Lehetett volna, de az nem vallana LEVre/ FF-ra ...
Hát nem ezt mondtam?:-))
MEg kell nézni még eccer-kéccer FF-koncit és akkor majd meglátjuk Iam-el, hogy mennyire jön be a tömegszinpad:-)))Persze ők tudják mi a jó nekik. Más kérdés, hogy a közönségnek hogy fog bejönni. MOndom, egyenlőre én sem tudok konkrét teccik, vagy nemet mondani még...
Szerintem annak, hogy LEV "védelmezi meg" a zenekart elsősorban az az oka, hogy ő van gép/ netközelben... Biztos bármelyik másik tag is ezt tenné a helyében...
Mert lehetett volna: Kurva anyád Delux, te szemét hazug disznó is akár a válasz! De ugye nem ez volt.
Lehetett volna, de az nem vallana LEVre/ FF-ra ...
2-3 énekes: Nekem semmi bajom ezzel a Pityesz + Bodrogi felállással, de ezt már régebben kifejtettem... (akit érdekel nézzen utána) Ha 3. énekesként a Balázs Bencét értitek, akkor az a véleményem, hogy ő azért nincs mindig ott, nem lehet "kategorikusan" FF tagnak nevezni ... Egyébként nekem vele sincs semmi bajom, jó hangja van és biztosan visz/ hoz valami plusszt, különben nem lenne ott. De ezt nyilván jobban meg tudja ítélni a FF legénysége ... Mellesleg én (életemben először) beszélgettem vele a Szigeten, és szerintem emberileg is teljesen ott van, nincs vele semmi gond!
Jó sok midnen történt itt :) És MarK-kal értenék egyet! Teljesen.. 3 énekes meg szerintem szinte felesleges, 2 az tökéletes .. És P. benne van a 2-ben :)
Én is ezt írtam, hogy természetes....
Én nem Deluxe kritikájára mondtam. Mint mondtam olvastam egy pár reagálását különböző helyeken és erre céloztam. De azt is hozzátettem, ha elolvasod, hogy én ezzel egyáltalán nem fikázni akartam a leventét, csak furcsálom, hogy mindig ő kerekedik a zenekar védelmére és hogy ő az aki vág vissza egyszemélyben. Ami persze nem rossz dolog.
Az egésznek az a lényege amit sikerült ilyen kurva szarul megfogalmaznom alább:
azt akartam kihozni belőle, hogy a Leventébe az a szimpatikus, hogy mégha nem is teccő a válasza néha tegyük fel, akkor is szimpatikusan tudja előadni. Vagyis diplomatikusan kezeli az egészet.
Mert lehetett volna: Kurva anyád Delux, te szemét hazug disznó is akár a válasz! De ugye nem ez volt.
Hát ennyi lett volna a mondanivalom, tulajdonképpen pozitiv értelemben.
Egy dolog biztos - független attól, hogy kinek mi a szem. véleménye az old és a new FF-ről - az FF a Pityesz szárnyai alatt népszerűbbé vált, jobban futtatja a média, sokkal ismertebbek lettek az országban és talán kívül is mint anno. De ebben gondolom társi-gazd-i. viszonyok meg sok minden más közre játszott, de azt azért el kell ismerni, hogy jelenleg jobban benne vannak a köztudatban.
Látod én erről beszélek, hogy engem nem a vokalisták zavarnak tulajdonképpen, hanem ez az örökös kavarodás....
Mindenesetre szurkolok a fiúknak, hogy bejöjjenek...
És pityesznek is, hogy nehogy kiessen a centrifugából:-)))
Bocsi, de nem bírtam kihagyni!:-(
Az rendben van, hogy nagyobb show, meg minden. De az FF már túl gyorsan változik, követhetetlenné vállnak ezek a viszonyok sz'tem.Tegyük fel, kell az a két vokálos, mert mondjuk, így jobban jön ki az összhatás. De eddig miért nem kellet? Most miért?
"Lehet, hogy furcsa volt először a Pityesz-VA felállás, de Ők mindketten a magyar rock(vagy inkább könnyűzenei)élet legjobb frontemberei között vannak."
NO comment....de nekem a régi FF normál felállásban nagyon bejött, aztán kezdtem összezavarodni, aztán meg hirtelen egy teljesen más FF-el találtam szembe magam. Lehet, hogy minden csak megszokás kérdése.És lehet, hogy ezt az új témát is meg kell csak szokni...majd kiderül.
A hangzás tökéletesen megfelel, bár kíváncsi leszek többször az új énekes dallamos hangjára. Merész húzás Pityesz mellé berakni egy dallamosan éneklő vokalistát aki nem is csak duplázza az éneket hanem mondhatni "szólózik" is.
Szerintem ezzel a kettő emberrel nagyobb showt akarnak csinálni a színpadon. Ez mondjuk a nagyszínpadra kellett is. De kisebb klubbokban e nélkül a kettő ember nélkül is elég nagy felfordulást tudnak csinálni.
Lehet, hogy furcsa volt először a Pityesz-VA felállás, de Ők mindketten a magyar rock(vagy inkább könnyűzenei)élet legjobb frontemberei között vannak.
Nem baj az ha "össznépi vigadalom" van (a FreshF tulképpen erről szól...Csak odavaló emberekkel legyen.) Mindig elvonja Pityeszről a figyelmemet az örökös ugrabugrálásával. Pedig szerintem nem neki kéne a központban lennie.
Ja, hát ez a szigetes buli eleve elég gáz volt! Engem speckó az 50 fok árnyékban idegesített a legjobban!:-)))
Van benne valami, amit mondasz, tényleg egy kicsit gáz, vagy lehet, hogy csak szokatlan.
Végül is a Pityesz-VA felállás is elég fura volt anno. És épphogy kezdtük megszokni Pityesz egyedüli személyét ismét két tag felkúszott a szinpadra!:-)
Szerinted miért van ez? Miért kellettek ezek az emberek?
Szerintem nincs meg bennük az a szimpatikus "vonzerő" ami a többi 6 emberben megvan. Úgy vettem észre, hogy a közönség is idegenül bánik velük.
Pl.a Szigeten amíg Pityesz szavait szabályosan itta a közönség addig amikor Bodrogi András próbált valamit kicsikarni tőlük csak nagy hallgatások voltak a reakciók. Eddig még egyszer sem tudott meggyőzni valahogy...
Az új embert pedig nem tudtam hirtelen hová tenni...(de ez persze változhat, egy koncertből nem ítélek)
Egyébként mondasz valamit, mert nem jó az, ha össznépi vigadalom van a szinpadon,mert a végén már mindenkinek kedve támad a szinpadra menni és akkor aztán lesz ott tumultus és már senki nem fogja tudni ki-kivel van.
Aztán miért nem jön be? Csak a látvány miatt, vagy egyébként a vokálista tevékenységük miatt nem?
Szerintetek nincsennek már túl sokan a Fabrikék a szinpadon? Nekem (és ezzel nagyon nem vagyok egyedül mert rengeteg ismrős és ismeretlen megjegyezte) határozottan az az érzésem mintha 2 ember plusszban szenvednének...