Penicillin-nel én is még ismerkedem, fogalmam nincs mikori dolgaik vannak meg, nincs is sok, néhány szám és egy album, és egy PV (Samurai Boy). ezek mind nagyon jók, jó kis pörgős rock, és Hakuei, mint énekes, mint egyéniség fasza (Kiyoharu-hoz?, hát van benne valami, klassz erőteljes neki is hangja és az énekstílus, igen:). Machine-t nem ismerem, tán egy daluk tanyázik valahol a gépemen, de jó hogy mondod, legalább tudom ki énekel benne:)
Ami a Penicillint illeti, még én is felvilágosításra várok, hogy miért is olyan jók. De ki ne szeretné Hakueit. :D A Japanese Industrial Student c. dalukra emlékszem, hogy tetszett, már a címe is jó. (Meg klippekből leszűrve asszem ők is egy olyan zenekar, akiknél nagy különbség van a régi és újabb dolgok közt. Szóval drukkolok a jó kezdő választáshoz :D) Hakuei - Samurai c. szólóalbuma van meg, amit még nem tudtam nyugodtan végighallgatni, lévén mindig túl hiper volt az idegállapotomhoz. Nemrég viszont beszereztem összes machine albumot (igen, benne is van Hakuei), és mivel az amelett, hogy telepakolták szintén elektronikával, szintén hiper, de rock is ezerrel!
Nekem kicsit olyanok, mint a SADS, rock szempontjából. (mellékesen, nekem Hakuei hangja mindig is Kiyoharu-éhoz hasonlított). Nagyon jellegzetes, és....tűréshatáron lépegető XD, csak míg Kiyoharu 3 lépéssel innen, addig Hakuei csak eggyel. XD
Mondjuk a Salvation - D9 albumot ajánlom, mert épp szól és eddig egy dal sem idegesített. XD Igaz a kedvenc-kedvenc machine dalom az e-rect c. albumon találtatik: DEPTH. <3
Tatsuya Fujiwara milyen szép. *___* Így utólag visszaemlékezve, valóban benne volt a Battle Royale-ban, ráadásul főszerep. lol. Nem emlékeztem. Hát kissé másképp festett iskolásfiúként. ^^" Ha jól tudom, ő énekes is. Még nem hallottam.
Hát azért nálam is még mindig Atsushi van az első helyen. :)))))) Amúgy, hogy ne csak mindig zenészek és színészek képeit nézegessük, tessék egy kis sport-ízelítő. Épp kapcsolgattam a tévét, mikor megpillantottam, és olyan kis aranyos-szerény nyilatkozatot adott, hogy muszáj volt megnéznem (pedig elég kevés sportműsort nézek). Nakata Koji, focista, japán hátvéd, jelenleg a franciáknál - ha jól tudom - az Olympic Marseille-t erősíti.
jah, Ando-ról jut eszembe. végre valahára Takashi Miike (kedvenc japi direktorom) filmben fog játszani Ryuhei Matsuda-val együtt (akivel már több filmben is szerepelt együtt, de most egyre többen. Miike-nek jópont ezért, ideje volt..., mindkettő kiváló színész (no meg szépek is:)))))
ezerszer láttam a BR-t, sőt a director cut változatot is, de ez a fiúkát nem jegyeztem meg:)))))
talán mert túl fiatalka, meg hogyismondjam, olyan kislányos, de azért helyeske persze, csak én a belevaló, tökös legényeket kedvelem (magyarul a férfiasakat). pl. Hyde is ezért hagy hidegen, mint pasi, amellett, hogy tényleg szép:) nekem a BR-ből Masanobu A. és Taro Yamamoto az aki megmaradt Kitano zseniális alakítása mellett (de a lányszereplők is kitettek magukért). tulajdonképp mindenki nagyon szuperül játszott benne. Masanobo A. meg abszolut főszereplő (ő és Taro Y. a két kiképzett, elmebeteg gyilkológép:))
amúgy BR nagyon király film, abszolut klasszikus már.
Battle Royal: elég durva film, tizenéves gyerekek gyilkolásszák benne egymást. És ő a főszereplő. http://www.imdb.com/title/tt0266308/ És Masanobu Ando is feltűnik benne, de bevallom, én elsőre nem ismertem meg.
mi az hogy! már a faterjuk is állati jóképű volt, aki egy színészlegenda (sajna, így múlt időben, '89-ben elhunyt rákban). de a mama se csúnya, aki szintén színésznő.
még van rajtuk kívűl két tesvér, remélem azokból is klassz és szép filmsztár lesz:))))))
--------------
jaja, milyen jó kis kép már megint Merry-ékről:) hát, hogy Gara milyen gyögyörű, az nem itt látszik igazából, hanem a kedvenc M. képemen, ahol civilek:)
majd megkeresem és beteszem linknek, mert hatalmas. valamelyik sound of japan fórumban akadtam rá.