Sziasztok. Segítséget kérnék. w108 4.5 motortérben levő kis biztosíték dobozokban milyen értékű biztosítékok valók. Úgy értem, dobozonként. Kivettem, sorrendben lettem, de a gyerek játszott velük...:)) Mozdulnék az autóvel, de így nem tudok. Köszönöm.
Az egész egy kb 120cm hosszú zacskóban van benne, olyasmi összeszorítókkal, mint az M110 motorokon a gyújtáskábel soroló. Ez van beletéve egy pakkba. Gyakorlatilag az áru maga 40 EUR volt, a többit mind a csomagolás tette ki.
A nagyon hosszú cső pedig 5cm-es sugárral volt 4 részbe hajtva, szóval simán ki tudtam egyenesíteni, a hétvégén pedig szépen behajtogatom a végleges formájára.
Ami érdekes még egy picit, hogy összesen 6db cső van benne. Van két nagyon rövidke is, amit én a bal elsőként azonosítottam be.
Amikor szedtük szét az autót, akkor emlékszem valami olyasmira, hogy mintha a hátsó rendszernél két pici rövid cső is lenne és azokat kötné össze a gumicső, de ez csak halvány emlék, a fotókat meg nem találom.
Valakinek esetleg pontos leírása, vagy emléke? Az EPC-ben a 123-hoz hasonló 5 csöves rendszert hozza minden típushoz, a niemoeller oldallal együtt...
Szívesen megkérdezem őket a csövekről, akit érdekel, az küldjön egy pontos típust és évjáratot, és megkérdezem van e még. :)
Köszi szépen, megoldódott. Egy német klubtaggal boltoltunk és kaptam tőle bagó pénzért 2db gyári dobozban lévő új búrát.
Viszont így van nekem is egy lapos és egy ovális eladó búrám.
Kicsit ráerősítettem a fékrendszer dolgaira és találtam egy német boltot, akiktől évjárattól függően meg lehet rendelni az összes fékcsövet (és nem csak /8-hoz, hanem mindenhez szinte, amíg a készlet tart). 58 EUR volt szállítással együtt az 5db fékcső, Cohnen (már Cohline az új nevük ha jól tudom) gyártás.
Nem réz, nem gagyi, hanem saválló anyagú cső. Első ránézésre kicsit erősebbnek néz ki, mint a gyári, de majd a műhelyben pontosan összehasonlítom. Nem mai maga a gyártás, mert a cimkéje még írógéppel van kitöltve, meg made in westgermany, de hibátlanok, vadonat újak. Valami raktárfelszámolás van. Ha valakit érdekel, akkor tudok segíteni.
Szisztok, van néhány eladó főleg belső alkatrész állólámpáshoz, ha kell valami szólj, vagy hívj 06205662066. Többek között hátsó lámpák, első lámpák, szivargyújtó, műszeregység műszerfalba, gumicsövek, apróságok.
Gyakorlatilag az vatera reklámkampány után két héttel felkerült a netre.
Egy használtautókereskedőnél van, ahol beszámították nagy valószínüséggel valami újabba. A neppernek egyébként tisztességes régi autó gyüjteménye gyült össze, becsületére a régi vasakat tartja a fedett helyen... valamikor tavasszal nosztalgiából elmentem megnézni, írtam is róla akkoriban HSZt.
Hali..Az üveg mindegy, hogy Bosch vagy Hella, vagy osztályon felüli törökös utángyártott, lényeg, hogy a H4-H1 stimmeljen, különben érdekes lesz a vetület....
Bosch lámőpabúrája van valakinek? Van nekem is egy domború, meg egy lapos, szóval majdnem mindegy, hogy melyik. Ez évjárattal változott? Mármint a domború vagy lapos volta...
A fém fékcsövek hosszúságát honnan a fityfenéből lehetne megtudni? Az ötből szerencsére a középső hátramenő megvan, a többi négy viszont erősen hiányos... Pontosabban el voltak töredezve és már csak kettőnek a felét találtam meg, a többi elveszett. A W123 fékcsövei jók lehetnek vajon hosszra?