Segítségeteket szeretném kérni, újoncként. :D Szeretném letölteni az MSTS programot a 64 bites WIN7-es gépemre. Kérdésem, hogy jó-e erre az oprendszerre a játék, és még egy kérés letöltéssel kapcsolatban, honnan tudom leszedni a játékot, esetleg egy linket tudnátok adni? Köszi
Hehe, ezen törtem a fejemet legtöbbször, hogy lehet örökre megjegyezni a beállításokat. Korábban szereztem infót, hogy legalább telepíteni kell egy független sima TS-et bármelyik könyvtárba, az pár gigát foglal ugye. És nem kell felrakni a BIN-t stb., ennél okosabbat nem tudok írni. De emlékszem, azt írta valaki hogy elég telepítés után fizikai törlést végezni vele, de nem teszteltem le. :)
Majd megmutatok a képet hogy mi engem legjobban zavar a Railjet kinézetében...
Előfogat? Railjet63.con fájlban ilyen sorokat tartalmaz előfogat nélkül, mégis egyszerre le-fel tudnak kapcsolni az áramszedők. :S
Most nekem is kell egy kis segítség: újratelepítettem a gépemet (a TS-t nem, az külső winchesteren van) és akárhányszor belépek a szimulátorba, mindig be kell állítanom magamnak a beállításokat, mert ha elmentem és utána kilépek, akkor nem jegyzi meg (az eredetire ugrik vissza). Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát? (+ néha indokolatlanul újraindul a gépem játék közben)
Megint bátorkodtam újralegózni a Railjetet és nem sokat bonyolítottam a kabin és hang fájl átcsoportosításon, máris megjelennek a szerelvények és a mozdony. :))) Baromi nagyon gyönyörű, főleg az élethű forgóváz az újdonság! :D
Csak a dinamikus árnyékolást ki kell kapcsolni az opcióban, akkor nem lép ki windózba, ezt kíséreltem meg és tényleg, de nem kell kikapcsolni a többi árnyékokat, csak ezt a dinamikus árnyékolást.
De egy dolgot nem értem, mire jó ez az "obb_1116213_ms.wag" kiegészítő az ÖBB1116 213-8 mozdony könyvtárban? Majd hozzáadok valamikor... :S De az tudom, hogy mozdony után első szerelvény elseje nincs "letakarva", gondolom ez kell hozzá.
Olvastad már egyáltalán az itteni 23402. hozzászólást? Ha igen, a consists fájlokat be kell másolni a /Trains/Consists könyvtárba, ezt nem említi a leírás.
Még valami, keresem az élethű CFR 71 Class-hoz (4000 lóerő románia dízelmozdony) való cabviewet, esetleg jobb külső burkolatát. :D Tudom, tudom ritka jószágra bukkantam, de ez kell nekem. :)
Már kikapcsolt árnyékok mellett teszteltem le, akkor sem jelennek meg a Railjet szerelvények. Korábbi Taurus mozdonyra cseréltem le, az rendben volt. De mára nem foglalkozom vele.
Nekem működik, bár én régi, általam helyrepofozott hangcsomagot használok. Az árnyékokat mindenképp kapcsold ki, mert az új Taurusnál azért dob ki hibaüzenenet nélkül!
Nem, már van vezérlőkocsija is. :) Lásd a Skura linken lévő képeket, youtuben is fenn vannak a msts railjet v2 klippek. Sajnos nem tudtam mihez kezdeni, így letöröltem az összes railjet csomagot. Majd az okosok megmondják, hogy miért nem jelenik meg stb.
Skura oldal az egy f*szsági rémálom, legszívesebben káromkodnék néhány oldalasra, hogy annyira sz*rul meg lett csinálva pl. a Railjet teljes szerelvény Taurus Railjet mozdonnyal. Amint külső nézetre váltottam, máris kilépett windózba hibaüzi nélkül. Gondosan válogattam össze a Cabview és Sound fájlokat és átraktam saját Railjet könyvtárba, a hiba ugyanolyan marad. Na akkor csak a mozdonyt teszteltem le, kiderült hogy maga a mozdony rosszul meg lett csinálva. Na átfestéssel másik Taurus mozdonyra cseréltem, az okés volt, de a másodlagos dudálása valami nem stimmel, azt is próbáltam összerakni, furcsa berregő és hangosabb hangot adott ki, sajnos nem találtam hozzávaló korrekt két hangfájlot (1016_horn.wav és 1016_horn_kurz.wav)... :o Próbáltam helyettesíteni a csak horn.wav-val és horn_kurz.wav fájllal másik mozdonyból, nem jó hangot adott ki.
Na megvan a mozdony, de a szerelvények nem jelennek meg a pályán, csak maga a mozdony! :((( Nézegettem a Constict fájlban és a szerelvények (*.wag) fájlban is, érthetetlen számomra...
Aki tudja miért nem jelennek meg a Railjet szerelvények, most fogalmam sincs mi ez a szösz! De majd kocsinként fogok tesztelgetni, hogy mi melyik a hibás.
Azt tudom a játékon belöl az megy csak játékon kívül van egy activity ami pl acthu-s és nem acthu mozdonyt szeretnék használni azt hol tudom átírni és hogyan?
Az Én Msts-em nem szereti ezeket a "SKURA" Jármüveket mert Kiszürtem hogy ilyenkor amikor ezeket belerakom akkor jön elő a Hibajelentés nélküli kilépés nem tudom miért!! Az Árnyokokat kikapcsoltam ahogy itt Tanácsoltátok!! Most már tényleg nem tudom miért nem szereti a T.S.-em ezeket a Járműveket!!??