A felkészülés szakaszában szedik a szert, aztán az kiürül, vagy rászednek olyan szereket, amik miatt nem lehet kimutatni és még 1000 ilyen-olyan trükk létezik, amiről fogalmunk sincsen.
A kiugró teljesítmények mögött mindig dopping szagot érzek. (pl. nőnek 11 körül vagy alatta futni, vagy férfinak 10 körül vagy alatt 100-on.)
Egyébként ha analógiákról beszélgetünk, a te gondolatmeneted alapján a korosztályos és területi bajnokságok is csak szerencsétlen para-versenyek, az egyetlen mérce egy egyesített világverseny lenne. Nem is tudom, miért nézel sportot.
ne legyenek hiú ábrándjaid! mindenki szed valamit, még a magyar 2. osztályú atléták is. a doppingszerek fejlesztői mindig egy lépéssel előrébb tartanak, mint az ellenőrök. a rántottától senki sem lesz erős, gyors és állóképes. minden csak megfelelő időzítés kérdése.
ez a sablonos, ingerült, és tulajdonképpen nősoviniszta (lásd első két jelző) reakció végső soron egy öngól ebben a gondolatmenetben, hiszen a feleség és férj egymást kölcsönösen kiegészítő szerepek, márpedig én végig ezzel összhangban érveltem