Sziasztok szeretném megkérdezni,hogy nincs-e valakinek eladó nyári gumi 607-esre jó állapotban 225/50 r 17-es..Ha van várom az ajánlatokat..Másik kérdés,nem-e tudjátok mennyibe kerülnek a felső csapok,mert akár jobbra akár balra kanyarodok az autóval kopog a lengéscsillapító részről valami és ha jól tudom azok a felső csapok lesznek...információkat megköszönném...
Üdv azoknak akik még nem ismernek a 307 topicból, figyelmetekbe ajánlanám a Hdi motorokkal való tapasztalataim alapján történő motorvezérlő szoft optimalizálásom (chiptuning). Mivel én nem foglalkozom mindenféle autóval hanem erősen korlátozódtam arra a Cr. motorra amiről átfogó ismereteim vannak, így a referenciáim magukért beszélnek, mind fogyasztásban mind karakterben mind mosolyfaktorban :)
Ezen felül még a fap rendszerekkel kapcsolatban is átfogó ismereteim vannak, de kiiktatni is ki tudom akár átmenetileg akár véglegesen, akár kettőt az egyben azaz chipés fap offolás egy árban, ezen felül rendelkezem természetesen PPS-el, és a chippelést egy átfogó diagnosztikáal kezdem, ami nem hibakód olvasásból áll.
akinek felkeltettem az érdeklődését az megtalál a 307 topicban, aminek oszlopos tagja vagyok 2005óta vagy privátban.
Ma voltam a szerelőnél kijelző ügybe. Beraktuk a kijelzőt. A csatlakozó tökéletes, minden funkció működik. A kijelző sárga háttérfényű. Mivel a kijelző körülötti borkolat nem fekete hanem szürke, így azt még le kell fújni feketére, ezért nem került be véglegesen a peugeot-ba. Egy képet azért lőttem a kijelzőről behejezve (még a tartó fülek nem voltak átszerelve, ezért a keretet csak oda tartottuk. A kijelző+ szerelés 13.000ft volt. Van még a szerelőnek kijelzője, ezen a címen elérhető az úr: http://www.franciaalkatresz.hu/ vagy ezen a számon: 0620924-4644.
Érdeklődnék,h tényleg tipushiba e a 2.7 hdi motoroknál a főtengelycsapágy tönkremenetele és megforgása a blokkban? Ha igen, vajon mi idézheti elő? sportos vezetési stílus? vagy valami egyéb ötlet esetleg?
2001 es hdi 2.2 automatahoz van eladó színes kijelzőm, ha valakit érdekel, az enyémhez vettem de felesleges volt mert nem a kijelzőmnek volt baja hanem a vezérlőelektronikának.
Sziasztok, tudna valaki segíteni,h 2005-ös 2.7 v6 hdi nél a két hűtőventillátor milyen formán működik? 8 an 8 félét mondanak, jó lenne a végére járni, mert melegszik a vas a ventillátor hibájából. A ventik négyszögjel vezérlésüek a motorvezérlőtől, a klimára a jobb oldali menetirány szerinti kapcsol a bal oldali nem forog, a víz eléri a 95-100 fokot klima kikapcsolva és egyik venti sem megy. A szakik szerint a 2 ventinek egyszerre kéne működnie,a másik csapat azt mondja h nem, külön vannak vezérelve, feszültség mindkettőnél ok, előtét relék ok, négyszög jelet még nem tudtam mérni oszcilloszkóp hiányában, ha esetleg valaki meg tudná nézni a működését egy hasonló korú két ventillátorosnak, megköszönném ha megosztaná a tapasztalatát velem.
Sziasztok. Keresek 607 szakit, Veszprém ill. Székesfehérvár környékén, ha tudtok esetleg valakit aki ért is hozzá szóljatok, beteglett a motorja. Köszi.
Szia Roland! Ha meg lesz a kijelző beszerelés,légyszi dobj egy mailt nekem is,nagyon érdekel a dolog,sőtt ha tudsz kijelzőt is(persze ha működik)az is érdekelne.Nagyon Köszönöm előre is!
Találtam megoldást a monochrome kijelző folyadékkristályos problémáira.
Mivel gyári hibás, igy új lcd csere (kb 100.000huf) csak időszakosan oldja meg a problémát viszont a citroen c5 extusive 2002-2005-nél ugyan ezt a méretű a kijelzőt használták és nem szériahibás. A csatlakozó is kompatibilis és minden adatot mutat, csak nem narancs, hanem halvány sárga színben. A beszerelés is egyszerű, bár egy felfogatási pont nem stimmel, de egy lemez felcsavarozásával (belül) megoldható. A kijelző bontot ára 8-10000ft, a beszerlést nekem 3000ft-ért vállalta a szerelő. 7.-én lesz beszerelve, ha érdekel az eredmény,írj majd rám.
Találtam megoldást a monochrome kijelző folyadékkristályos problémáira.
Mivel gyári hibás, igy új lcd csere (kb 100.000huf) csak időszakosan oldja meg a problémát viszont a citroen c5 extusive 2002-2005-nél ugyan ezt a méretű a kijelzőt használták és nem szériahibás. A csatlakozó is kompatibilis és minden adatot mutat, csak nem narancs, hanem halvány sárga színben. A beszerelés is egyszerű, bár egy felfogatási pont nem stimmel, de egy lemez felcsavarozásával (belül) megoldható. A kijelző bontot ára 8-10000ft, a beszerlést nekem 3000ft-ért vállalta a szerelő. 7.-én lesz beszerelve, ha valakit érdekel az eredmény,írjon rám.
Sziasztok, tudna valaki segíteni,h 2005-ös 2.7 v6 hdi nél a két hűtőventillátor milyen formán működik? 8 an 8 félét mondanak, jó lenne a végére járni, mert melegszik a vas a ventillátor hibájából. A ventik négyszögjel vezérlésüek a motorvezérlőtől, a klimára a jobb oldali menetirány szerinti kapcsol a bal oldali nem forog, a víz eléri a 95-100 fokot klima kikapcsolva és egyik venti sem megy. A szakik szerint a 2 ventinek egyszerre kéne működnie,a másik csapat azt mondja h nem, külön vannak vezérelve, feszültség mindkettőnél ok, előtét relék ok, négyszög jelet még nem tudtam mérni oszcilloszkóp hiányában, ha esetleg valaki meg tudná nézni a működését egy hasonló korú két ventillátorosnak, megköszönném ha megosztaná a tapasztalatát velem.