én is itt vagyok és figyelgetem az eseményeket.
Szervusz Timi! Most szerelték be a munkahelyen az új gépem(gyönyörű, hófehér, áramvonalas), holnap legyártom a cd-ket, egy hét múlva küldöm és írok majd utasításokat is, hogyan jutsz hozzá, rendben?
Milyen jo nektek, hogy evkozben is talalkozhattok en viszont varhatok egy evig, hogy talizzak veletek! Puszilok mindenkit es remelem tartsuk a kapcsolatot! Ezer puszi, ugy hianyzik az olvasotabor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Sziasztok! végre megtaláltam az oldalt és sikerült regisztrálnom is! Vannak fent Kézdiiek is? Kik? ÍRJATOK NEKEM IS!!! Mindenki hiányzik!!! PUSZIIII!! Julcsi