TyggeR!
Ne menj a Dunának,ha egy mód van rá!Ebben a topicban Tied lehet bármelyik szám,de főleg a 7-essel kezdődök és végződök.Úgyhogy ne vágd be a durcit és majd gyere este,akkor benézek valamikor!
A döntőben szerintem egy kicsit kiütközött rajta a fáradtság,mind szellemi,mind fizikai értelemben,mert ugye a 3 korábbi győztes ellen nagy derbiket vívott.Meg aztán amennyire emlékszem aznap nagyon ment a villámléptű Hewittnak.Na mindegy,ez már a múlté,a folytatás hétfő hajnaltól kezdődik,bízom benne,hogy Pete nem csak epizódszerephez jut majd az Australian Openen,és újra a régi lesz.
Most vuszont kénytelen vagyok elköszönni Tőled,mert megyek kajálni,meg az Öcsém is jön tanulni,úgyhogy szióka!
Én nem is értettem igazán, hogy mi történt a döntőben. Kicsit olyan volt, mint a 96-os RG elődöntő Kafi ellen, ahol elvesztett egy szoros első szettet tie-breakben, és aztán meghalt. De akkor egyértelműen fizikai volt a kimerülés, most viszont nem tűnt olyan vészesnek a helyzet. De tényleg lehet, hogy egyszerűen Hewitt volt túl jó.
Most tényleg totál lutri az Oz Open. Talán egy hét múlva okosabbak leszünk.
Nem mondtam én,hogy gonoszkodtál!Valószínűleg én is hasonlóan tettem volna,egy általad feladott magas labdával.
Hát a Hewitt elleni meccs sajnos pont ellentétes volt,mint az addigi meccsei,egész egyszerűen lejátszotta őt a pályáról az ausztrál.Amúgy én személy szerint Pete-t nem tartom nagy favoritnak,és nem azért mert nem vagyok óriási rajongója,hanem azért,mert nem tudom,mennyire tudja magát felpörgetni.De azért tartom,amit már a Us Open előtt is mondtam,hogy bárkit megverhet,és ha elkapja a fonalat,akkor megint nagyot menetelhet.
Igen értettem,Jól is játszott a döntőig. Az más kérdés ,hogy most inkább olyan mint a zsákba macska,vagy nagyot szól vagy semmit. Ha érted mire gondolok.
Bocsika, én nem akartam gonoszkodni, csak ilyen magas labdát nem lehet nem leütni. :)
Egyébként tartok tőle, hogy igazad van, és tényleg nem lehet még leírni az öregfiút.
A US Open-t értettem, és jogos. Hewittot meg ne említsük, ugye? :)
Most lehet,hogy sérült,de én arra gondoltam,hogy a Us Openen Sampras a döntőig nagyon jól játszott,és akkor meg is verte Raftert.Én csak az akkori formában lévő Samprast szeretném viszontlátni.
Hm,a jó hangulat megvan ahogy látom!
A lényeg,hogy jövő héten kiderül,sikerül -e újra azt a formát hoznia Pete-nek,amivel eltüntette Agassit,Raftert és Safint a Us Openen.
Gyerünk Pete!
Ezen a héten még a formábalendülésen van a lényeg,a győzelmek és a jó játék ráér 14-től!!!
HAJRÁ PETE!MUTASD MEG,HOGY NEM LEHET TÉGED LEÍRNI!!!!!
Tudod, amit én megígérek... Igyekezni fogok a továbbiakban is, vannak ott még ilyenek, ahonnan azok jöttek. :-))) Bíztatást nagyon szívesen, nem kellene ilyen pesszimistának lenned. A tippversenyben egyébként a lényeg, hogy MEGELŐZTEM MANOT!!! YESSS!!! :-)))
Most pedig elmegyek már alukálni, hulla vagyok. 1000 éve nem időztem ennyit a fórumon. :-)) Rengeteg puszika, aludj jól!!!